Ico Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) Pel se ti tam hitrej. :grim Nevem, če je samo mene medla vročina ali pa mi je spet orientacija nagajala. Preveč križišč anyway. :hmm: @Pihljač: kje pa maš une pozerske gasilske fotke? : .) ← Evo eno pozersko : Srce "Dekolte" Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil Ico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Kaj počnejo poročeni moški, ko jih žene spustijo malo s ketne :ninja: Ico na Falcotu ← :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Jas tuuuuuuut ( samo ko bo max 24 stopinj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Blo res fajn, predvsem pa dobra družba :OK: ...treba ponovit v taki zasedbi + seveda še kdo :OK: :OK: PS: pa še zeblo nas ni .) Aja pa še mal pohvale direktorju piste, ki je bil res prijazen :OK: Decaf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Danci1973 & CO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) danci1973&Co. Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Link za filmcke bi zdaj moral delati. Je zjutraj router odletel :BUA: , pa je danci ze cel dan na terenu in ga menjava in rihta :( lp gody Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Bilo je predvsem vroče. Sicer pa je bilo :OK:. Prvi filmček je že tu, ostali pa sledijo... D. ← Jebemti, a so to kaki čudni kodeki ali gre res tako počasi? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Jebemti, a so to kaki čudni kodeki ali gre res tako počasi? :? :? :? ← Jaz sem celo progo vozil v 2. prestavi, tako da kake pretirane hitrosti res ni - vendarle je to go-kart steza... :) D: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 ...pozabil nick :slap: na ZX 9R :OK: ← :blush: :hmm: Kawaman? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 :blush: :hmm: Kawaman? ← Najprej da rešimo nick-Dr.SPEED .) Kaj naj da rečem,bilo je super :OK: in tako kot ste rekli,to je treba ponovit,in to mogoče že ta vikend. Glede posnetkov imam tudi sam težave pri dveh posnetkih,ampak jebi ga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Torej: kako kaže za petek, 5. avgusta?! Gremo žgat al gremo žgat? :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 ...vreme bo, kakor kaže, idealno, torej...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 ...vreme bo, kakor kaže, idealno, torej...... :kva2: ← Potem je že dogovorjeno in zmenjeno z lastnikom piste? Kdaj pa naj bi se tam naslikali? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Mene tudi štejte zraven ,Gregs kdaj štartaš,gremo skupaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Pel se ti tam hitrej. :grim Nevem, če je samo mene medla vročina ali pa mi je spet orientacija nagajala. Preveč križišč anyway. :hmm: @Pihljač: kje pa maš une pozerske gasilske fotke? : .) ← KSAkšna pa je povprečna hitrost na pisti!' Glede na to da gre za karting pisto gre najbrž za bolj umirjene hitrosti in toliko več zavojev?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Vidim,da je blo pestro. :OK: Vsi kolene pobrusli :hmm: .Fajn to.Še lepše,da ste vsi celi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) "KSAkšna pa je povprečna hitrost na pisti!' Glede na to da gre za karting pisto gre najbrž za bolj umirjene hitrosti in toliko več zavojev?!" Nisem niti enkrat pogledal na števec, po občutku pa so hitrosti med 50 in 150 km/h :hmm: . Progo ti vedno postavijo po želji tako, da ni konstantne trase po kateri se vozi. Po celotni progi se vrtijo časi okoli 1.10:00, proga je dolga (če se ne motim :hmm: ) cca 1.6km, zdej pa zračunaj povprečno hitrost :naughty: Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Mene tudi štejte zraven ,Gregs kdaj štartaš,gremo skupaj :OK: ← Če bo po sreči, štart iz LJ okoli 8:00, vendar s kombijem in 2 motorčka noter... :grim Če pa ne bo kombija, pa prav tako štart ob 8:00... na dveh mopedih... :D Ti sporočim danes-jutri, ko izvem za kombi. Mimogrede: a cena je še vedno 250 KN? Možno plačilo v EUR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 "KSAkšna pa je povprečna hitrost na pisti!' Glede na to da gre za karting pisto gre najbrž za bolj umirjene hitrosti in toliko več zavojev?!" Nisem niti enkrat pogledal na števec, po občutku pa so hitrosti med 50 in 150 km/h :hmm: . Progo ti vedno postavijo po želji tako, da ni konstantne trase po kateri se vozi. Po celotni progi se vrtijo časi okoli 1.10:00, proga je dolga (če se ne motim :hmm: ) cca 1.6km, zdej pa zračunaj povprečno hitrost :naughty: ← Povprečna hitrost je 82 km/h. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 "Mimogrede: a cena je še vedno 250 KN? Možno plačilo v EUR?" Cena radnim danom 200KN, čez vikend je 250 KN, plačas seveda lahko tudi v EUR. No mi smo meli enega zajebanega ekonomista zraven, ki se je v imenu celotne ekipe zdilal za dosti-dosti manj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 "Mimogrede: a cena je še vedno 250 KN? Možno plačilo v EUR?" Cena radnim danom 200KN, čez vikend je 250 KN, plačas seveda lahko tudi v EUR. No mi smo meli enega zajebanega ekonomista zraven, ki se je v imenu celotne ekipe zdilal za dosti-dosti manj :whistle: ← Pravega cigota ja :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 :oops: , sem se takoj spomnil, da sem ti še 100KN dolžen :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 No mi smo meli enega zajebanega ekonomista zraven, ki se je v imenu celotne ekipe zdilal za dosti-dosti manj :whistle: ← Me prav zanima kok rabata so temu cigotu dali pri nakupu mopeda.. :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Huudooooooooo :OK: Gregs: spil tačke!! :OK: Torej pisto je treba najeti v celoti(da ti jo pripravi po željah) ali lahko pač prideš, npr. med tednom dopoldan , plačaš in furaš!?!? Thanx za odgovore!! Lp IXS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Torej pisto je treba najeti v celoti(da ti jo pripravi po željah) ali lahko pač prideš, npr. med tednom dopoldan , plačaš in furaš!?!? ← Prideš, plačaš, pelješ. Če je fraj seveda. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se