SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ga kdo pozna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ga kdo pozna :D ← seveda poznamo mi našega optimista :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 SLEPEC začni lepit fotke! :) ← Pa mal vecje kot je gregsova :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ženska pred pozerjema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 nima druzga dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 skupinska manjka 1 je sel v službo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ... ← Bi rabu ene 2 številke večji motor? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 kamikaza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 misli da gre s kolenom po tleh :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha600 Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 Hmmm, škoda, da se vreme ni malo prej izboljšalo. Pri nas je kar deževalo, pa ni hotelo nehat, pa sem se raje odločil, da ne grem.(vožnjapomokremdirkališčujesranje) Vidim, da sem malo zamočil :( :( .Bom 200 HRK drugič bolje izkoristil :D No, pa bomo drugič naredili kak km na pisti :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 nasmejana od vožnje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 Bi rabu ene 2 številke večji motor? .) ← a ti kaj ne paše, pač zgledam kot bi vozil 125ko :P :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 skupinska manjka 1 je sel v službo ← jel me netko tražio :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 A kdo pozna tega, ki je prvič podrsal koleno?! :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 nič. Zaradi Gregsa se je res potem osušilo in smo se lahka fural več kot 4h :wacko: Hvala Gregsu Na novo sem spoznal zelo veliko motosvetcev in motosvetovko :004 (Gregs da si ne bi pri tem kaj mislil :D ) Oh hvala, hvala... mi bo še nerodno... :blush: :blush: :blush: :lol1: Drugače pa: Gregs si misli, da si ji dal ljubčka... In?! :P .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 aua vse me boli. ← Emmmm.... eeemmmm.... mene tudi... :blush: pa vem, da nisem edini... :P Bilo je res noro lepo.... :yea2: Kdaj gremo spet?! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ga kdo pozna :D ← Jaz ne poznam tega pozerja.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ....in kdo je vse bil dol :rolleyes: Red, Smrobi, Stuhec, Gregs, njegova lepša in boljša polovica :whistle: Misty, Yozo, Sim, pa še negdo, sam se zdaj ne spomnim ← AD boljša polovica: Fabi... .) AD nekdo: Toni.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 skupinska: stojijo..., čepijo... ta po kolenu je_____________ ne pa ... 200 kn za kolkr češ? @smrobi, je razvilo 5. brzino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 dve lepi ritki, aja tri :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ....in kdo je vse bil dol :rolleyes: Red, Smrobi, Stuhec, Gregs, njegova lepša in boljša polovica :whistle: Misty, Yozo, Sim, pa še negdo, sam se zdaj ne spomnim :slap: ← AD boljša polovica: Fabi... .) AD nekdo: Toni.... .) ← a na ta glavnega lastnika digitalca ste pa pozabil :fight2: in SLEPEC :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 200 kn za kolkr češ? @smrobi, je razvilo 5. brzino? ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 hmmmm zanimivo kake so hiotrosti kaj na tej pisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 hmmmm zanimivo kake so hiotrosti kaj na tej pisti ← enim je šlo nekje do 150, al pa še kaj več. Je zelo zavita steza in gladka tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se