DenisR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Je kdo zainteresiran jutri pozno popoldne za obisk steze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klema Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Je kdo zainteresiran jutri pozno popoldne za obisk steze? ← Kaj pa četrtek ali petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DenisR Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) Kaj pa četrtek ali petek ← Mi gremo danes - bomo bolj pozni doli, računam da okrog 17.30. Problem ob taki uri je sonce, ki bo verjetno kar precej moteče, ker bo ža nizko. Se pa zna zgodit, da bom jaz šel še mogoče kateri drugi dan. Čez teden mi gre sicer bolj na tesno, ker sem v MB do 16:00. Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil DenisR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 a cena je vedno 200 kun?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Cijena slobodnog treninga radnim danom iznosi 200 kn za cijeli dan, vikendom 250 kn, a moguć je i dnevni ili vikend najam kompletnog poligona. Radno vrijeme je od 09 - 18 sati i to svih sedam dana u tjednu. Ena ura pa naj bi bila 100 kun! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 a to se pravi, tudi če prideš ob 17 ali 18 uri plačaš 200zajcev, al se da kej zment s tisim možakarjem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Placas 100 kun za 1 uro. Prejsnji teden smo lahko vozli do 19:30. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Placas 100 kun za 1 uro. Prejsnji teden smo lahko vozli do 19:30. ← bi verjetno lahko se dlje, samo smo sami odnehali :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Planira mogoče kdo v soboto it dol ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Planira mogoče kdo v soboto it dol ??? ← jp, Bistričani gremo v soboto popoldan. Pokliči me prej in se zmanimo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2005 hector ste se že kaj menili s šefom, kartingašev ne bo v soboto na stezi ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 hector ste se že kaj menili s šefom, kartingašev ne bo v soboto na stezi ?? ← dirko so imeli prjšno soboto in nedeljo, zdaj bo morda kdo samo treniral. Bomo pa še jutri enkrat preverili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 A se gre ali ne?Ve kdo kaj več?Da se ne vozim zastojn tja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 hector..neresnost??? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klema Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Gre kdo jutri ali pa v torek do Marofa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 (popravljeno) Danes brusili fusrasterje, drsnike in čevlje: Dašenka Popravljeno September 4, 2005. Popravil dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Danci1973 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Gody :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 še moja malenkost :blush: Skupaj cca 140 km po progi, vreme fino, cca 26 stopinj, brez močnega sonca. Drugič še organiziramo spremno vozilo, v katerem bodo stoli, miza, senčniki in seveda čevapi in pijača :whistle: :whistle: :whistle: LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Daši, carica... :worship: Pa vsi ostali tudi... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 "prvič ne pozabiš nikoli" bi jaz rekel :naughty: :naughty: :naughty: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 "prvič ne pozabiš nikoli" bi jaz rekel :naughty: :naughty: :naughty: :doze: ← Sam res :grim Moji je blo ime Marija :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Sam res :grim Moji je blo ime Marija :naughty: ← Moji pa Grobarica, ta drugi pa Rakitnica... :whistle: :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Danes brusili fusrasterje, drsnike in čevlje: Dašenka ← Pozabla si dodati se komolce, ogledala, prestavno rocico, auspuh ... :( Ce kdo sreca Dancija z razsutim SVjem, ni bil on, sem mu ga jaz razsul :BUA: Tak je ce se tepec na premocen motor vsede pa misli da zna :slap: :slap: :slap: lp gody Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) mi je malo žal da nismo šli včeraj dol :cry: .....zakaj pa noben ni tu javo da greste dol?? ......drugič javit :grim .... Dašenka vidim da ti je 'krst' proge lepo uspel :OK: :worship: Popravljeno September 5, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se