jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 evo pravkar prišel domov bilo je :kva2: ...spoznal nekaj novih motosvetovcev, vreme je bilo enkratno, gužve ni bilo tako da :OK: doli smo bili...Gregs, Dave, Matic, Danci1973, Gody01, jaz, fp4492 (z avtom)...pa še par njih samo se zdaj ne spomnim :slap: padca sta bila 2 :unsure: ....vendar na srečo nič hujšega fotke sledijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 ...padca sta bila 2 :unsure: ....vendar na srečo nič hujšega ← cough. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 evo fotke :) zadnjič je Dave nekaj jamral da ga ni na nobeni fotki :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ...Matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ..Gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ..Danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ...Gregs ....danes je prinesel s sabo transponder :D .....tako da najhitrejši čas po krogu zanaša 1.19. i nešto sitno :rolleyes: ....bo Gregs sam povedal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ...tandem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 ....treba je zgodaj začet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Evo mene doma... :yea2: Bilo je FANTASTIČNO! Dobra družba, super vreme, držale gume, ćevapi na vrhuncu (pohvala kuharju :worship: ), časi pa... :blush: ... dobli... :OK: :OK: :OK: Sem obljubil, da bom navedel prvi uradni čas piste, ki znaša: 1:19,93. Guys, beat this!!! :yea2: :yea2: :yea2: Sicer je Danci BAJE imel sekundo manj, ampak ga je meril brat (ne velja :P ), imel je 2 er-a (ne velja, 2 sekundi pribitka :P ), pa hotel je biti hitrejši od Gregsa (ne velja :P ), pa je dobil "božjo kazen" :blush: ... kot jaz prejšnjič od Bladza... :whistle: Danci, drži se, malo heca pa mora biti... čeprav ni bilo hecno videti... :cry: Naslednjič pa spet "v smrt"!!! :P :P :P (za tiste, ki ne veste in da se ne boste zgražali: to samo pomeni štos, da gremo na polno žgat) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Včeraj izmerjeni časi: 1.08 Burja, 1.11 Jaz bit this :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Včeraj izmerjeni časi: 1.08 Burja, 1.11 Jaz bit this :P ← Fantje, meri se veliki krog... ne mali... :P :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Naslednjič pa spet "v smrt"!!! :P :P :P (za tiste, ki ne veste in da se ne boste zgražali: to samo pomeni štos, da gremo na polno žgat) .) Čeprav mi tam ne vozite nasproti, lahko vseeno malce popazite nase :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Fantje, meri se veliki krog... ne mali... :P :naughty: :D ← Pol pa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Čeprav mi tam ne vozite nasproti, lahko vseeno malce popazite nase ← Ja Sym, res konstruktiven komentar... :glare: :zzz: :P... kot da komaj čakamo, da se uležemo... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Pol pa :worship: ← :blush: ...hvala... :blush: ... .) Naslednjič pa čakam Bladza, da stestirava... :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 :blush: ...hvala... :blush: ... .) Naslednjič pa čakam Bladza, da stestirava... :P :P :P ← komu mar za čas, važno je, da zmagaš v neposrednem dvoboju (seveda tudi za ceno glave :wacko: :hmm: )...............................gregs, sprejemam iziv :rolleyes: :whistle: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 komu mar za čas, važno je, da zmagaš v neposrednem dvoboju (seveda tudi za ceno glave :wacko: :hmm: )...............................gregs, sprejemam iziv Eheheheheh.... tam me boš spet zrinil s steze... :devil: :devil: :devil: :P (seveda sprejemaš izziv... kdaj ga pa ne... :whistle: :P ) Mogoče nam še letos uspe iti tja... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2005 Eheheheheh.... tam me boš spet zrinil s steze... :devil: :devil: :devil: :P Mogoče nam še letos uspe iti tja... .) ← ...'nizki' udarci prepovedani :whistle: :lol1: ...pol moramo še vsaj Reda in Mistya dol odvlečt, da bo bolj zanimiv boj O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Pridem še jst s Caterpillarjem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) Fantje, meri se veliki krog... ne mali... :P :naughty: :D ← Mali? Veliki? A bi prosim kdo na sliki označu, kaj se šteje kot 'mali', kaj pa kot veliki krog? D. PS: A je 'mali' morda tisto, kar je vozu supermoto?? PPS: Bilo je :OK:, kljub padcu... Popravljeno September 25, 2005. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Mali krog... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Veliki krog... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Veliki krog... .) ← Torej sem prav razmišljal... :) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se