Vojč Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 čim manj dvokolesnikov, tem lepše bo vozit, ker ne bo gužve :kva2: :P ← sebičnež :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 kdo ima sploh it namen dol seveda če bo vreme, kako, kdaj in od kod ← Jaz, z avtom + prikolica z dvema motorjema, v soboto ob 9:00, iz Ljubljane. Sem odgovoril?! :naughty: Čakaj do jutri, ko vidimo res napoved za soboto... drugače pa nas bo šlo iz Ljubljane kar nekaj... če jih poskušam našteti: Gregs, Bladzo, Ana, Civava, Marauder, Suzuki, Lucky... pa še kdo se bo našel... a bomo vozili po pisti z avti Če bo Krešo pustil, bom jaz spustil po pisti RAVa.... :devil: Ampak bolj proti koncu... ko bomo že zjebani... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 čim manj dvokolesnikov, tem lepše bo vozit, ker ne bo gužve ← Napaća, Jose, napaća... ;) Več bo dvoosnikov, manj bo gužve... ker bodo vsi samo gledali... :whistle: Ampak fantje, ne ga srat! Pridite z mopedi, da bomo žgali... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Napaća, Jose, napaća... ;) Več bo dvoosnikov, manj bo gužve... ker bodo vsi samo gledali... :whistle: ← :huh: še enkrat poglej kaj sem napisal :grrr :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 še enkrat poglej kaj sem napisal ← ... emmmm... ups.. moja napaća.... :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Napaća, Jose, napaća... ;) Več bo dvoosnikov, manj bo gužve... ker bodo vsi samo gledali... :whistle: Ampak fantje, ne ga srat! Pridite z mopedi, da bomo žgali... :yea2: Zgolj teoretični razmislek - koliko osi ima motocikel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Zgolj teoretični razmislek - koliko osi ima motocikel? ← Teoretično imaš prav... In teoretično ima motor dve osi.... prav tako, kot jih ima teoretično avto isto število... teoretično sta obe vozili enako kvalificirani po oseh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Mislim, da je čas, da se začnemo preštevati... :yea2: Vreme bo.. danes se z Dančijem zmeniva za roštilj in hrano in pijačo... pa bom kaj napisal več o tem tukaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 zbirališče v LJ za kibice na pisti in z motorji je ob 9.00 v/na .......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 jaz pa moram biti na predavanju :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Teoretično imaš prav... In teoretično ima motor dve osi.... prav tako, kot jih ima teoretično avto isto število... teoretično sta obe vozili enako kvalificirani po oseh... ← Teoretično ima motor eno gred in eno os... Prav tako kot avto s sprednjim/zadnjim pogonom... Ce pa je 4WD, pa ima 2 gredi... Ok, ok, vem da sem :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Teoretično ima motor eno gred in eno os... Prav tako kot avto s sprednjim/zadnjim pogonom... Ce pa je 4WD, pa ima 2 gredi... Ok, ok, vem da sem Ne, ne wind... teoretično si čisto prav povedal in teoretično nisi offtopic... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 a bo kdo štrtal z motorjem iz lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) A lahko tudi jaz pridem s dvokolesnikom :hmm: -povprečna hitrost na ppisti zna biti okorg 30kmh :devil: se mogoče kdo javi za prevoz 12 kg težkega dvokolesnika iz lj (enosmerno) O:-) Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 A lahko tudi jaz pridem s dvokolesnikom :hmm: -povprečna hitrost na ppisti zna biti okorg 30kmh :devil: ← :yes: ....bo bolj pestro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Mislim, da je čas, da se začnemo preštevati... :yea2: Vreme bo.. danes se z Dančijem zmeniva za roštilj in hrano in pijačo... pa bom kaj napisal več o tem tukaj... ← ...čakamo, čakamo, da boš skomandiral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 A lahko tudi jaz pridem s dvokolesnikom :hmm: -povprečna hitrost na ppisti zna biti okorg 30kmh se mogoče kdo javi za prevoz 12 kg težkega dvokolesnika iz lj (enosmerno) ← Marauder bi mogoče imel prostor za eno kolo poleg motorja v kombiju + en zic... pokliči in se zmeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Gregs tako se govori :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Še kakšno vprašanje? a mislš da se bo dal tud z SM vozit med cestaki, al boljš da doma ostanem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 se bo dal tud z SM vozit med cestaki... dalo, dalo...v bistvu je proga namenjena ravno takim motorčkom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) a mislš da se bo dal tud z SM vozit med cestaki, al boljš da doma ostanem? ← Če si dober, boš lahko malo vadil prehitevanje... :grim D. Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 dalo, dalo...v bistvu je proga namenjena ravno takim motorčkom ← saj ene par krogov sem naredu v Marofu...sam SM ima drugo linijo od cestakov, pa smo si bli mal v napoto ker SM bolj seka ovinke, cestaki pa bolj daljše linije vlečejo...no pa sj se da če so čoferji pravi :yes: , sam jaz nebi hotu da se bo kdo bunil zakaj se SM voz če pa ste pisto najel samo za cestake... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 a bo kdo štrtal z motorjem iz lj ← seveda ! treba je samo trefpunkt in uro določiti ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 seveda ! treba je samo trefpunkt in uro določiti ! ← Se čüjemo wütrano, pa te nah vijimo, če mo šli na Marouf, na Grobjana al pa back to the bed :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straf Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 ČE NIMA KDO KAJ PROTI, BI SE VAM TUDI JAZ S SUPERMOTO RAKETO JUTR PRIDRUŽIL V MAROFU !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se