Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Vsakega čaka spomenik. :afro1: ← Nau držalo ... mene bodo iz Uršlje Gore stresli, lahko me pa tudi v juhi pojejo ... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Nau držalo ... mene bodo iz Uršlje Gore stresli, lahko me pa tudi v juhi pojejo ... :alien1: ← Pa dober tek vsem povabljencem :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Pa dober tek vsem povabljencem :OK: :OK: :OK: ← Jaz se ne bi igrala s tovrstno degustacijo ... pa spet smo zašli iz teme :oops: ... pismo, ko ne morem bit tiho :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Jaz se ne bi igrala s tovrstno degustacijo ... pa spet smo zašli iz teme :oops: ... pismo, ko ne morem bit tiho :xx: ← to bi bila masovna pizdarija. Podobno kot na NFS zadeva z gobovo juho...tripoidna izkušnja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Jaz se ne bi igrala s tovrstno degustacijo ... pa spet smo zašli iz teme :oops: ... pismo, ko ne morem bit tiho :xx: ← hhhhššššš .... že slišim Allo ... :004 "Zla slutnja" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 hhhhššššš .... že slišim Allo ... :004 "Zla slutnja" :) ← Epistola non erubescit :devil: Aja, ne papir ampak MS Kr neki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Jaz se ne bi igrala s tovrstno degustacijo ... pa spet smo zašli iz teme :oops: ... pismo, ko ne morem bit tiho :xx: ← Le zakaj bi lahko tole tut posplošili na vse motoristke.... :? :hmm: Pa sej to ni nič slabega......zato vas pa mamo radi!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Le zakaj bi lahko tole tut posplošili na vse motoristke.... :? :hmm: Pa sej to ni nič slabega......zato vas pa mamo radi!!!! ← Klimbra, nisem vedela, da si motoristka :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Klimbra, nisem vedela, da si motoristka :kva2: ← Šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttt :xx: :xx: :slap: :slap: Samomor iz zasede.......bolš, da utihnem!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttt :xx: :xx: :slap: :slap: Samomor iz zasede.......bolš, da utihnem!!!!! ← Bi že lahko vedel ... me je že dovolj dobro poznaš :devil: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Bi že lahko vedel ... me je že dovolj dobro poznaš :devil: :004 ← Ma sej bi te kar :004 :004 oženu :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Ma sej bi te kar :004 :004 oženu :OK: :OK: :OK: ← :blink: :wacko: :fight1: :chase: :fight2: :evilgrin: Dosta romantike, skidaj gače :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 :blink: :wacko: :fight1: :chase: :fight2: :evilgrin: Dosta romantike, skidaj gače :yea1: ← Motoristične????? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Motoristične????? :? :hmm: ← romantike ali gate??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 to mora bit pa frustracija par excellence, da imaš lahk sam oči tja usmerjene, ne pa tut roke gor položene. .. in potem se zvečer zavališ k svoji ženi in sanjaš uno ritko, a? ← A to si napisal po svojih izkušnjah - tisto z ženo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 romantike ali gate??? :hmm: ← :blush: :blush: :blush: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 A to si napisal po svojih izkušnjah - tisto z ženo! ← Lahko še enkrat ugibaš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Lahko še enkrat ugibaš :OK: ← Ažuren ni kaj - samski! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Ažuren ni kaj - samski! ← pozabu si da ima ketno..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 pozabu si da ima ketno..... :) ← Po izkušnjah z določenimi mopedi lahko mirno trdimo, da ketne pri Symeoniju bolj en dr** pomagajo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 PS: šeriatsko pravo za motoriste, k vozijo bejbe ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 (popravljeno) Nau držalo ... mene bodo iz Uršlje Gore stresli, lahko me pa tudi v juhi pojejo ... :alien1: ← girl - don't be surprised if then happened something like in South Park episode: 612 - A ladder to heaven ... :grim :lol1: you're gonna spoke arround ... in someone elses body ... :kva2: Popravljeno Junij 30, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 girl - don't be surprised if then happened something like in South Park episode: 612 - A ladder to heaven ... :grim :lol1: you're gonna spoke arround ... in someone elses body ... :kva2: ← To se mi že dogaja :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 PS: šeriatsko pravo za motoriste, k vozijo bejbe ... ← Tako, ja. In to so ljudje ki se opirajo na isto vero kot Turki. Zato se mi zdi članstvo Turkov v EU bolna šala, le da žal to niti smešno ni več ... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Tako, ja. In to so ljudje ki se opirajo na isto vero kot Turki. Zato se mi zdi članstvo Turkov v EU bolna šala, le da žal to niti smešno ni več ... :BUA: ← ej to pa res niti prblizno nima vec veze z motoristkami .... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se