bLuZoNdEr Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 torej se moram plesat naučit :hmm: (a me kera motoristka v šolo vzame :naughty: ) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 torej se moram plesat naučit :hmm: (a me kera motoristka v šolo vzame :naughty: ) :P ← :xx: :xx: :xx: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 torej se moram plesat naučit :hmm: (a me kera motoristka v šolo vzame :naughty: ) :P ← s tem si priznal, da si slab fukač... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) GorazdH - kako pa kej tvoja mama? ;) Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Hej motoristke. Napisite kaj o svojih dogodivscinah, kaj vozite/ste vozile, obcutki, obvladovanje motorja, kako vas dojemajo drugi (frendi, zlahta, ... ), kaksni so bili zacetki motoristicne kariere, zakaj ste zelele imeti motor,... no, pac vse kar je povezano z naslovom teme :) ← Po 27 straneh smo pa pri fukačih! Kdo je tole zavozil v nulo se sprašujem? Ampak je nesramno dobro! :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 GorazdH - kako pa kej tvoja mama? ;) ← :lol1: :lol1: :lol1: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Po 27 straneh smo pa pri fukačih! Kdo je tole zavozil v nulo se sprašujem? Ampak je nesramno dobro! :kva2: :kva2: :kva2: ← ja..daj se svojo deklico povabi v debato da jo povprasano kak porivac si kaj ti... pa kako kej ona :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Nagaya, jih povabiva na ples??? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Nagaya, jih povabiva na ples??? :devil: ← ne....jest zanič plešem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 ne....jest zanič plešem :whistle: ← Ne verjame :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Me ful veseli da vsake tok casa pade kksen konstruktiven post :) ← :grim :naughty: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 moja mama je kar vredi. če želiš symru ti dam njeno telefonsko. sem prepričan, da se bosta vidve ženski takoj razumeli :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 moja mama je kar vredi. če želiš symru ti dam njeno telefonsko. sem prepričan, da se bosta vidve ženski takoj razumeli :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Vprašanje je bilo retorične narave ... Morda se je nanašalo na njeno porivanje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 s tem si priznal, da si slab fukač... :P ← ... ne vem, tvoja pravi drugače :devil: (joke - brez zamere) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 ja..daj se svojo deklico povabi v debato da jo povprasano kak porivac si kaj ti... pa kako kej ona :kva2: ← Punca iz tebe pa nabija N....G...A energija! :hmm: JEJ: JEJ, JEJ le kako bi mi tebe mal porihtal, da bi bila malo bolj optimistična, boljše volje in to!!!!!!! Še kar :topic: ampak svinsko dobro! To mi delajte - po 14 uri ordiniram v službi, vsaj ni dolgcajt! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Tvoje vprašanje je sicer totalno bedasto ampak vseeno ti bom nekaj povedala ... poglej kako nekdo pleše in takoj ti bo jasno kako poriva :grim bedasto :grim kaj pa tisti, ki sploh ne plešemo? ne fukamo sploh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 ne fukamo sploh? ← mater, še sreča, da bom mel zdej 10dni fraj, če ne bi bla kriza! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) Punca iz tebe pa nabija N....G...A energija! :hmm: JEJ: JEJ, JEJ le kako bi mi tebe mal porihtal, da bi bila malo bolj optimistična, boljše volje in to!!!!!!! Še kar :topic: ampak svinsko dobro! To mi delajte - po 14 uri ordiniram v službi, vsaj ni dolgcajt! :D ← :photo: pa ja :bounce: jest rabim nekoga da me v red spravi.... :grim Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 jest rabim nekoga da me v red spravi.... :grim ← :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 :photo: pa ja :bounce: jest rabim nekoga da me v red spravi.... :grim ← Motorista ali kaj širšega? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 ... ne vem, tvoja pravi drugače :devil: ← sem vprašal staro mamo pa pravi, da te ne pozna oz. se te ne spomni.... :P .) kaj pa tisti, ki sploh ne plešemo? ne fukamo sploh? ← izkušnje bi znale govoriti nasprotno.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 to sploh ne drži jaz nič ne plešem ampak fukam,ta beseda mi ni všeč, sexam pa k norc :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 to sploh ne drži jaz nič ne plešem ampak fukam,ta beseda mi ni všeč, sexam pa k norc :OK: ← dobro, eno je , če ni cajta za ples ,ker vse za fuk, pardon, sex ponucaš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 hmm :hmm: a ste motoristke pri sexu (oz. lepše: pri ljubljenu) rajši zgoraj (kot na mofi) ali preferirate kako drugo pozicijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 to sploh ne drži jaz nič ne plešem ampak fukam,ta beseda mi ni všeč, sexam pa k norc :OK: ← :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se