Vale Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 ja sej bo. danes smo spet rešli vse. :afro1: manj jest pa več porivat :lol: a je tako? :afro1: ← Po moje tebi tut prazen želodec ne pomaga :grrr Po moje imaš črnogorski sindrom in bi ob praznem želodcu sigurno našel izgovor v smeri, da ti ob praznem želodcu manjka energije in potem spet ne moreš :devil: ... Kako pa kaj tvoje roke??? :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) jaz sem se pravkar napokal ko svinja, pa bi se še vedno dol dal. Čudak. :ninja: :P Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 hmmm niti ne, samo dokazuje, da že dolgo časa nisi :P :devil: pa v sili še hudič muhe žre :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 jaz sem se pravkar napokal ko svinja, pa bi se še vedno dol dal. Čudak. :ninja: :P ← Vedno se najde prostor za klobaso, tudi ob polnem želodcu :xx: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) Vedno se najde prostor za klobaso, tudi ob polnem želodcu :xx: :P ← ne ne s polnim želodcom je klobaso lažje podariti :grim oz. dati v uporabo. Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Vedno se najde prostor za klobaso, tudi ob polnem želodcu :xx: :P ← kako lahko ob polnem želodcu takoj na mesnine študiraš? sod brez dna :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) Sicer pa ne rabi bit glih mesnina, kljub polnemu želodcu zelo paše za posladek tudi kaka zrela, medena, sočno cedeča se češplja :grim :devil: (sadjepospešujeprebavo press) Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Sicer pa ne rabi bit glih mesnina, kljub polnemu želodcu zelo paše za posladek tudi kaka zrela, medena, sočno cedeča se češplja :grrr :devil: (sadjepospešujeprebavo press) ← sicer sadje ni hrana, ampak se zelo strinjam s tabo, stari. Korrrrrrrekt. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 moje roke? :afro1: dokaj močne...obe :afro1: , kaj to pomeni? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 moje roke? :afro1: dokaj močne...obe :afro1: , kaj to pomeni? :hmm: ← da marsikaj opraviš kar tako, z levo roko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 :lol1: :afro1: po črnogorsko? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 moje roke? :afro1: dokaj močne...obe :afro1: , kaj to pomeni? :hmm: ← Se mi je zdelo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 kako lahko ob polnem želodcu takoj na mesnine študiraš? sod brez dna :devil: ← Vedno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 ... tudi s polnim želodcem se vedno odlično dol dam... ← To si ti samo domišljaš. :grrr Če je odlično, ve samo gdč. V. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 To si ti samo domišljaš. :grrr Če je odlično, ve samo gdč. V. B) ← "You talkin' to me, bitch?!?!" :P :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 motoristke.... :doze: evo dve iz 1912 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 pa ene od danes ki se jim strasno fajn zdi da so zenske na motorjih...tko zlo fajn da so si nataknile tele strašno očarljive majčke..... :grim tole bo nekaj za vas :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Tammy Longacre, stara je 27 let, je mati 4 otrok in pridno vozi na motokros dirkah :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 To si ti samo domišljaš. :grrr Če je odlično, ve samo gdč. V. B) ← Če bi njej verjel, potem se z vami, plebejci, sploh ne bi več pogovarjal...pri vsem vzamem vsaj polovico rezerve...hehehe... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 :whistle: še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 pa še nekaj uporabnih na svetov kako se pelje:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 tko..upam da sem dost zamorila :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Včeraj sem videl eno na GS 650, ki se je peljala skozi Konjice. Ženska je zelo lepo vozila, po predpisih tudi zunaj naselja. Jaz tega nisem zmožen, zato jo moram pohvaliti :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 pa še tale teta...Mary Perkins je doma z Nove Zelandije in se ponaša z naslovom avstralske prvakinje v superkrosu....sicer pa je zapisana freestyleu huda :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) takole pa zgleda ljubiteljska MX liga pri amerih :grim za deklice se ve :) Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se