GorazdH Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 kaj, vsi smo mi jebači, motoristi namreč. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 kaj, vsi smo mi jebači, motoristi namreč. :trance_33_sleep: ja, predvsem motorji vam služijo kot podaljški in živite s peskom v očeh.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 z muhcami, z muhcami ne s peskom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Ni kaj za filozofirat. Idealnega itak ni, torej ne morem na novo odkrivat Amerike. Zase vem, da se ravnam po tem načelu že od prvega motorja dalje ... vozim pač takšen motor, ki najbolj ustreza mojim zmožnostim, sposobnostim in željam. Ki ga zlahka spoznavam, obvladujem ter zmorem nadzorovat. In kakršenkoli motor že imam, me sploh ne zanima, kako zgledam od daleč ali na blizu. Ne zanima me, kaj si kdorkoli o mojem motorju sploh misli. Vem le, da imam motor zato, da se z njim predvsem vozim in v tem početju tudi neizmerno uživam. Če pa se kakšnemu prdcu zdi, da spadam za štedilnik in ne na motor, pa je to njegov problem, ne moj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 cel jebač. dršte me! :yawn: :naughty: :naughty: :naughty: Ni kaj za filozofirat. Idealnega itak ni, torej ne morem na novo odkrivat Amerike. Če pa se kakšnemu prdcu zdi, da spadam za štedilnik in ne na motor, pa je to njegov problem, ne moj. pa si sigurna, da ločiš motor od štedilnik??? zadnjič sm videl eno na štedilniku... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 :naughty: :naughty: :naughty: pa si sigurna, da ločiš motor od štedilnik??? zadnjič sm videl eno na štedilniku... :evilgrin: :unsure: ... a s štedilnikom se tudi da ovinke polagat? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 :unsure: ... a s štedilnikom se tudi da ovinke polagat? :whistle: Ne bos verjela, ampak celo z bojlerjem se jih da. Pa s sporgetom, hladilnikom, pecico, mikrovalovno, hladilnikom....Eni celo s kurcem. Skratka, ni da ni. Z vsem se da polagat. Mogoce s kladivom najlazje.... but hey, that's just me.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 :unsure: ... a s štedilnikom se tudi da ovinke polagat? :whistle: tega nisem rekel,...štedilnik spada med bol anemične :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 pa si sigurna, da ločiš motor od štedilnik??? zadnjič sm videl eno na štedilniku... Ma, ti, ke ves, kaj je to baba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Ma, ti, ke ves, kaj je to baba. slišal sem že zgodbe o njih a to šteje? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitchboysi Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 (popravljeno) Ciao motoristke, morda katero med vami zanimajo ŠKORNJI HARLEY DAVIDSON size 6 (38-39). Mojemu dekletu so premajhni. Praktčno novi... lp Popravljeno November 9, 2008. Popravil bitchboysi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 babe so za h šporhet ne za na motor no tko men govorijo ...... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 babe so za h šporhet ne za na motor no tko men govorijo ...... a dj....a res ....k jz tud se mi zdi včas to slišm, sploh kdr je kardelo motoriziranih lačno me tja podijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 a dj....a res ....k jz tud se mi zdi včas to slišm, sploh kdr je kardelo motoriziranih lačno me tja podijo ja sej tud če niso motorizirani so čist isti :naughty: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se