smc Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) @bLuZoNdEr hmmm js pocnem oboje... pa je surf v vseh pogledih bl neprakticen, ampak ga mam veliko rajs :wub: najbrz ker se velik bolj varno pocutim, sm pac sissy :D pa res ni panike ce mas kite v vodi...ga b.p. dvignes. edin je prakticno, sploh na zacetku, da ti kdo pomaga, ne glede na to kaksna je obala. pa srf skupaj z rigom je bolj neprakticno cez kaksne hude drsece skale nosit pri mocnem vetru (been there done that :kva2: ) tist o "na srfu se uležeš na desko in veslaš do obale" je mozno samo ce se poslovis od riga in ce ne piha mocno... se pravi prakticno nikoli. pa bistveno hitrej se naucis kajtat kot srfat (no to so moje izkusnje). :grim over and out. ;) Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil smc
maXXXimum Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 pubeci previdno, brez težav te dvigne 10+ metro v zrak in tudi tako hitro vrže na tla. res pazite, se folk ubija z tem pa tudi jaz sem že neplanirano letel po zraku. ← Tale se ni glih ubil.. se pa vidi, kaj se lahko zgodi ;) http://clips.vrabl.com/Getting_Air_from_Kite.wmv
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 Se vedno...in se vedno se vedno zacetnik. Upam, da bom letos lahko kaj naredil v tej smeri in opravil nadaljevalni tecaj.
Zhuk Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 danes si mel "zacetni " tecaj v LJ...zastonj bananaway.si
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 (popravljeno) danes si mel "zacetni " tecaj v LJ...zastonj bananaway.si Zacetnega sem ze opravil. Utrinka Popravljeno April 1, 2015. Popravil Nearrain RobiRoberto 1
Zhuk Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 o ja, good good pol pa se mal pogreje, pa v Gradež! Nearrain 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se