Gregs Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 quote: hm recmo da je zamera. Mojga oceta sploh ne poznam kr me je pac zapustu ob rojstvu kr je hotu sina dubu je pa hcerko... Jaz bom pa najbolj srecen, ko bom dobu hcerko... ko jo pac bom... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 quote: quote: hm recmo da je zamera. Mojga oceta sploh ne poznam kr me je pac zapustu ob rojstvu kr je hotu sina dubu je pa hcerko... Jaz bom pa najbolj srecen, ko bom dobu hcerko... ko jo pac bom... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Hehe no vsaj eden Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: quote: hm recmo da je zamera. Mojga oceta sploh ne poznam kr me je pac zapustu ob rojstvu kr je hotu sina dubu je pa hcerko... Jaz bom pa najbolj srecen, ko bom dobu hcerko... ko jo pac bom... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Hehe no vsaj eden Sanci Uh bejba, pa verjetno ni edini... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 Jaz bom pa najbolj srecen, ko bom dobu hcerko... ko jo pac bom... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Gregs, jest ti nočem utvar zbijat, ampak..... iz lastnih izkušenj ti zaupam, da se dete dobi v kompletu z mamo... pa k boš model naroču vedi, da je dobavna doba skor zmer precej daljša od 9 mesecev.... pa ankol ne veš kak model dobiš.... reklamerat nimaš kam! še 1x sorči za tole! pa k sm že tolk povedala ti rečem še eno: dete je samo (željena) posledica življenske ljubezni do sopotnice s katero želiš dočakati svojo smrt! da skrajšam doživljaj: na napačnem koncu se lotevaš! (....Klajmber & Gregs bosta že vedla, da paše tole pod nadaljevanje debatnega kluba iz NY...) party tiiiiiiimeeee!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: hm recmo da je zamera. Mojga oceta sploh ne poznam kr me je pac zapustu ob rojstvu kr je hotu sina dubu je pa hcerko... Sanci Ne verjamem, nekaj drugega je moralo biti. Razlaga je preveč enostavna. Takih stvari v življenju ni. Razen če je bil debil, potem si pa lahko sploh srečna, da ga ne poznaš. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: hm recmo da je zamera. Mojga oceta sploh ne poznam kr me je pac zapustu ob rojstvu kr je hotu sina dubu je pa hcerko... Sanci Ne verjamem, nekaj drugega je moralo biti. Razlaga je preveč enostavna. Takih stvari v življenju ni. Razen če je bil debil, potem si pa lahko sploh srečna, da ga ne poznaš. lp RAN Verjem da je! Mi je tud eno piosmo poslal v katerem je tud priznal... Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: Verjem da je! Mi je tud eno piosmo poslal v katerem je tud priznal... Sanci Ja pol je pa debil. Ne se sekirat. Je še kaj druzga na svet, da se splača živet. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: Gregs, jest ti nočem utvar zbijat, ampak..... iz lastnih izkušenj ti zaupam, da se dete dobi v kompletu z mamo... pa k boš model naroču vedi, da je dobavna doba skor zmer precej daljša od 9 mesecev.... pa ankol ne veš kak model dobiš.... reklamerat nimaš kam! še 1x sorči za tole! pa k sm že tolk povedala ti rečem še eno: dete je samo (željena) posledica življenske ljubezni do sopotnice s katero želiš dočakati svojo smrt! da skrajšam doživljaj: na napačnem koncu se lotevaš! (....Klajmber & Gregs bosta že vedla, da paše tole pod nadaljevanje debatnega kluba iz NY...) Ronci, princeska moja! Ad1: vem, da pride v kompletu... No, skoraj vedno... Ad2: opraviceno... Ad3: na zalost ni vedno tako... Mislim, da mi ni potrebno dajati statisticnih podatkov (vsaj50%zakonovgrevfranzepress). Ad4: konec je VEDNO pravi, ce se tako odlocis... Vprasanje pa je, ce te privede do cilja... Ves pa tudi, da se malo salim, saj se na netu lahko, ne?! Ad5: ja, definitivno pase pod nadaljevanje debatnega krozka... ampak vseeno raje v zivo, ne?! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 MOJA hčerka je zakon-čeprav živi pri mami lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: Verjem da je! Mi je tud eno piosmo poslal v katerem je tud priznal... Sanci Ja pol je pa debil. Ne se sekirat. Je še kaj druzga na svet, da se splača živet. lp RAN Hehe ja upam de je . viragica da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Zakaj pa nočeš bit bejba? Kako boš pa pol Bajk bejba dneva? Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Zakaj pa nočeš bit bejba? Kako boš pa pol Bajk bejba dneva? Bye Desmo ej ti!!!!!!!!!!!!! Kdu je pa reku da sploh hocm bit??????? Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: viragica da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Sanci Sanci, bejbi...chill out! Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: quote: da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Zakaj pa nočeš bit bejba? Kako boš pa pol Bajk bejba dneva? Bye Desmo ej ti!!!!!!!!!!!!! Kdu je pa reku da sploh hocm bit??????? Sanci Sanci, bejba...pa to so sanje vsake prave motosvetovke!!! Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: ej ti!!!!!!!!!!!!! Kdu je pa reku da sploh hocm bit??????? Ne bit prec tolk huda, sej te imamo vsi radi... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: ej ti!!!!!!!!!!!!! Kdu je pa reku da sploh hocm bit??????? Ne bit prec tolk huda, sej te imamo vsi radi... Bye Desmo Ja dobr si se izvleku !!! Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 28, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2002 quote: viragica da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Sanci Vrtnica bejbi, oprosti! Ne vem sicer zakaj te moti, ce ti kdo rece bejba, ampak tolk huda pa spet ne rabis bit... nisem nic slabega mislila... nasprotno, zdis se mi cool decva. quote: Ne bit prec tolk huda, sej te imamo vsi radi... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 quote: quote: viragica da mi nikul vec ne reces bejba!!!!!!!!!!!! Sanci Vrtnica bejbi, oprosti! Ne vem sicer zakaj te moti, ce ti kdo rece bejba, ampak tolk huda pa spet ne rabis bit... nisem nic slabega mislila... nasprotno, zdis se mi cool decva. quote: Ne bit prec tolk huda, sej te imamo vsi radi... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Jah upam da me res mate Zatu ker se mi zdi da je to ponizevalno za punco oz zensko... lp Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 Ah bejbi.... poniževalno je, če ti kdo reče pička, kura, frača, jebačica... itd..... Bejbi je pa tako ljubkovalno... A se ne sliši lepo: moja bejbika je pa najboljša na svetu...... Punca?? eehhh..... tak izrabljen izraz..... I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 Ok sm se sprijaznla . Sam glejte da bo to res ljubkovalno ne pa ponižujoče!!!! Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 Pupa: Jah ne vem ce je prijetno ce ti tip pravi "moja bejbika je pa najboljsa..." kr se nism mela fanta in ga se nek cajt tut ne nacrtujem Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 quote: Pupa: Jah ne vem ce je prijetno ce ti tip pravi "moja bejbika je pa najboljsa..." kr se nism mela fanta in ga se nek cajt tut ne nacrtujem Sanci NO ja....čez par let ti bo potem več jasno.... kaj mislim..... Sicer pa... nisem mislila najboljša kot najboljša v seksu.. ampak tako.... najboljša pač..... I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 quote: A se ne sliši lepo: moja bejbika je pa najboljša na svetu...... I want some more!!!! PUPA a ti imaš bejbiko ??? kul... girl power ... ... haha ... saj sem vedu, da je s punco nekaj narobe . ... in na koncu dobim hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 quote: quote: Pupa: Jah ne vem ce je prijetno ce ti tip pravi "moja bejbika je pa najboljsa..." kr se nism mela fanta in ga se nek cajt tut ne nacrtujem Sanci NO ja....čez par let ti bo potem več jasno.... kaj mislim..... Sicer pa... nisem mislila najboljša kot najboljša v seksu.. ampak tako.... najboljša pač..... I want some more!!!! Ja sej te razumem... Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se