Tomozuki Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Hm, s takšno konfiguracijo še mojega Bet & Wina prehiti :) No, Roba me je, pa je imel nekaj podobnega v DNA-ju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) Hm, s takšno konfiguracijo še mojega Bet & Wina prehiti :) No, Roba me je, pa je imel nekaj podobnega v DNA-ju. Z to predelavo,ki jo ima mu ti mahas z zadnjo lucjo in led diodo pod tvojim :) On ma Sport jaz sem mel High End...On ma Mogoce povdarek je na mogoce 9hp jaz pa sem jih mel B) p.s. Tomaz,zadnic si tankal na Trzaski pa se nisem mogo vstavit :cry: Sej drugo leto bojo spet skupne turce po slo .) Pa ko bo Glorija doma te obvestim,da prides sprobat .) Aja pa tale "tunan" Kymco vs. ostali je :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno April 11, 2007. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Zmenjeno! Če me vidiš tankat, pa pokliči na mobitel (mogoče mi potem uspe vrečt bencinsko v luft brez moje krivde - čeprav smo pri Myth Bustersih vidli, da to ni mogoče) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brajsek Objavljeno April 9, 2011 Deli Objavljeno April 9, 2011 Živjo. Ker sem bolj nov na tem forumu me zanima če je tukaj kaj lastnikov maxi skuterjev znamke Kymco Grand Dink 125, 150 in 250 ccm ?? če mi lahko pišete na zasebno sporočilo da rečemo kakšno debato?? lp božo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se