tomash Objavljeno Julij 9, 2017 Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 Sva jo s kolegom v soboto obdelala. Fina cesta ima pa rešetke ene parkrat čez cesto. Če greš iz smeri Celovca gledaš za Feldirchen oziroma cesto 95. Potem imaš pa smerokaz na levo za to cesto. Midva sva jo upičila čez, pa potem proti Shladmingu pa čez Solkpas nazaj cca 600 km se je nabral. Lepo Cartman 1
vandrovec Objavljeno Julij 9, 2017 Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 pred 18 minutami, Cartman pravi: Pismo. Ker je oznacen kod izhodisce na njihovi strani? Do Špitala ob Dravi greš in potem tam nekje desno, če imaš navigacijo ni problema. Mene so par let stare karte od Igota brez problema pripeljale tja, čeprav so bili pred enim mesecem tam neki obvozi... Cartman 1
RSTDRIVER Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 12 hours ago, Cartman said: Pismo. Ker je oznacen kod izhodisce na njihovi strani? Pa sem nekako razumel, da je to ta cesta hwa t pa ni všeč na tej slik?
Cartman Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 pred 4 urami, RSTDRIVER pravi: hwa t pa ni všeč na tej slik? Sprasujem ker nimam pojma, c je to to? Vandrovec ni vedu za Innerkrems, pise pa da je to izhodisce... lani sem na eni furi dobro zajebal, in popolnoma zgresil bistvo. Zato vprasam. Nocem ponovit neumnosti.
Frenk 67 Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 To je to. Saj boš videl table. Če ne boš plačal cestnine, pol si zgrešu. maus, DAMI34, Cartman in 1 other 3 1
RSTDRIVER Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 @frenk67 je povedou vse DAMI34 1
zoranko Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 pred 3 urami, Cartman pravi: Vandrovec ni vedu za Innerkrems, pise pa da je to izhodisce.. Prejšnji teden prevozil. Tu je vstop iz severne strani, če greš npr. iz Salzburga. Če greš iz Slovenije pa: pred 20 urami, tomash pravi: Če greš iz smeri Celovca gledaš za Feldirchen oziroma cesto 95. Potem imaš pa smerokaz na levo za to cesto.
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 da naumo doktorirali...prefukaš tiste tri ovinke in prelaz ki si ga označil....ostane veeeelik cajta, skočiš še na Maltatal...res lepo jebačko, nekaj za videt....tam porabiš 2-3 ure da se čudiš....in pol greš domov...kjerkol hočeš....jebiga simpl ko keks ps. če hočeš slike, ti jih dam BIF, ALEŠ M in SuNa 3
Snečer Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 lani sem o nekem izletu na GG, ko niso našli niti s policijo
Cartman Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: da naumo doktorirali...prefukaš tiste tri ovinke in prelaz ki si ga označil....ostane veeeelik cajta, skočiš še na Maltatal...res lepo jebačko, nekaj za videt....tam porabiš 2-3 ure da se čudiš....in pol greš domov...kjerkol hočeš....jebiga simpl ko keks ps. če hočeš slike, ti jih dam Resno? Prevc pisemo? Pejt raj mal mikrozdrse analizirat, pa mikrovibracije in mikrozvoke iskat. pred 3 urami, Snecer pravi: obeta se epski izlet Uf stari, šeruga bo amater napram tej ekspediciji. Za tiste ki ste mi pomagali, pa ne vete o cem snec pise. Lani so me povabili na furo na GG, kjer nism se bil. Ker sem bil povabljen v skupino, nisem nit pogledal kje je to. Ko se je pri Jesenicah izkazalo da je grupa prevelika, smo se trije odcepili. Pa sem sledil znalcu, modelu ki je tam ze bil. Bedaki smo sli samo heligeblut-edelweisspitze in domow. Jebiga. Na napakah se ucim. Zato zdaj sprasujem vam samoumevna vprasanja. Debilan si pac ne odpustim zlahka, in se trudim jih ne ponovit. Hvala.
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 pred 1 minuto, Cartman pravi: Resno? Prevc pisemo? Pejt raj mal mikrozdrse analizirat, pa mikrovibracije in mikrozvoke iskat. Uf stari, šeruga bo amater napram tej ekspediciji. ej ne bit užaljen,, povedal sem,, da je enostavno, pa nič drugače.
lukec Objavljeno Julij 29, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2017 (popravljeno) Ob 10. 7. 2017 ob 21:45, DAMI34 pravi: ej ne bit užaljen,, povedal sem,, da je enostavno, pa nič drugače. simpl k pasulj (paziunekravedenaujostejki) Popravljeno Julij 29, 2017. Popravil lukec DAMI34 1
pik1 Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 . ... "par ovinkov" pa si gor ... Joker, maxiscooter, dr.looney in 2 others 4 1
Borutt Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 pred eno uro, pik1 pravi: . ... "par ovinkov" pa si gor ... Kje si pa ti bil ?
pik1 Objavljeno Avgust 9, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2017 pred 17 urami, Borutt pravi: Kje si pa ti bil ? . ... čez Nockalmstrasse ... ... sem šel na čokobananino torto na Maltatal ... dr.looney 1
Borutt Objavljeno Avgust 9, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2017 pred 55 minutami, pik1 pravi: . ... čez Nockalmstrasse ... ... sem šel na čokobananino torto na Maltatal ... Tako pa ja .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se