sym_freak Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 K da smo na pašniku :D :D ej jas nisn uličar tak kak ti tak da mi neje hoji s takimi okole! če veš ke za to ke sn napisa napiše če ne pa se ne oglaše. :angry:
-baSe- Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 ej jas nisn uličar tak kak ti tak da mi neje hoji s takimi okole! če veš ke za to ke sn napisa napiše če ne pa se ne oglaše. :angry: Ja sej je uredu sam u normalni slovenščini bi pa lahko napisal da bi še kdo drug razumel ane :headbang:
AndyG Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 ej jas nisn uličar tak kak ti tak da mi neje hoji s takimi okole! če veš ke za to ke sn napisa napiše če ne pa se ne oglaše. :angry: sej k bi to kdo zastopu, bi blo tud uredu, jebac-car ma cist prou
Axeman Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ej jas nisn uličar tak kak ti tak da mi neje hoji s takimi okole! če veš ke za to ke sn napisa napiše če ne pa se ne oglaše. :angry: podnapise prosim :grim
-baSe- Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 No nism edini k nezna brt tvoje butalščine
k0ci Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ej jas nisn uličar tak kak ti tak da mi neje hoji s takimi okole! če veš ke za to ke sn napisa napiše če ne pa se ne oglaše. :angry: prevod: :D ej jaz nisem uličar :? tako kot ti, zato mi nehaj pisati take komentarje! če veš kaj o tem kar sem napisal napiši, če pa ne pa rajši bodi tiho
Axeman Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) prevod: :D ej jaz nisem uličar :? tako kot ti, zato mi nehaj pisati take komentarje! če veš kaj o tem kar sem napisal napiši, če pa ne pa rajši bodi tiho Tnx K0ci zj sm ga sj zastopu drugač pa če bo še kdaj pisu toti hribar podnapise nalimi zram uspodih :OK: :grim Popravljeno April 19, 2007. Popravil aljo69
-baSe- Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Koci če bo še kej napisu boš še kšn prevod napisu???prosm???da bom vedu zakaj se gre :D :D :D
sym_freak Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Tnx K0ci zj sm ga sj zastopu drugač pa če bo še kdaj pisu toti hribar podnapise nalimi zram uspodih :OK: :grim ok zdaj bom pa pisal po slovensko se bom naučil. kje smo ostali? aja. toti dve žici sta na euro x?
-baSe- Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 ok zdaj bom pa pisal po slovensko se bom naučil. A se nisi tega u šoli učiu??? No ja variomat pa izpuh sigurno za kej več pa newem!
sym_freak Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 aha. sn vprašo na servisu pa je rekel da ma sym jet euro x samo dve blokadi. edino katalizator bi naj bil gor kot še en dušilec kao. to pa še nevem točno.
-baSe- Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 aha. sn vprašo na servisu pa je rekel da ma sym jet euro x samo dve blokadi. edino katalizator bi naj bil gor kot še en dušilec kao. to pa še nevem točno. Menjaj izpuh bo najmn problemov! Al pa iz katalizatorja dej vn tisto stekleno volno mislm da maš notr
sym_freak Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Menjaj izpuh bo najmn problemov! Al pa iz katalizatorja dej vn tisto stekleno volno mislm da maš notr aha. bom zaenkrat vzel samo volno ven. se bo kaj poznalo?
sym_freak Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Bolj malo če nedaš blokade vn aha. jas sn vzel zdaj eni dve ploščici ven pa mi je manj letel. kak pa pridem do volne če mi tisti pokrov noče it dol. al je tak močno skup naret? ker ga nočem odtrgat!
-baSe- Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 aha. jas sn vzel zdaj eni dve ploščici ven pa mi je manj letel. kak pa pridem do volne če mi tisti pokrov noče it dol. al je tak močno skup naret? ker ga nočem odtrgat! Kašni ploščici???
sym_freak Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Kašni ploščici??? če se postaviš proti katalizatorju na desni strani je kot neka sonda al kaj je tisto ki blokira luknjo ali kaj dela nevem.
sym_freak Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 kaj ste vsi zaspali poleg hehehe. ali ne znate kaj mislim??
KukO Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Jas imam syma jet ecro x in me zanima koliko leti ko je brez blokad.. z originalnim izpuhom.. brez slepe cevi in katalizatorja ter brez podložke ?' letnik 2005 ?? Lp
davur Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 jas sem dal zaj na syma gor tecnigas avspu pa mi gre 10 km/h več,pa obrate tudi fajn nabija :trance_33_sleep: zaj še samo blokado ven pa bo!!! zanima pa me kolko mi bo šel skuter???
sym_freak Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 jebac-car to pa si tak mimo zgrešo :rolleyes: sym euro x gre največ brez blokad in orig. auspuhom 70
NejcZ Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) 60-65 maksimalno, z drugim auspuhom pa 70. Mogoče 72 ^_^ če je res idealno vse nastavljeno. Ah ne, vzamem nazaj, <=70 Popravljeno November 19, 2007. Popravil NejcZ
TheMaxi Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Em meni gre okoli 59 - 60 po ravnem .. pa sem samo iz variomata ven dal blokado ...Euro x 07 ... Em če kiri wannabe hoče met nwm kaki zvok z originalom .. samo pokrovček od katalizatora daj dol .. pa boš vido kak se skuter dere = )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se