Skoči na vsebino

Proslava-e ob dnevu državnosti


Funakoshi

Priporočene objave

Sicer je že en teden od proslave ob Dnevu državnosti, ki se je odvijala na predvečer praznika na Trgu republike v LJ ampak Funakoshi še zdej ne more pozabt, kakšn sranje od umetniškega pograma smo lohk (spet :doze: ) gledal (ki pa BTW sploh ni blo zastonj :blink: )... :BUA:

Po mojem bi blo miljaužnkrat bol, da bi Fredy Miler zapel Vedno si sanjala njeeegaaa al pa Atomične Špele z joškam zazibale kt pa ta srajne.

Kako se je pa vam ta reč zdela? Ali tudi vas moti, da na osrednji proslavi ob Dnevu državnosti folku strežejo vsako leto z istim šitom? Ali vas ne pojezi, da en frik, k oponaša epileptika na odru za to pokasira denar, ki ste ga vi plačali v proračun?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh me ne jezi.

Edino pravilno je tako.

Jaz na predvečer državnih praznikov na hišo obesim državno zastavo,

potem pa grem po svoje v smislu sam svoj in svojih prijateljev zabavljač.

Tisti dolgočasneži, ki ne vedo kam s seboj, si vzpodbudnejših programov ne zaslužijo.

Tisti, ki morajo na take zabave službeno so pa dovolj plačani, da morajo, čeprav s stisnjenimi zobmi, požreti tudi največje kulturnoumetniškoavantgardnoretardirano sranje.

:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sprijaznite se že enkrat, da smo civilizirani ljudje, torej je kultura na prvem mestu...kaj bi radi meli slučajno parado braniteljev raznih mejnih prehodov, pripenjanje jubilejnih trakov na bojne zastave enot SV???? pa ja je lepše gledat ta umetniški program :SS ...bognedaj, da bi na tej proslavi javno obdarili z kako plaketo ali čem podobnim družine padlih 91-ega to se ne spodobi :nono: ...epileptik na odru je stokrat boljši :rolleyes: , saj smo v visoko civilizirani in z okusom do umetnosti prepredeni evropi! čimprej pozabite, da se je naša svoboda branila z orožjem in politično akcijo! :fredy:

prepričan sem, da bi pantomima ali epileptični izpadi pred kolonami tankov prihranili marsikatero žrtev :lol1: ! vsaj med policisti in teritorialci... pa še noben ne bi jokal za kakim takim obskurnim preplačanim nikomur všečnem umetnikom... :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Brrrm: Sej meni tudi ni TREBA gledat teh proslav, samo me jezi, da se meče stran NAŠ denar in to vsako leto za isto sranje.

@GorazdH: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ah... tolk denarja (tvojega, mojega itd) se zmeče stran za razne referendume, razna letala, izlete, predvolilne kampanje, protokolarno sranje, za pesek ki ga mečejo javnosti v oči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vprašat se moramo, zakaj to dopuščamo... :afro1: morda zato, ker je civilizirana družba uspavalo za svobodnega duha...in tako prepreči revolucijo :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!