Skoči na vsebino

Slovenija v NATO

Thundercat

Ali ste za to, da Slovenija vstopi v Nato!!  

42 članov je glasovalo

1. 1. Ali ste za to, da Slovenija vstopi v Nato!!

• Da!
      64
    • Ne!
      56
    • Politika me ne zanima!
      8

Priporočene objave

Članarina naj bi bila 3 mio.USD :?: :idea: :!: 1.5USD po glavi. :shock: Za to bi pa že skoraj tri kepce sladoleda dobil... :D :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za NATO loverje...

:shock: A je včeri kdo gledu 2. del oddajo ob 22.00 "Velike vojaške zmote" .

1.Čuvene nezgrešljive rakete Patriot niso dol ruknle niti enega SCUDA v zalivski vojni (BUSH st. se je hvalil, da so jih 42 od 41). Gre ajnfok zato, da Patriot v neposredni bližini tiste druge rakete raztrajba, problem je pa v tem, da je čas med tem ko je radar Patriota zaznal neposredno bližino radarja SCUDa in ko je aktiviral Patriota prevelik, zato mu je lahko poškodoval kvečjemu rep, bojne glave so pa nemoteno padale na Tel Aviv, Izraelci pa umirali. Bush izraelskemu obrambnem ministru sploh ni verjel. Ko je bla vojna že pr konc, jim je Sadam spustu še enga Scuda na neko Ameriško bazo. Scud jih je seveda nedotaknjen zadel-28.mrtvih.

2.NATO je s svojim delovanjem na področju bivše Juge pobil 3 x več ljudi kot akcije Srbov na Kosovu. Najprej je trdil, da bo napadal izključno vojaške cilje, potem pa so svoje delovanje razširili tudi na civilne cilje, od pump dalje.

Obe stvari sta se mi zdeli :shock: , vendar bo že držalo, glede na to, da so govorili o sebi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tomy,leta ´91 patriot-rakete niso imele ne programske in ne hardware opreme za prestrezanje ciljev,kateri presegajo doloceno hitrost - enostavno niso bile namenjene prestrezanju tako hitro letecih ciljev,kot so MRBMs tipa scud in podobne.namenjene so (bile) kot protiletalska obramba,kjer so hitrostne vsote bistveno manjse.

glede nata v zrj ti ne morem odgovoriti,ker ne poznam stevilk.mocno dvomim,da prave stevilke sploh kdo pozna.tako nato kot zrj so jih in jih se vedno frizirajo in obracajo po potrebi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tomy,leta ´91 patriot-rakete niso imele ne programske in ne hardware opreme za prestrezanje ciljev,kateri presegajo doloceno hitrost - enostavno niso bile namenjene prestrezanju tako hitro letecih ciljev,kot so MRBMs tipa scud in podobne.namenjene so (bile) kot protiletalska obramba,kjer so hitrostne vsote bistveno manjse.

glede nata v zrj ti ne morem odgovoriti,ker ne poznam stevilk.mocno dvomim,da prave stevilke sploh kdo pozna.tako nato kot zrj so jih in jih se vedno frizirajo in obracajo po potrebi.

Gre zato, da so se neposredno hvalili (tud Bush st.), kako so Patriotke uspešne pr klatenju Scudov ("42 od 41 smo jih sklatili"), in pr tem reskirale tudi življenja svojih ljudi, in jih tud kr neki žrtvovali. Da ne govorim o Izraelcih, ki so zaradi žrtev poskušali na vsak način vstopiti v vojno, pa so jih ZDA nazaj držale z obljubami.

Kar se balkana tiče sem bil presenečen, ampak oddaja je njihova, govorili so pripadniki ZN, ameriške vojske, angleži, ...

Včeri je bil drug del, mislim, da jih je še šest. Zanimivo, kako zmotljivi so lahko tud nedotakljivi... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh....slovenski politiki so boljsi,al kaj?!

Ice, oddaja ni govorila o slovenskih politikih, tudi ne o direktno o tujih (res pa je, da so buša dvakrat pokazal pr "42 od 41"), ampak o vojaških zmotah (razlikah med "mi ćemo to levom rukom" in pol na konc "eh, jebi ga sad"), o katerih sicer še danes krožijo hvalevredne besede.

Moram pa rečt, da so zadnje cajte super oddaje ob ponedeljkih zvečer. Prej je bla Hladna vojna, zdej je ta. Dajo kar neki argumentov proti (v glavnem :P ) in seveda (neki malga :roll: ) tud za NATO. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ahm.....a ne pise nekje,da naj bi bila vojska podrejena politiki? ali je nato kar tako zaradi mile volje in ker so imeli malo presezka bomb,raket in drugih izstrelkov "planil" po npr. zrj?!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ahm.....a ne pise nekje,da naj bi bila vojska podrejena politiki? ali je nato kar tako zaradi mile volje in ker so imeli malo presezka bomb,raket in drugih izstrelkov "planil" po npr. zrj?!

Sem ti pozabu povedat, da je v oddaji pokazal zagovor generala zalivske vojne (vojska) pred ameriškim kongresom (politika) zaradi neučinkovitosti Patriotov. Trdil je, da Patrioti ustrezno dosežejo bližino cilja. Ko ga je predsednik komisije vprašal, če je to primerljivo z mimohodom ali s trčenjem dveh ladij na odprtem morju, je v zadregi odgovoril, da z mimohodom. Kdo je pol koga nategnu...

Lej, jaz sem hotu sam opozorit na dejstva, ki so jih ti sposobnjakoviči (vojska, politika, kar hočeš) ugotovili sami, s ciljem da vsaj mal zaniham slepo prepričanost aktivistov NATA o nezmotljivosti njihovih idolov. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ne, jaz sem mislila, da je res  :shock:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Napisala samo zato, ker mogoče pa še komu kakšna ''pametna'' šine v glavo in napiše kak ''članek''.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ne, jaz sem mislila, da je res  :shock:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Napisala samo zato, ker mogoče pa še komu kakšna ''pametna'' šine v glavo in napiše kak ''članek''.

OK. Sorry :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeri je bil drug del, mislim, da jih je še šest. Zanimivo, kako zmotljivi so lahko tud nedotakljivi... :wink:

Ma ne, to je bil "stari NATO". "Novi NATO" je "boljši, večji, lepši..."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NATO vam bo razpadu, še preden bote mel možnost zmagat na referendumu :) :D :lol: :P :twisted: Kljub temu se Dimsi trudi za vas :wink:

Važndagremonotpress :onfire:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Intermezzo: zaenkrat nismo v NATO :)

Da! 38% [ 18 ]

Ne! 44% [ 21 ]

Politika me ne zanima! 6% [ 3 ]

Ne vem!Se še odločam!

10% [ 5 ]

Število glasov : 47

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Intermezzo: zaenkrat nismo v NATO :)

Da! 38% [ 18 ]

Ne! 44% [ 21 ]

Politika me ne zanima! 6% [ 3 ]

Ne vem!Se še odločam!

10% [ 5 ]

Odvisno, kako postaviš vprašanje.

Če referendumsko vprašaš, ali ste za to, da se Republika Slovenija ne včlani v NATO, potem smo notri, ker vzdržani glasovi po veljavni zakonodaji štejejo proti zastavljenemu vprašanju :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa vi to resno, kljub temu kar se zdele dogaja okol NATA in IRAKA (posiljevanje s strani ZDA), še zmeri not rinete??? :shock:

Če vam pa tle ne bo ratal, mate pa še zmeri Varšavski pakt....aja, ta se vam je tud že sesu... :shock: :wink:

KoboreferndumNATAneboveč press

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!