king Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Nisem zasledil omenjene teme, pa vas zato sprašujem, kaj bi danes bili, če vam gre npr. kaj narobe, si sigurno želiš da bi bil.... ne vem, šefov šef, ker....., prfoks, predsednik, gorski pastir,....karkoli... IN ZAKAJ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Ribič. V svojem čolničku na morju. Nad mano samo plavo nebo, pod mano samo modra voda. Prelet galebov in vznemirjenost, ali bo riba zagrizla v vabo. Vonj borovcev, ki ga prinaša jutranji veter, zvok valov ob bok čolna, ki se meša z glasnim petjem škržatov na obali. Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Danes bi bila voda - mrzli potoček v neokrnjeni naravi s svojim začetkom in koncem - pa vseeno z vso svojo večnostjo........ :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 moja bemfla. da enkrat za vselej ugotovim, kaj ji paše in kaj ne. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Vale :yea2: ... to kar sem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ... na dopustu. :cry: Za vse ostalo bi že sam poskrbel. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ... kaktus... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 mačka...po možnosti naš Bili..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Ribar nekje v dalmaciji... Vrše, mreže, kajič, bevanda... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 me res zanima, kako bi blo bit kengiru :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ZASPATI.... IN SE ZBUDITI NEKJE DALEČ PROČ NA OBALI JEZERA TITICACA KJER STARE INDIJANKE ČISTIJO RIBE NA VAŠKIH DVORIŠČIH IN SE MED MOKRIMI MREŽAMI PODIJO OTROCI... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 jst bi bil alla (k bi bla ribič,btw) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Salotejp na mizi, ka ga noben tud povoha ne, ze en lep cas... Lahko mirno spi :D LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 v tem trenutku bi bil od zunej nč, od znotr votel. Pa marsikdaj ne sam danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 (popravljeno) jaz bi bil pa mali dojenček, mi že cel dan joške grejo po glavi pa bi se kar prisesal ne eno :blush: Popravljeno Julij 6, 2005. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 dildo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 dildo :doze: ← :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 :eek: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 :krneki: ← :xx: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Nisem zasledil omenjene teme, pa vas zato sprašujem, kaj bi danes bili, če vam gre npr. kaj narobe, si sigurno želiš da bi bil.... ne vem, šefov šef, ker....., prfoks, predsednik, gorski pastir,....karkoli... IN ZAKAJ... ← @King, nisi povedal, kaj bi bil ti in zakaj? Jaz bi bil isto, kot sem sedaj ... karkoli drugega bi bil, bi bil morda enako (ne)zadovoljen :) Zakaj? Pač zato ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2005 @King, nisi povedal, kaj bi bil ti in zakaj? Jaz bi bil isto, kot sem sedaj ... karkoli drugega bi bil, bi bil morda enako (ne)zadovoljen :) Zakaj? Pač zato ... :D ← Ja, mogoče bi res mogu sam prvi povedat kaj bi bil. Rad bi bil šef enega prepotentneža, k misl da je glavni, k mi gre mal na ...... pa bi si ga lahk še mal bolj prvošču.... :evilgrin: Od tuki tut ideja za temo, pa vsakdo bi bil včasih rad kej druzga.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 jutri pa bi rad bil vohunski satelit.. vsaj za en dan, da se nagledam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ... kaktus... :krneki: ← v moji zbirki ... :lol: verjemi, da ti ne bi šlo slabo ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ta trenutek bi si želela biti siva celica enega osebka, da bi vedela kaj misli...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 ta trenutek bi si želela biti siva celica enega osebka, da bi vedela kaj misli...... ← simpatični asistent Valuk, morebiti? :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se