Gujo Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Jaz bi bil pa tisti (štrik), ki bi stisnil našo sekretarko (za vrat) da bi zardela (in kar zraven spada)... :devil: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Jaz bi bil pa tisti (štrik), ki bi stisnil našo sekretarko (za vrat) da bi zardela (in kar zraven spada)... :devil: :xx: ← A pr vas so tit takšni osebki??? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 v tej sotuaciji in zdej trenutno bi najraj biu DREK Bi smrdu do amena, pa še vsi bi se me izogibali :glare: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 bodoči dobitnik rekordnega dobitka na lotu...pol pa od tam naprej štartamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 bodoči dobitnik rekordnega dobitka na lotu...pol pa od tam naprej štartamo ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 bančni trezor...da vidim enkrat kako zgleda bit poln denarja :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 simpatični asistent Valuk, morebiti? :love1: ← Ne ne..... nič v vezi z njim.... tisto je bila le domača naloga - pa ni on Valuk hehehe .) Danes bi si želela biti jaz! In to tudi sem - hopla, kako zabavno! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Jaz bi bil pa "vremenar" ampak tko, da bi lahk lep vreme zrihtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) Jaz bi bil pa "vremenar" ampak tko, da bi lahk lep vreme zrihtu. ← Potemtakem bi rad bil bog ali pa mati narava. Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Rad bi bil 125 ccm motor v eni od ljubljanskih avto šol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 nevidna...z možnostjo gumba off/on za sluh... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) nevidna...z možnostjo gumba off/on za sluh... :doze: ← vojeurćino jedna :P Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Potemtakem bi rad bil bog ali pa mati narava. ← Ni nujno, pol bi mel preveliko moč..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Danes sm se počutu kot lonec za rože :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 bila bi moški spolni organ,bi vsaj lulala lahko u miru brez da bi rit kazala naokol poleg tega bi,okej bom rajš tiho naprej naj dela domišlija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Rad bi bil 125 ccm motor v eni od ljubljanskih avto šol. *** A zato, da bi te češplje jahale?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 ... muha.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 ... muha.... ← jst tud...na stropu sandine sobe medtem ko ti spiš pri njej..... :) .) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 se pravi jaz moški spolni organ naj spim z muho medtem ko na stropu ždi ena muha in opazuje zadevo na moji pojstli,svašta no :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 :kva2: :lol1: pa sej ne morm verjet.. Tole me spominja na uno igrco.. "telefonček" al kwa je že bla... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 mene zanima kaj bi una muha zravn mene penisa delala :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) mene zanima kaj bi una muha zravn mene penisa delala :eek: ← :blink: ..... ahm.. :hmm: kera muha zdej :hmm: Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 mene zanima kaj bi una muha zravn mene penisa delala :eek: ← če bi bila ti penis jaz nočem bit muha v tvoji sobi..... :) :blink: ..... ahm.. :hmm: kera muha zdej :hmm: ← jst sem muha...sam ne če je sanda penis..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 :blink: :blink: .... dogaja, dogaja.... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) .... bil bi :hmm: kaj že :? aha, bil bi nekdo, kateremu ni treba zjutraj ob pol šestih vstati .) Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se