Thundercat Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 .... bil bi :hmm: kaj že :? aha, bil bi nekdo, kateremu ni treba zjutraj ob pol šestih vstati .) ← potemtakem želiš biti jaz..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 v nobenem primeru .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Danes bi bila na dopustu (al pa vsaj na bolniški).... Ob takiem tednu, kot je bil talele (dež, čuden pritisk, dež, mraz, dež... ), bi blo treba prepovedat v službo hodit... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 povšter :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 povšter :zzz: ← Si prepričana? Kaj pa ko bi se šle majhne (pa tudi večje) punčke uno foro iz ameriških filmov -> klofanje s pouštri?? Al pa k te kuža dobi, pa mal zgrize... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Si prepričana? Kaj pa ko bi se šle majhne (pa tudi večje) punčke uno foro iz ameriških filmov -> klofanje s pouštri?? Al pa k te kuža dobi, pa mal zgrize... :naughty: :naughty: ← edina stvar do katere moj pes pa pride je povšter na pojstli...... kloftanje s povštri naj pa kar ostane rezervirano na "punčke"....jest bi pa lepo mirno ležala pod odejo na postelji in čakala na večer :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 sva že dve........ tako sem :yawn: :yawn: :zzz: :zzz: da imam oči z zobotrebci podprte..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 če bi bila ti penis jaz nočem bit muha v tvoji sobi..... :) jst sem muha...sam ne če je sanda penis..... :) ← čist resno danes v šihtu,se je znašla med mojimi nogami ena muha na tleh da ne bo pomote oz pod nogami,revca je bla kr velika in vsa nemočna tko da tud odletet ni mogla malo je falilo da je nisem poteptala,oz prkurla z neko rečjo,a v hipu sem se spomnila da bi bila lahko era ki je prišla mal k men na obisk al pa tc čeprov ni bil na stropu pač pa na tleh.očitno sta me gledala od spodi gor :grrr ,uglavno sem mislila da me bo pobralo od smeha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 edina stvar do katere moj pes pa pride je povšter na pojstli...... kloftanje s povštri naj pa kar ostane rezervirano na "punčke"....jest bi pa lepo mirno ležala pod odejo na postelji in čakala na večer :zzz: ← Edina res dobra stvar v temi pojšter je; Pojšter pod žensko ritko in :OK: .....naj fantazija gre svojo pot. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Bil bi .... am.... blink :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2005 pižama od moje lubike, da bi se je lahk zdele še tišku.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Dobitnik sedmice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 ..... v Frankfurtu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Dobitnik sedmice :lol1: ← ...men bi tut lotko zadostoval... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 ...men bi tut lotko zadostoval... :OK: ← sanjarite :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 dostava na dom .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Sonce, da bi pregnala oblake, da bi potem lahko ena deklica vozila......... in jaz bi ji sijala na bučo, da bi ji bilo malo vroče :D :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Človek , ki NE smrči........... Ali prosim preveč :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Človek , ki NE smrči........... Ali prosim preveč :? :? :? ← baje se daš lahko operirat...... sicer pa: ljubezen kao premaga vse - al ne :hmm: zakva sem potem jaz tako trpela cel čas? :hmm: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Želje so se uresničile.... spet sijem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Želje so se uresničile.... spet sijem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Daj bodi srce, pa posij še malo name :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 (popravljeno) diabolični Dennis in bi pobijal pod krinko naravne katastrofe...juhej Popravljeno Julij 11, 2005. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Cowboy. Imel bi svoj ranč in bi lepo brez skrbi užival živlenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Vojaški pilot, že od majhnega neuresničljiva želja <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 zmeri jaz..... sam ene dva mesca bi čas nazaj zavrtel.....rewind ... a zna kdo?!! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se