ar Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 zmeri jaz..... sam ene dva mesca bi čas nazaj zavrtel.....rewind ... a zna kdo?!! :closedeyes: ← jaz bi pa 6 mesecev sicer pa pa pravijo usoda..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Brad Pitt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 macola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 potemtakem želiš biti jaz..... :) ← :hmm: ......... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Prebivalec Brežic (in nič več prebivalec Bleda) Pa ne me vprašat zakaj...pač ZATO :angry2: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 metuljček :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ... muha... :D ...... spet ... :slap: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Želje so se uresničile.... spet sijem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← A so te "spolirali" .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 viš... k površno bereš................................ :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2005 jaz bi bil pa KNAP, u lukni je itak vseen če dežuje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Dans bi bil pa frej,..... k je tko lep dan.... :OK: Pa šef ni nč naudušen nad mojo jutranjo izjavo: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Danes sem pa kar rada jaz jaz.... torej, bi bila N. "pupa"... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Dans bi bil pa frej,..... k je tko lep dan.... :OK: Pa šef ni nč naudušen nad mojo jutranjo izjavo: :angry2: ← Jaz tut!!! :grim :grim :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Jaz tut!!! :grim :grim :grim :grim :grim :grim ← aaa enga plauga usekamo??? :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 jaz in samo jaz - I'm so perfect! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2005 jaz in samo jaz - I'm so perfect! :grim ← ......pa te takšna popolnost ne dolgočasi??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 Naša Lana - samo spi, je, pije in spi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 danes bi bla pa kr sanda7,se ji full dogaja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Danes ne bi bla spljoh... :doze: Če pa že moram bit bi bla pa... atom... kisika... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 oh dans bi bla pa Himmler.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 ameba. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sledo Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 m :SS al manj skurjen :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Rad bi bil...njena prva misel, ko se zjutraj zbudi in zadnja, preden zaspi :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 ... nekdo ki vse ve ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Julij 17, 2005 Deli Objavljeno Julij 17, 2005 Ptič, da bi odletela daaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeč daaaaaaaleeeeeeeeč stran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se