ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ovca... da me nebi tako zeblo :blush:
Lobo Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ovca... da me nebi tako zeblo :blush: Ti posodim ovčji kožuh?
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ti posodim ovčji kožuh? :yes: Prosim :blush:
Čamac Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Danes bi bil Mirko Tuš z 240 mio € :D
Žarko G. Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) oru :D al pa saj kanja Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil Žarko G.
JAZBEC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :kva1: lih za en dan bi lohk bil šejk iz Katarja, da bi v živo bil dol...
minca Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 (popravljeno) ....na Floridi :evilgrin: :evilgrin: :devil: :OK: :cry: Popravljeno Marec 10, 2007. Popravil minca
Ganges Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 ....na Floridi :evilgrin: :evilgrin: :devil: :OK: :cry: Kako na Floridi :blink: V tej temi si lahko samo Florida, ker sprašuje o tem kaj bi rad bil in ne kje.
minca Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Kako na Floridi :blink: V tej temi si lahko samo Florida, ker sprašuje o tem kaj bi rad bil in ne kje. :grrr
ShadoW88 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Kako na Floridi :blink: V tej temi si lahko samo Florida, ker sprašuje o tem kaj bi rad bil in ne kje. :grrr :grrr Malo za nazaj pokukaj ;)
Ganges Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Saj nima veze. Čist slučajno sem pokukal v to temo in nimam pojma o čem se je debatiralo. Samo po naslovu sem sklepal, da je pač tako, če pa ste v temi to spremenili pa me niti najmanj ne moti :D V naslovu pač piše: Danes bi bil... Kaj si želiš da bi bil danes (in nikjer ne piše kje bi bil danes) .)
minca Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Saj nima veze. Čist slučajno sem pokukal v to temo in nimam pojma o čem se je debatiralo. Samo po naslovu sem sklepal, da je pač tako, če pa ste v temi to spremenili pa me niti najmanj ne moti :D V naslovu pač piše: Danes bi bil... Kaj si želiš da bi bil danes (in nikjer ne piše kje bi bil danes) .) nisem prva,ki bi napisala kje bi bila :grrr danes bi bil.....kreten ali pa danes bi bil na floridi ....al pa oboje :lol: :lol:
Ganges Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 nisem prva,ki bi napisala kje bi bila :grrr danes bi bil.....kreten ali pa danes bi bil na floridi ....al pa oboje :lol: :lol: A podnaslova pa ne vidiš? :huh: (piše: Kaj si želiš da bi bil danes) Potem pa več ne gre najboljse skupaj: Danes bi bil... Kaj si želiš da bi bil danes odgovor: na Floridi - tu pa več ne paše tako skupaj a? Sicer pa sem rekel, da mi je popolnoma vseeno o čem se piše v tej temi in tudi sam nimam pojma o čem teče debata ker me tema ne zanima. Sem čist slučajno pokukal v njo in pač malo pokomentiral.
minca Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 A podnaslova pa ne vidiš? :huh: (piše: Kaj si želiš da bi bil danes) Potem pa več ne gre najboljse skupaj: Danes bi bil... Kaj si želiš da bi bil danes odgovor: na Floridi - tu pa več ne paše tako skupaj a? Sicer pa sem rekel, da mi je popolnoma vseeno o čem se piše v tej temi in tudi sam nimam pojma o čem teče debata ker me tema ne zanima. Sem čist slučajno pokukal v njo in pač malo pokomentiral. ma ja sej ni panike sploh :grrr pač sm falila :grim šit hepns :D :OK: :D bila bi :hmm: BMW :grim
halls Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 bila bi :hmm: BMW :grim A da bi te jahali? :hmm:
moto rider Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Nič nebi bil! Sem že, kar sem! :krneki: :hmm: :? :010 :010 :010 :010 :010 :beer2: :OK:
Brdaus Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Žarnica.... da bi se samo ugasnil in bi v trenutku zaspal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se