Fire Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Se boljsi kot sem .) ampak ne gre :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Mehiška žaba buljevka z juga Šrilanke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 24, 2005 Deli Objavljeno September 24, 2005 abstinent <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 24, 2005 Deli Objavljeno September 24, 2005 Harry Potter :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 ...čebula... bi imele ženske čist solzne oči, ko bi se (ga) narezal..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 Branko Grims, ker bi imel največja "muda"... :kva2: (pi.da, tko slab mi pa tut ne gre) :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 Danes bi bil spodaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 trnuljčica..bi spala, spala :zzz: mogoče se sploh nebi več hotla zbudit :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 ...gluh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 okostnjak - ker nima mišic, ki bi bolele <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 ..jaz bi bil pa frej,...da bi polovu sončne žarke :OK: ← No, to sem si danes tudi sam želel. Bi Suzika predla novim dogodivščinam naproti :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 Dojenček....brez ščipanja, seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Gumijast in odporen na bolečine... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2005 Gumijast in odporen na bolečine... :grim ← a te kdo pretepa, se počutiš ogroženega??? :xx: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) a te kdo pretepa, se počutiš ogroženega??? :xx: :hmm: ← Nope... pada s kolesa navsezgodaj zjutraj :grim Bogi :friend1: Popravljeno September 27, 2005. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 a te kdo pretepa, se počutiš ogroženega??? :xx: :hmm: ← Tud tepejo me včasih sej jest jih pa nazaj. :naughty: Ampak dons ni to. Dons me je zj***la gravitacija. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Bila bi (naš) profesor zgodovine in nebi prišla v šolo, zato da nebi po nepotrebnem dolgočasla 3.a in bi bogi reveži lahko šli domov 2 uri prej ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ...ptica selivka, bi šu v tople kraje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ...ptica selivka, bi šu v tople kraje :grim ← pa da se neb kje v romuniji ustavu, ker bi bil hiter ptica zakurjena .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Bi bila doma... Al pa nekje ob morju, na toplem sončku, ob kavici, z mojim dragim... Pa nisem :BUA: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Sit. Zdaj sem namreč lačen. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 brezposelen! In seveda na vožnji v prekrasnem dnevu!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Danes bi bila rada zdrava !!! (pojma nimam več kako je to ko je človek zdrav ko dren - porkaflik !) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Danes bi bila rada zdrava !!! (pojma nimam več kako je to ko je človek zdrav ko dren - porkaflik !) ← boščika moja :friend1: :004 kako malino z mojga vrta popapi :D bo prec boljš... yst sem pa dans hepi tle kjer sem, taka kot sem in v času ki je ..... :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Sit. Zdaj sem namreč lačen. :ninja: ← Sam bolj ko berem tele tvoje poste, bolj se mi zdi, da ti po glavi hodi vecino casa le hrana in pivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se