Skoči na vsebino

MOTO oprema - kakšna, kje kupovati...

Priporočene objave

Objavljeno

Sam jst bi rajš sam jakno kupu, edino če mi dajo zravn še kšn moped kot darilo :P ne bom nč reku .)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Sam sem si izdelal naslednje CP:

[attachmentid=71287]

Ne glede na to kaj prodajajo v trgovini in kaj sem izdelal, sem še vedno v dvomih al bi se ob nerodnem udarcu prej zvil vijak ali bi prej nastala kakšna poškodba na okvirju ali nosilcu motorja .)

post-2542-1149068304_thumb.jpg

Objavljeno

A obstajajo tud kreš padi za zzr?K ne vidim nobene možnosti za privijačenje pa raj prašam... :)

Objavljeno

A obstajajo tud kreš padi za zzr?K ne vidim nobene možnosti za privijačenje pa raj prašam... :)

Sigurno obstaja...pri nekaterih motorinih je potrebno malo oklep povrtat :grim

Objavljeno

Sam sem si izdelal naslednje CP:

[attachmentid=71287]

Lepo narejeno :OK:

vendar sem opazil, nekaj za kar smo všasih pri stojnem risanju dobivali špone :angry2:

pri kotiranju mora vedno ostati ena kota prosta,

no vsaj včasih je tako bilo :grim

Objavljeno

...

Ne glede na to kaj prodajajo v trgovini in kaj sem izdelal, sem še vedno v dvomih al bi se ob nerodnem udarcu prej zvil vijak ali bi prej nastala kakšna poškodba na okvirju ali nosilcu motorja .)

slab strojnik si če najprej narediš stvar, pa potem premišljaš in računaš :P :P

:D

zakaj nisi šel na to varianto :

[attachmentid=71299]

v tem primeru se nikoli ne more zgodit da bi ti zvilo okvir motorja ker je plastika švohnejša od vijaka

PS: brez komentarjev prosim, še posebej Zdrawc :D :P

je samo skica narisana v paintu (niti simetrična ni)

post-1839-1149087136_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

vendar sem opazil, nekaj za kar smo všasih pri stojnem risanju dobivali špone :angry2:

pri kotiranju mora vedno ostati ena kota prosta,

Poznam samo take majstre, ki ne poznajo operacij + in -, zato je gor kr nekaj kot viška .)

slab strojnik si če najprej narediš stvar, pa potem premišljaš in računaš :P :P

:D

v tem primeru se nikoli ne more zgodit da bi ti zvilo okvir motorja ker je plastika švohnejša od vijaka

PS: brez komentarjev prosim, še posebej Zdrawc :D :P

je samo skica narisana v paintu (niti simetrična ni)

1.

Seveda sem tud o tej varianti razmišljal, sam:

a- nebi šlo mim plastik, je blo ptreba vse bolj vn umaknt,

b- ni blo tolk materiala na razpolago,

nato sem gledal LSL CP, kjer praktično ni nič plastike, večji del je iz AL in je vse skup le en dolg šrauf :? Po tej logiki se bi moral šrauf kar hitr zvit, ker je v mojem primeru velike dolžine, puša pa švoh, neugodni udarci so pač tudi verjetni . . .

2.

Če bo tak rukar da bo use zvilo, pol se niti ne bom preveč sekiral kaj bo zvilo, sam da bom jaz :OK:

Kje je pa srednjica :grim

Popravljeno . Popravil BAMATO
Objavljeno

;)

najbrž bo ok (ugotovljeno z odokativno izkustveno metodo :D), upam pa, da ne boš tega zagotovo nikoli vedel :OK:

Objavljeno

Še fotografiji:

[attachmentid=71440]

[attachmentid=71441]

post-2542-1149236151_thumb.jpg

post-2542-1149236161_thumb.jpg

Objavljeno

TORZO,bp

Objavljeno

Ej a kdo ve kje majo kaksne motoristične jeans hlače pr nas al pa v avstriji sam ta debele ojacane na kolenih-bokih in kok stanejo al pa ce jih ma kdo za prodat ............ :grim

Objavljeno

Ej a kdo ve kje majo kaksne motoristične jeans hlače pr nas al pa v avstriji sam ta debele ojacane na kolenih-bokih in kok stanejo al pa ce jih ma kdo za prodat ............ :grim

V Tc-ju imajo tole

Objavljeno

Yes. Get as fag as you can be. :fredy:

Sicer pa je Ice enkrat nek link pripopal gor glede te konfekcije. :hmm:

Objavljeno

Yes. Get as fag as you can be. :fredy:

Sicer pa je Ice enkrat nek link pripopal gor glede te konfekcije. :hmm:

To bi verjetno bilo to: Draggin Jeans

Objavljeno (popravljeno)

To bi verjetno bilo to: Draggin Jeans

Da, da, da. :grim Vuk, ti rulz. B)

Čaki malo :hmm: ... menda je še en pejdž bil. :hmm:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

v hein gericke sm gledu ene priblizno 14 dni nazaj...cene pa ne vem :blush:

Objavljeno

Eto, še ene: Kavbojke

Objavljeno

Eto, še ene: Kavbojke

Tele sem sel jaz gledat, pa so kr :OK: , samo trenutno niso imeli stevilke, jih pa baje dobijo drugi teden.

Drugace pa jaz iscem en lahek poletni komplet, jakno in hlace. Ampak ne perforirano zadevo, raje nekaj kar ima mogoce zadrge na rokavih in hlacnicah, spodaj pa mrezico. :hmm:

Objavljeno

v Kopru so pa 15.000 sit

Objavljeno

Za 60 Eu dobiš pri Luisu letne hlače(z zračenjem) iz gorateksa z ojačitvami-namreč jaz nebi bil rad v ojačanih kaubojkah v slučaju padca. Moj kolega je zaradi takih kaubojk poškodoval koleno in to na zaščitni ograji ,kevlar ni nič pomagal sigurno pa bi pomagala plastika.Nebom vse opisoval imel je slabo opremo bil je pol leta na bolniški in motorja več nevozi. :OK:

Objavljeno

Tudi plastika ni vse....

jaz sem po drsanju po asfaltu priletel v betonski steber, ki je bil močnejši od kosti :angry2:

in sem prepričan, da tudi če bi imel plastične ščitnike, le-ti ne bi pomagali

pri kavbojkak je zribalo đins na nekaterik mestih, kewlar je pa opravil svoje delo in koža je ostala cela :grim

Objavljeno

Tista penca iz gume ni glih najbolj ziher.

Pred tednom sem kupil hlače od IXS-A (Solatex- al nekaj takega) in so te pence zmontirane noter. To je po moje bolj za boljši občutek kot pa za to, da te bo ščitilo od udarcev.

Največ pri vožnji (sonce) uporabljam navadne kavbojke. Problem je v tem, da jih prepiha. So pa komot in primerne za krajše fure. :OK: :OK:

Kako je kaj s propustnostjo veternega pritiska pri kevlarskih jeans hlačah. Bi jih kupil, če bi bil ziher, da dokaj dihtajo brez dodanega windstoperja spodaj! :hmm: :hmm:

Pa še to, če je kdo v takih hlačah vozil po dežju brez dodanega dežnega kombinizona? Ko se obnese?

Kakšne imat izkušnje in prosim za nasvete?! :whistle: :whistle:

Hvala za odgovor.

Objavljeno
Ej a kdo ve kje bi kupil motoristične kavbojke une ta podložene k majo ojačitve na kolenih in bokih pa ene clo golena .............ce kdo ve mi naj sporocipa kok kostajo hvala.......pa je konc vikenda se 5x spat pa bo ŽIRI.......hahahahaahah :yea1:
Objavljeno

Ej a kdo ve kje bi kupil motoristične kavbojke une ta podložene k majo ojačitve na kolenih in bokih pa ene clo golena .............ce kdo ve mi naj sporocipa kok kostajo hvala.......pa je konc vikenda se 5x spat pa bo ŽIRI.......hahahahaahah :yea1:

klikni semle pa beri potem naprej odgovore. ..

Objavljeno

Danes sem pri Habatu gledal od CLOVER-ja komplet, tekstilno jakno in hlace, ki imata nekaj delov oblacila iz perforirane mrezice, spodaj je pa odstranljiva podloga iz windstopperja.

A ima kdo kaksne izkusnje s taksnim oblacilom? :hmm:

Mene malo skrbi, da ta zadeva vseeno le prevec prepiha.

Pa se cena je kr konkretna, komplet stane 86.500 sit

Pisuka ampak nekaj si bom moral nabavit, ker drugace bom zgorel v Turciji, sem gledal imajo zdajle okrog 35 stopinj. :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!