Skoči na vsebino

MOTO oprema - kakšna, kje kupovati...

Priporočene objave

Objavljeno

Danes sem pri Habatu gledal od CLOVER-ja komplet, tekstilno jakno in hlace, ki imata nekaj delov oblacila iz perforirane mrezice, spodaj je pa odstranljiva podloga iz windstopperja.

A ima kdo kaksne izkusnje s taksnim oblacilom? :hmm:

Mene malo skrbi, da ta zadeva vseeno le prevec prepiha.

Pa se cena je kr konkretna, komplet stane 86.500 sit

Pisuka ampak nekaj si bom moral nabavit, ker drugace bom zgorel v Turciji, sem gledal imajo zdajle okrog 35 stopinj. :devil:

Čuj, meni je tole malo nasprotujoče...ne bi mrežice in perforacije, da te ne bi zeblo, a mel bi zračno, da ti pri 35 ne bo vroče??! Zgleda, kot da bi rad vse v enem...Ne gre stari, ni univerzale za 10-35 stopinj, ni. In potem človek ugotovi, da se rabi prav tak par cot tudi za na motor, kot za ostalo u življenju...

Objavljeno

Čuj, meni je tole malo nasprotujoče...ne bi mrežice in perforacije, da te ne bi zeblo, a mel bi zračno, da ti pri 35 ne bo vroče??! Zgleda, kot da bi rad vse v enem...Ne gre stari, ni univerzale za 10-35 stopinj, ni. In potem človek ugotovi, da se rabi prav tak par cot tudi za na motor, kot za ostalo u življenju...

Mene zanima kako se perforirana zadeva obnese pri 25 stopinjah in več.

Se mi ne gre toliko za to, da bi me zeblo ampak, da ni preveč nadležno vso tisto pihanje oz. da te ne napihne kot kakšen balon, glede na to, da so vse te zadeve perforirane samo iz sprednje strani. :hmm:

Za bolj mrzle dni imam pa itak drugo oblačilo.

Objavljeno

Mene zanima kako se perforirana zadeva obnese pri 25 stopinjah in več.

Se mi ne gre toliko za to, da bi me zeblo ampak, da ni preveč nadležno vso tisto pihanje oz. da te ne napihne kot kakšen balon, glede na to, da so vse te zadeve perforirane samo iz sprednje strani. :hmm:

Za bolj mrzle dni imam pa itak drugo oblačilo.

Če je prav narejeno ,ne bo nič napihnilo. Po moje je perforirana ali mrežica zadeva fina za 25+. Pa naj ti dajo za peljat kak km in boš videl, ne?

Objavljeno

Fantje a ima kdo montirane crash pade na zx r-u (636 letink 05/06). Zanima me predvsem kam se montirajo, če je treba na levi strani rezati plastiko ker ni isto narejena kot na desni, pa kje ste zadevo kupili in končno seveda tudi koliko je cena. :hmm: :hmm:

Kakšna fotka bi bila zelo zaželjena. :OK: :OK:

Objavljeno

Fantje a ima kdo montirane crash pade na zx r-u (636 letink 05/06). Zanima me predvsem kam se montirajo, če je treba na levi strani rezati plastiko ker ni isto narejena kot na desni, pa kje ste zadevo kupili in končno seveda tudi koliko je cena. :hmm: :hmm:

Kakšna fotka bi bila zelo zaželjena. :OK: :OK:

Nekaj kar si lahko vsak privošči. Cena 50 EUR, jst jih za to ceno nebi delal doma me bi isto stalo al več. Pa raje grem ta cas mal okrog se vozt :OK: :whistle:

post-9228-1150200465_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

No to je pa res poceni pa še na zanimivem mestu so montirani, mogoče izdaš kje si jih nabavil????

Jaz sem ravno včeraj naročil crash pads od kawasakija, ki sicer zgledajo nekoliko bolj masivno ampak cene pa skor ne upam povedat(230 eur) :hmm: :hmm:

Ps. paše fotka:

post-9145-1150204612.jpg

Popravljeno . Popravil Zx_R
Objavljeno (popravljeno)

No kar povej še ceno :) Zgledajo pa kar ok :D

Se opravičujem, šele naknadno videl z belo barvo napisano ceno :) Glih poceni niso :hmm:

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

Nekaj kar si lahko vsak privošči. Cena 50 EUR, jst jih za to ceno nebi delal doma me bi isto stalo al več. Pa raje grem ta cas mal okrog se vozt :OK: :whistle:

Pokliči v Nitro pa ti po e-pošti počljejo vse podatke pa tud slikco če bos prosu. :blush: Ja no vsj meni so. :devil: sem redna stranka.Po moje bodo tudi tebi.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Narejeni doma iz neerjavečega materiala. Yamaha Fazer.

Pri padcu pred kratkim so svojo vlogo čudovito opravili.

post-9142-1151318846_thumb.jpg

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

bi se dalo dobit crash pade za hyosung gt 125? :unsure:

nevem če sam uprašam

pa kam na okvir bej bi se montiral :? (slikca)

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Crash pade mam doma, danes sm se spravlju neki montirat sam nism mogu odvit vijaka, kateri drži motor! A to ste sami vi doma montirali, al vam je serviser gor našraufu. Namreč več ali manj vsi vijaki tudi motor gor držijo!

Pa tudi ugotovu sm, da vijake, katere sm dobil zraven so debeline M17, tisti originalni pa M14.

Gre se pa za Bandita 650 2006, crash padi so pa od Givija za Bandit 650 2005 (kar pa naj bi blo itak isto).

Zgeda pa nekako takole

IPB Slika

Popravljeno . Popravil xopy
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Lp

Kar nekaj časa sem porabil ,da najdem kaj uporabnega na MS pa nič. :hmm:

Pa k temi,imam doma narejene bunke ki so bile priterjene na yamahi r-6 ,zdaj pa bi jih zmontiral na kawasaki

zx6r let 2005 ,zanima me kam jih je kdo pritrdil in kako in itd...........

za vsako mnenje se zahvaljujem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Pojdi na kawasakijev page pod acsesories pa tam najdeš originalne katerih cena je sicer 200 eur ampak so pa res majka od štucnov, pri teh tvojih boš skoraj zagotovo moral rezat plastiko. .) .) .)

Sej v bistvu same ''bunke'' kot praviš itaq niso drage dragi so nosilci na katere ''bunke'' priviješ, to so namreč večinoma odlitki raznih zlitin ki so testirani na specifično obremenitev tako da v primeru padca res služijo namenu.

Čist tak za info za tvoj model original crash pads tehtajo zelo debel kilogram, upam da ti to dovolj pove o izdelavi, in vzdržljivosti le teh. :OK:

Objavljeno

Pojdi na kawasakijev page pod acsesories pa tam najdeš originalne katerih cena je sicer 200 eur ampak so pa res majka od štucnov, pri teh tvojih boš skoraj zagotovo moral rezat plastiko. .) .) .)

Sej v bistvu same ''bunke'' kot praviš itaq niso drage dragi so nosilci na katere ''bunke'' priviješ, to so namreč večinoma odlitki raznih zlitin ki so testirani na specifično obremenitev tako da v primeru padca res služijo namenu.

Čist tak za info za tvoj model original crash pads tehtajo zelo debel kilogram, upam da ti to dovolj pove o izdelavi, in vzdržljivosti le teh. :OK:

Že rešil problem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Daj prlimaj kako fotko tvojega izuma, me zanima kako si se znašel in hvalabogu prišparal nekaj denarcev, upam da bo zadeva delovala saj veš kdaj .) .) .)

No bolje rečeno upam, da za to sploh ne bo potrebe, da se razumemo. :OK: :OK:

Objavljeno

Na suzukiju GS 550 sem jih sam naredu, ker so se mi uni iz trgovin zdel prešvoh pa preveč univerzalni, potem pa rabiš en kup adapterjev da kam privijačiš, kar pa zadevo precej oslabi. :D

Objavljeno

bo slika takoj ko bo čas :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

ima kdo kakršnekoli slike crash barov (ne bunk) za mašino za endure (XT, KLR...)? sam sm pregledal še pa še strani, pa nikjer nism našel karkoli uporabnega (našel sem samo za ktm adveture in varadero, kar mi ne ustreza ker imata plastike). imam v planu sam narediti zadeve, samo bi rabil slike, da vem približno kako pa kaj.

Objavljeno

ima kdo kakršnekoli slike crash barov (ne bunk) za mašino za endure (XT, KLR...)? sam sm pregledal še pa še strani, pa nikjer nism našel karkoli uporabnega (našel sem samo za ktm adveture in varadero, kar mi ne ustreza ker imata plastike). imam v planu sam narediti zadeve, samo bi rabil slike, da vem približno kako pa kaj.

za kak motor rabiš?

jaz vem kje imajo crash bare in šus plate za skoraj vse motorje od cestakov do hard endur. Sem bil zadnjič pri njih sam se nisem odločil. Nočem lc8 spremenit v gsa :grrr

www.ready-2-race.com .)

Objavljeno

Ave

Naj mi kdo pove, kje bi dobil crash pade za cbr 954

Objavljeno

za kak motor rabiš?

jaz vem kje imajo crash bare in šus plate za skoraj vse motorje od cestakov do hard endur. Sem bil zadnjič pri njih sam se nisem odločil. Nočem lc8 spremenit v gsa :grrr

www.ready-2-race.com .)

rabu bi ta yamaho xt 350, sicer sm pa tak neke okvirne ideje že dobu, hvala :)

Objavljeno
tule si lahko pogledaš od Hepco + Becker-ja za vse endure
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Sicer je že res bolj stara debata o jeansu samo bi najraje kr tukaj nadaljeval!

Se strinjam, da so tiste zgoraj Draggin jeans :grim

Yes. Get as fag as you can be.

Mene pa zanimajo bolj v tej smeri CLICK Kaj pa pravite na takšne ... ima kdo kaj podobnega in kako se kaj obnese!?

IPB Slika

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Samo ene so prave, kvlitetno narejene, modne in diskretne:

www.dragginjeans.si

Testirane pri 32 stopinjah brez "vetra v laseh" (tko na suh, da vidim kolk so vroče) in sem še živ in zdrav in tudi z motorjem se še kej zapeljem, ker mi ne prepiha kolen in občutek je nekako... bolj varen ;)

post-8894-1178106438_thumb.jpg

post-8894-1178106519_thumb.jpg

Objavljeno

Samo ene so prave, kvlitetno narejene, modne in diskretne:

Saj verjamem, da so fajn, ampak tale stavek je pa vseeno kot oglas s slabim okusom... :trance_33_sleep:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!