Alla Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ker ste mi po požaru tako nesebično pomagali, se vam bom ta vikend (natančneje v soboto, 23.07.2005) oddolžila s piknikom. Piknik bo potekal na Vranskem (hišna številka 68). Ker ne vem, kdo vse mi je takrat pomagal (baje sem bila precej zmedena tiste dni :wacko: ) vas ne vabim poimensko ampak vse skupaj. :rolleyes: Vsekakor pa bi bila silno vesela, če svojo udeležbo vsaj okvirno potrdite do petka (da bo dovolj papice in pijače) na PM ali mojo telefonsko št. Alla B) P.S. V primeru slabega dežja bo piknik prestavljen na ugodnejši dan.
king Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Požar??? Kaj se ti je pa zgodil? :cry: Sej vem, verjetn ne boš tle gor pisala, kaj se ti je zgodil, pa vseen, upam da ni kej hujšga..... karkol se ti je zgodil, glavn da si ti cela.... vse ostalo je zamenljivo... več al manj... .)
Alla Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Tukaj vse piše na dolgo in široko: >>Požar na T4<< Alla
Nagaya Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) :xx: ehm...rižev narastek mejbi :whistle: ???? al tiramisu :closedeyes: ?? al oboje? :slap: Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil Nagaya
Alla Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :grim....kar vse.....pa pesa ne pozabi! Alla B)
SiR Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :grim....kar vse.....pa pesa ne pozabi! Alla B) ← filanega, po dunajsko ali Chien au vin? :P
HHV Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 filanega, po dunajsko ali Chien au vin? :P ← Natur, natur, na ciganski način je ta narboli!
HHV Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 ... P.S. V primeru slabega dežja bo piknik prestavljen na ugodnejši dan. ← Če bo dober dež, piknik seveda bo... :whistle:
Alla Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Če bo dober dež, piknik seveda bo... :whistle: ← Ups....očitno sem še vedno hm....nekoliko zmedena... :blush: Ampak saj se razumemo, kajne? O:-) Alla B)
pupa Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Jaz sem 90%, da pridem! Če bo šel kdo iz LJ, še posebej z motorjem (mi malo manjka furanja naokoli z motorjem) in sam in bi si zaželel kakih dodatnih air-bagov zadaj :blush: se pa javim!!
Nagaya Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 jest navijam za dober dež.... :grim un tatopel..poletni :)
HHV Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 jest navijam za dober dež.... :grim un tatopel..poletni :) ← U jebela ja, Nagaja si mi vzbudila mladostne spomine. Tek bosih nog po asfaltni cesti v bogati plohi toplega poletnega dežja. :blush: Mater, spet se bo tzreba začet počas sezuvat pa pamet na dopust dajat... Nagaya, hvala.... :004
Nagaya Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :) jest sem danes maširala še po rosni travi ... .)
pupa Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Bosa?? jaz tudi pogrešam HHV to, kar si napisal - pa nisem tolk zlo velik stara kt ti :devil: .) pogrešam pa vseen........ :(
Alla Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Nč panike....na pikniku boste mirno špancirali bosi po travi. Za boljši filing jo lahko delno poškropim s hladno vodo. :rolleyes: Alla B)
Brihta Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Ja jst sm pa se mlad, pa ohka bos okrog spanciram kokr hocm. In to tut veselo izvajam. Pa moja kuzla tut uziva na sprehodu, ko je poletna ploha.
GorazdH Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 ne vem kaj je blo, ne kdo je kje, še manj sem bil zraven...vem pa , da je ena (pupa) z rumenimi črkami ponujala dodatne airbage za prevoz...otipliva zadeva :afro1:
SiR Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Nč panike....na pikniku boste mirno špancirali bosi po travi. Za boljši filing jo lahko delno poškropim s hladno vodo. :rolleyes: Alla B) ← boljš to, kot pa z zarjavelimi rajsnedli :D
pupa Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ok.. da zadevo malo osvežim in obudim! to naj bi se dogajalo jutri - vreme bo... kako se ne ve točno.... jaz (v primeru lepega dežja .) :devil: ) bi še vedno šla....... in če bi kdo tudi šel..... naj mi javi na PM........ za prevoz seveda .) Plačilo v tekoči obliki na Allin račun .)
kekec III Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Jaz sem 90%, da pridem! Če bo šel kdo iz LJ, še posebej z motorjem (mi malo manjka furanja naokoli z motorjem) in sam in bi si zaželel kakih dodatnih air-bagov zadaj :blush: se pa javim!! ← :) ,i deda bi,sine.....
pupa Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 pa kako da ne... možeš deda.. možeš .)
kekec III Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 pa kako da ne... možeš deda.. možeš .) ← ....ko pa tipkaš samo z desetimi prstki..... .)
pupa Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 jaz tipkovnico 10. prstno obdelam..... ne da bi sploh pogledala...... .)
kekec III Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 jaz tipkovnico 10. prstno obdelam..... ne da bi sploh pogledala...... .) ← ..mam plodne dni.... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se