Wobewt Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Prog-brazilierosi Angra - "Temple of Shadows" Briliant! B)
Marky Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Apetit za destrukcijo v ameriški verziji flint pa rožic :yea2:
Wobewt Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 Trenutno nove Dark Tranquillity - "Character" :yea2: Perfektno! Prej neoclassical-sympho-power-progressive (kakšn predalček :grim ) metalurgijo Virtuocity - "Secret Vision" (ex Kenziner) Rules! :yea2:
Black Knight Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Trenutno PLACEBO-Sleeping With Ghosts :yea2: ...
gebre Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Deep Purple + Blind Guardian :yea2:
Rude Boy Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 včerajšnji koncertni Tousters-i ! oreng zapačeno ! daj pipni full !
Kruse Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Deep purple sekajo :OK: sploh ob treh zjutri :P Sosedi :hmm: Kaj je ze to.... Kej za na kruh namazat? :devil: Pa kdaj bom meu pa jaszt kaksen koncert zastonj O:-) Bom pocasi zacel vstopnino pobirat B) Pizda sm prasec....
Einherjar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 včerajšnji koncertni Tousters-i ! oreng zapačeno ! daj pipni full ! ← Kurbe! a vceraj so bli??? Pizda pozabljiva!
Einherjar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Danes pa ze od zacetka sihta na Symphony X , zdej pa najbrz v malo trse vode...
gebre Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Upam, da bo kdo poznal...danes med odmorom sem slišal komad "Born to be Wild" vokal je bil pa ženski :blink: , a kdo slučajno pozna skupino/izvajalko?
Einherjar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Upam, da bo kdo poznal...danes med odmorom sem slišal komad "Born to be Wild" vokal je bil pa ženski :blink: , a kdo slučajno pozna skupino/izvajalko? ← Hmm britany sperms je mela I love rock'n'roll... a je bla to agilerova?
gebre Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Nisem si zamašil ušes, tako da agilerova odpade.
Einherjar Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Danasnje jutro zacenjam z Mithotyn - In the sign of the Ravens
Lucky Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Hmm britany sperms je mela I love rock'n'roll... a je bla to agilerova? ← Hm, da ni bla Kim Wild?
Kruse Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Slon in sadez - Levi pas :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Zakon :D
Black Knight Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Trenutno EMINEM album Encore B) ...
Kruse Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Slon in sadez - Komercialne pizde :D ...Besedila sploh huda... (Da nau do reku,da sam tujo musko poslusamo :) ) .... A sem Levi pas ze omenil.... :kva2: Zakon, moja nova himna, poslusam ze tri dni..... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Ostala daj drugic..... :OK: Aja, tist komad "Nic" ....5 minut cist tisine.... :BUA: Tisine sem imel dosti vsakic, ko pridem "dam"... .) . Zato pa stolp spila, tut ce me ni doma :D O:-) Da nekaj dobrega slisim, takoj ko stopim skozi vrata....B)
AREA Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Da se malo zbudim :kva2: Opus - Life is life
Wobewt Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Rhapsody - Flames of Revenge ← Rhapsody - Flames of Revenge B) B) B)
Einherjar Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Sweet Sorrow - Tree (demo). Jebiga, glih dobil mix prvih 5 komadov - SEEEEEEEEEEEEKKKKAAAAAAAAAAAAAA
ton Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Panthera - Paranoid :yea2: :yea2:
Kruse Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Po dolgem casu spet malo panka :kva2: :D Sex Pistols :OK: Punk's Not Dead O:-) Hehe, dokler ga poslusamo, res ne :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se