Tomozuki Objavljeno Avgust 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Hja, mislim, da sem naložil novo Javo :hmm: Danes se nisem nekaj časa obremenjeval s tem posranim zvokom in sem špilal naprej. Potem stisnem Esc, me vrže v meni in se grem malo vozit s motorjem (svojim seveda). Čez kakšne pol ure pridem nazaj, se spet vrnem v špil in "čudnega" zvoka ni več :eek: Probam hupat, predvajam sekvence, govor.... nič, nobenega hreščanja. What the fuck? :unsure:
SiR Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Morda ti v ozadju laufa kak čuden optimizacijski proces (disk, virusi, čiščenje?), ki ti vse skup zašteka ...
_OKI_ Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Morda ti v ozadju laufa kak čuden optimizacijski proces (disk, virusi, čiščenje?), ki ti vse skup zašteka ... ← Lahko probaš onemogočit nepotrebne servise, če smo že pri tem. Jaz sem to nardil in določene stvari (npr. convertanje v dvd) laufajo bolje kot na sistemu s isti konfiguracijo. Seznam se najde nekje na internetu, pozabo stran. 5 minut dela.
Tomozuki Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 No, sem se že navadil na čudne izpade kartice. 5 min igranje San Andreasa uredi vse probleme. Kako? Nevem, malo igraš in kar naenkrat hreščanje izgine. Twilight Zone? Hja, mogoče... :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se