Skoči na vsebino

Čistilna sredstva, čiščenje, pranje

Priporočene objave

Objavljeno

ma te ne moti k pol vse smrdi po nafti?

premažeš in obrišeš. Nato po potrebi še opereš z avtošamponom. Feltno itak vedno s krpico pa malo nafte, potem pa samo še s čisto krpico čez. 

Objavljeno (popravljeno)

premažeš in obrišeš. Nato po potrebi še opereš z avtošamponom. Feltno itak vedno s krpico pa malo nafte, potem pa samo še s čisto krpico čez. 

ja ja ta prvo feltne in pole pereš, ker če ne ti prou vse smrdi.

ku jst najprej operem in se šele pole ubadam z ostanki ketenspraja.

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

ja ja ta prvo feltne in pole pereš, ker če ne ti prou vse smrdi.

ku jst najprej operem in se šele pole ubadam z ostanki ketenspraja.

ostanki spreja se primejo na gobico in potem pacaš po celem mopedu, kar pa ni fajn.

Objavljeno

kaj pa če uporabiš 2 gobice?  :whistle:

Objavljeno

a si morau zakomplicirat ... lej zdaj, kako se bo debata razvila :smoke:

:krneki:

Objavljeno

a si morau zakomplicirat ... lej zdaj, kako se bo debata razvila :smoke:

:krneki:

jebentiš saj zdej sem se zavedu kaj sem zakuhau... :xx:  vzemem eno gobico nazaj.  :rolleyes:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Čisto resno tisti ku uporabljate tisti dvokomponentni industrijski razmaščevalec... dobim pol litra za se "igrat" in sem ga namenil uporabit s čopičem na "podnu" agregata kjer se nabere največ svinjarije... npr.

http://s884.photobucket.com/user/m_pearson_123/media/DSCN1190_zpsa5a21013.jpg.html- okolica filtra olja in pokrova hladilnika olja...

Nima kej bit a? Vem da moram stran od barve, plastik... še kaj posebnega? Raje vprašam kot kaj zaj...

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

če z avtošamponom pereš po mastnem ne boš nič drugega naredil kot razmazal ketnsprej po mopedu :P četudi imaš3 gobice :P

Objavljeno

Jaz ko perem je šampon in za diške po naše,ali feltne kot si kdo vzeme,je pa WD40.  B)

Objavljeno

Jaz ko perem je šampon in za diške po naše,ali feltne kot si kdo vzeme,je pa WD40.  B)

ja sam wd je drag, pa škoda ga je, pa bolj agresiven je od petroleja. 

Objavljeno

Jst mam 3 gobe :D prvo na grobo obrišem feltne z razmaščevalcem (enak kot se ga uporablja za barvanje) potem operem feltne, nihajko z eno gobo z drugo gobo operem spodnje dele oklepov s tretjo gobo pa zgornje dele oklepov :D pol mam pa spet 2 viledi eno za plastiko in eno sa vse ostalo :D

Objavljeno

čistilo za felge za pod mašino, wapo, pa gas, ostalo pa šampon in goba in 2x mikrofibra :grim

Objavljeno (popravljeno)

vi maste preveč advanced tehnike čiščenja :D

sicer jst zdej res ne vem več kak vrstni res uberem, sm ga nazadnje oktobra, pa še to sm celga najprej "slekla", da so se očistle tudi plastike od znotraj. pa nasplošno se tko lepše spuca. važnj je konc koncu rezultat in ta je da je čist :D.

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

Pa še nasvet tistim ko jim žene težijo v stilu a spet moraš glancat motor? Pravilen ogovor je: A ti avta nebi če bi sedela na strehi?

• Všeč mi je 3
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Kaj naj rečem, Nivea robčki za dojenčkovo ritko so  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

Prej sem jih poskusil feltne, spucalo vse, poskusil sem še prednjo luč, ki je bila cela od mušic in tudi tam je zadeva delovala.

Ker sem videl da deluje, sem potem kar ceu motor spucal z nivea robčki. Pač najprej sem z robčkom in takoj čez s suho krpo.

Motor ni bil še nikoli tako čist, roke nisem imel še tako mehkih, čistih in dišale so mi.

Ker sem se bal, da bi kakršenkoli material agresivno reagiral sem malo počakal in bil v pripravljenosti z drugimi namenskimi čistili.

Po 8 urah ni videt nič, tako na plastikah, plehu, aluminiju skratka nikjer ni videt kakšnih lis ali kaj.

Od zdaj naprej bom uporabljal samo še to :)

Zakon res, za 2.60€ konkretno spucan motor.

Poročam jutri če bo kaj videt sam dvomim, ker če bi bilo kaj bi se že pokazalo  :ninja:

Popravljeno . Popravil znj
Objavljeno

Kaj naj rečem, Nivea robčki za dojenčkovo ritko so  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

Prej sem jih poskusil feltne, spucalo vse, poskusil sem še prednjo luč, ki je bila cela od mušic in tudi tam je zadeva delovala.

Ker sem videl da deluje, sem potem kar ceu motor spucal z nivea robčki. Pač najprej sem z robčkom in takoj čez s suho krpo.

Motor ni bil še nikoli tako čist, roke nisem imel še tako mehkih, čistih in dišale so mi.

Ker sem se bal, da bi kakršenkoli material agresivno reagiral sem malo počakal in bil v pripravljenosti z drugimi namenskimi čistili.

Po 8 urah ni videt nič, tako na plastikah, plehu, aluminiju skratka nikjer ni videt kakšnih lis ali kaj.

Od zdaj naprej bom uporabljal samo še to :)

Zakon res, za 2.60€ konkretno spucan motor.

Poročam jutri če bo kaj videt sam dvomim, ker če bi bilo kaj bi se že pokazalo  :ninja:

S plenicami ga pa spoliraš  :kva1:

Objavljeno

In tvojo plešo tudi  ;)

Objavljeno

In tvojo plešo tudi  ;)

Nimam pleše,obrit sm  :jezik:

Objavljeno

S plenicami ga pa spoliraš  :kva1:

in z baby oljem namažeš verigo :D

Objavljeno

...kmet si ga na koncu še zdr***khm**ka na ketno.... se pol ne lepi prah gor....pa ostane ketna čista naslednjih 1000km.

To mu je zdej nova praksa, odkar nima več kardanrjev...

Objavljeno

...kmet si ga na koncu še zdr***khm**ka na ketno.... se pol ne lepi prah gor....pa ostane ketna čista naslednjih 1000km.

To mu je zdej nova praksa, odkar nima več kardanrjev...

Ja sej isto naredim na muco od tvoje,se skoz sveti in nč prah prjemlje :P  :lol:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mogoče kdo za pranje motorja uporablja Tornador black? Zanimajo me izkušnje :)

Objavljeno

Nimam pleše,obrit sm  :jezik:

Isti ku rac samo drugo pakovanje.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kaj pa k pustis motor ves slan, da se zazre zadeva po sraufih pa teh zadevah,....kako to pol postimas, da je lepo spet? :blush:

Objavljeno

Kaj pa k pustis motor ves slan, da se zazre zadeva po sraufih pa teh zadevah,....kako to pol postimas, da je lepo spet? :blush:

Vijake zamenjaš  :P

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!