Skoči na vsebino

Tomaž Humar

pupa

Priporočene objave

ampak naslednjič pa maš da preplezaš teh nekaj km ledene vertikale :angry2:

Ampak men bi blo pa vsec, ce bi na svetu ostala vsaj ena stena nepreplezana, ce ne ze gora. Naj ostane naravi neki dostojanstva. Dala nam je rodovitne ravnice, zase je obdrzala vertikalne stene. Naj jih ima.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se 100% strinjam. Vsak naj dela kar hoče, kjer hoče, samo ne zganjat potem takega rompompoma, ali se celo okoriščat na ta računa ali celo na račun drugih. Zarad mene gre lahko ne vem kam, samo ne mi potem jokat. Ko je šel gor, je moral tud vzet nevarnost in riziko v zakup :angry: Jasno??

Dela naj vsak kar hoče, ampak naj tud vsak zase tud poskrbi. Motoristi smo tud vsak dan v nevarnosti, ampak za to lepo cel let plačujem zavarovanje in ostale pritikline!! B)

A je teb jasno, da lahko v tem svetu dela vsak skor, kar hoče? Glede "okoriščanja na račun drugih" - to je pač njegov biznis... Eni preprodajajo rabljene avte in se tako "okoriščajo na račun drugih", drugi spet za božjastno visoke cene servisirajo motorje, tretji celo vodijo kakšne banke in zavarovalnice - vse to je "okoriščanje" ;) ... on se je pač zase pobrigal ... novinarka tut ... mediji, ki so poročali, tudi ... mi, bralci teh novic, pa tudi ... :) je pa res, da on na naš račun ni nobene krepke reku ... tukaj je pa marsikdo na njegov račun izrazil svoje lastne frustracije ...

Lej - si je pač dubu sponzorje... jebiga, če te to tolk moti, pač ne več kupovat v Mercatorju in plačvat Mobitelu naročnine, ker sta bla pač njegov sponzor ...

Tip se je pač znajdu po svoje... Verjetno mu niso kr na suho sponzorstva dali - ni bil pionirček z rdečo rutico in titovko, ki je hribe videl samo na razglednici, ko so mu primaknili prve evrote za kakšno odpravo ...

no hard feelings... saj je samo debata ... ampak fovšija je pa res hecna stvar ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaka čast pilotom, tud za njih je bil to velik izziv, saj je bilo to menda prvo reševanje direktno iz stene  :worship:

za Tomaža izkušnja več, izziv pa ostaja še neprej

Aha, in potuha ter backup za vse slavoželjne wanna be "alpiniste", ki bodo po tej pozitivni izkušnji navalili na ekstremne stene z zavestjo, da jih bodo lahko rešili.

Tomaž je vsaj vedel, kam in po kaj gre....naslednji rešeni pa :hmm: :?

Popravljeno . Popravil lojzi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak men bi blo pa vsec, ce bi na svetu ostala vsaj ena stena nepreplezana, ce ne ze gora. Naj ostane naravi neki dostojanstva. Dala nam je rodovitne ravnice, zase je obdrzala vertikalne stene. Naj jih ima.

Naj ostane kakšna cesta popolnoma brez prometa :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha, in potuha ter backup za vse slavoželjne wanna be "alpiniste", ki bodo po tej pozitivni izkušnji navalili na ekstremne stene z zavestjo, da jih bodo lahko rešili.

Tomaž je vsaj vedel, kam in po kaj gre....naslednji rešeni pa  :hmm:  :?

a si ti ali jaz odgovorna za tiste, ki bodo rinili, ali mogoče oni sami??

najboljš, da naredijo zid okoli gore - pa glej, da bo tak, da ga ne bodo mogli preplezati, pa naj stražijo dan in noč za vsak slučaj, da ne bo mogu še kdo gor??

be real!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potegne, ja. Pa kr paše, ampak pustmo to, ker ni stvar debate. :grrr

Ogromno in najsodobnejšo policijo? :blink:  A to govirva oba o slovenski policiji? :blink:

Stanje na cestah je v riti, ampak a so za to krivi policaji al folk, k nori po cestah.

Policija pa lohk sam štrafa izvaja represijo, kot ti praviš. Po mojem bi odgovorni na policiji bli zelo zadovoljni, če bi jim ti dala boljšo alternativo od represije... Mogoče vsakemu prekrškarju namesto položnice rožico? :lol1:

Res si bogi da razen kazni ne poznaš ničesar drugega, kako spremeniti neko zadevo...pa sej nima veze...pač očitno rabiš zaušnico...in ta način meni ne ustreza.

In kdaj si nazadnje videl da se dva policaja ponoči PEŠ sprehodita po kakšni soseski...tako zaradi varnosti prebivlcev, vsaj občutka varnosti, da ti ne bo kdo kolesa drapnu...včasis so se ...sedaj se sam po cestah vozjo...

Ja govoriva o Slovenski policiji, ki je daleč od obubožane...in aroganca je tudi po mojih izkušnjah daleč nad EU vrhom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne skrbi jih je še dost ki so 100% neosvojljive

po drugi strani je pa človek radovedno bitje in kaj je narobe če se solo plezalec z minimalnim poseganjem v naravo poskusi zapisati v zgodovino pa ne samo s tem da požre čim več čilijev v 2 minutah ali ustreli največjega medveda

svet je naš dom, raziščimo ga

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

soseski...tako zaradi varnosti prebivlcev, vsaj občutka varnosti, da ti ne bo kdo kolesa drapnu...včasih so se ...sedaj se sam po cestah vozjo...

Ne upajo vem, da je ne fašejo :lol1:

No, vesel sem za Tomaža, da je rešen, hkrati mi je žal, da mu je spodletelo, ampak je bil sedaj tako ali tako več dni v stanju ko se je lahko samo o reševanju razmišljalo.

Bo drugič več sreče :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, če ti par zaporednih noči mokri prsti pri mius pet ne odmrejeo, potem govorimo o super človeku. Na kakšnih odpravah je šlo vse gladko, pa so morali prste odrezat zaradi podhladitev.

že ko se pelješ s sedežnico na smučišču tistih 15min. je hudo.

pa se lahko ogrevaš kolikor hočeš......

si ne predstavljam kaj pomeni ležat 6 dni v snegu in ledu, na neki polici pri -5*C, nekaj časa tudi brez hrane....

in ko pogledaš slke na 24ur.com... se Tomažek že veselo sprehaja po pakistanskem pašniku in peče palačinke...... :slap:

ne vem no.... ponavadi se gre v bolnišnico na kakšne preglede po takem "trpljenju" in izčrpanosti.... ne pa na požrtijo s palačinkami!!!!!!!! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@rebel: kaj ti ni prav, saj ima zdravnico tam ... a zdaj mu pa še palačink ne privoščiš?  :blink:

privoščim mu kakšno mineštrco in toplo juhico!!!!!! palačinke naj bodo za sladico!!!!! :headbang:

6 dni v snegu???????? še severni medved bi crknu..

Popravljeno . Popravil rebel
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a si ti ali jaz odgovorna za tiste, ki bodo rinili, ali mogoče oni sami??

najboljš, da naredijo zid okoli gore - pa glej, da bo tak, da ga ne bodo mogli preplezati, pa naj stražijo dan in noč za vsak slučaj, da ne bo mogu še kdo gor??

be real!

In kaj si hotla s tem men povedat....in drugim? Dej Pupa skulirej se, pa preber, kaj sem napisou....pa napiš reply, al pa bod že tih....Kdo je pisou o zidu, kdo je pisou, da bi prepovedou....dej še enkrat preber, kaj sem napisal, mislim, da sem bil poplnoma jasen...pa nehi že enkrat, jest s tem zaključuijem debato s tabo tuki in po PM ih....

Sej veš, kuko je Suzuki večkrat napisou....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@rebel: kaj ti ni prav, saj ima zdravnico tam ... a zdaj mu pa še palačink ne privoščiš?  :blink:

:D :D :D :D :D :D :D :D :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

spet ena Tistih Debat...k ne vodjo n'kamr...grem jst zdele na velk vrh mal pogledat,upam da me ne dobi dež.

humarjecar.press,in to večji od :fredy: .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brihta je spet upravičil svoje ime! Not a joke! Respect! :worship:

Popravljeno . Popravil HHV
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem sicer kako on razmišlja, ampak če bi bila jaz 6 dni v snegu.... bi komaj čakala, da pridem domov.... on pa se je odločil, da bo še malo v taboru.... ja ne vem no.... :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res si bogi da razen kazni ne poznaš ničesar drugega, kako spremeniti neko zadevo...pa sej nima veze...pač očitno rabiš zaušnico...in ta način meni ne ustreza.

Kaj pa bi tebe odvrnilo od prekrškov? Čokolada, prošnja, pohvala, prijazen nasemšek... Sam šimfaš, pa povej kej bolj konstruktvnega. Sej policaji tud opozarjajo in ziher takoj ne štrafajao, seveda morjo pa delat tko kot predpisi to zahtevajo...

In kdaj si nazadnje videl da se dva policaja ponoči PEŠ sprehodita po kakšni soseski...tako zaradi varnosti prebivlcev, vsaj občutka varnosti, da ti ne bo kdo kolesa drapnu...včasis so se ...sedaj se sam po cestah vozjo...

PEŠ ponoči, ja to bo tist... :slap: Jest predlagam, da greš kr doktorirat, pa pol predavat na FPVV. Kej tazga tam ziher še niso slišal, policaji so pa itak glupi, a ne? :slap: :slap: :slap:

Sicer pa zdej kar protislovno govoriš. Najprej, kako je policija ogromen aparat, zdej pa da policajev premal vidš. Dej odloč se že, kaj te mot. No pešakov pa zadnje cajte v LJ kar dost srečam, sam to bl podnev. :grim

Ja govoriva o Slovenski policiji, ki je daleč od obubožane...

Stari pa zvoženi golfi, pa zlajhane astre... :hmm: Sama bogatija! :slap:

...in aroganca je tudi po mojih izkušnjah daleč nad EU vrhom.

A od folka al od policajev. Se mi zdi, da so oboji včasih mal preveč arogantni. Ne vem zakaj se mi zdi, da tudi ti postaneš arogantna, ko te dobijo...

Sicer smo pa s tem že kr mal :topic: , zato predlagam, da če hočeš še naprej lajnat neki, k si prebrala v Lady, odpri novo temo, da nau Humar joku, k se nč ne zmenva zanj. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 - ne skrbi jih je še dost ki so 100% neosvojljive

2 - po drugi strani je pa človek radovedno bitje in kaj je narobe če se solo plezalec z minimalnim poseganjem v naravo poskusi zapisati v zgodovino pa ne samo s tem da požre čim več čilijev v 2 minutah ali ustreli največjega medveda

3 - svet je naš dom, raziščimo ga

1 - Hvala qrcu!

2 - minimalnim posegom v naravo :lol1: Vse to, kar se je in se dogaja okoli teh odprav in še dodatna reševanja so zate minimalen poseg v naravo? Očitno pojma nimaš kaj narava sploh je!

2 - na svetu je človek samo eden od stanovalcev. Tisti total prfuknjeni in najarogantnejši, ki skače po stanovanjih drugih in jih svinja, duši, pobija. Ne ti meni naš dom! :angry2: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, vsaj stopala je obdržal :)

20050715160156_2.jpg

Vidm, da ma hudo zmrznjene noge. Upam, da bo prste obdržal.

A je to sveža fotka? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!