CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 A je teb jasno, da lahko v tem svetu dela vsak skor, kar hoče? Glede "okoriščanja na račun drugih" - to je pač njegov biznis... Eni preprodajajo rabljene avte in se tako "okoriščajo na račun drugih", drugi spet za božjastno visoke cene servisirajo motorje, tretji celo vodijo kakšne banke in zavarovalnice - vse to je "okoriščanje" ;) ... on se je pač zase pobrigal ... novinarka tut ... mediji, ki so poročali, tudi ... mi, bralci teh novic, pa tudi ... :) je pa res, da on na naš račun ni nobene krepke reku ... tukaj je pa marsikdo na njegov račun izrazil svoje lastne frustracije ... Lej - si je pač dubu sponzorje... jebiga, če te to tolk moti, pač ne več kupovat v Mercatorju in plačvat Mobitelu naročnine, ker sta bla pač njegov sponzor ... Tip se je pač znajdu po svoje... Verjetno mu niso kr na suho sponzorstva dali - ni bil pionirček z rdečo rutico in titovko, ki je hribe videl samo na razglednici, ko so mu primaknili prve evrote za kakšno odpravo ... no hard feelings... saj je samo debata ... ampak fovšija je pa res hecna stvar ... ← No har feelings don't worry...pa tud nobenih frustracij ali zamere nimam. U redu ma sponzorje vse, to mu je biznis se strinjam tko kot večinoma Martinu Strelu, ampak na živce mi gre, da ko grejo stvari narobe al pa gre vse k hudiču, začnejo tako tragedijo pa štorijo delat in pol se počas začne igranje na čustva ljudi...sej ne rečem to, da se je spomnu na pediatrično kliniko pa to je vse pohvalno. Poglej recimo Robiča, tud on je imel sponzorje, med drugim tud Slovensko vojsko, pa je lepo že dvakrat prebrcal čez ZDA, pa so tam ljudje tud umiral in padal v nezavst pa v prepade. Sej jaz osebno nimam nč proti humarju, dons so itak taki časi da se mora človek znajdet kakor ve in zna. No skratka, vsa dejstva in slike povejo svoje, tko da res močno dvomim v večino, kar se je pisalo. Pa bre zamer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 ..debata leze v daljne vode.. :BUA: ...... ....vsaka čast Humarju.......Stallone je verjetno že odkupu vse pravice za film :D ,če ga ne bo Đuro prehitel :OK: .....Maja bo pa itak glavna igralka :004 ........moje skromno mnenje.... jutr grem pa u hosto,ker bo luža in se bom zakopu z mojo zverino brez benzina in vode in hrane in GPS in bom čaku in čaku....jeseni me bo kak gobar našu pa bom faca,kako da sem zdržu....se ga vidmo septembra...aja.....rabim kakšno Majo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Dejte nehat to sliko limat, k mi iz ekrana smrdi! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) FUNAKOSHI Verjetno si polcaj al je pa tvoja baba...nima veze: kultura, vzgoja, preventiva, Ja berem lady..in ti?..... In ja ogromno preveč jih je tam kjer niso potrebni (očitno, saj cesta kljub velikemu številu jemlje enako št. žrtev) oz. to kar počno OČITNO ne funkcionira...kvantiteta in kvaliteta nista sopomenki...oprosti moji možgani premorejo malo več kot dve krivulji in če ti rabiš enozložne kratke stavke, da nekaj razumeš (kot si zapel v moje kao protislovje)...se prosim ne spuščaj v debato z mano.... Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Prst ali dva, recimo v riti, marsikdaj pomaga...pred ekstremnimi nebulozami in izlivanjem gneva. Saj nekaterim je vseeno, rešen ali ne, hlod v Bohinju čez cesto ali na strehi Dovčeve domačije, nov papež ali pa samo malček jebene megle. Kozlali bodo skorajda enako in nazadnje pristali pri urejanju svojega minornega psiho kotička. Kaj če bi šli raje ven? aja...premalo denarja, treba delat...bruh, bruh, jok, stok...stanovanje...aaaaaa...bruh, bruh...hrup, umazanija, divjaki na cestah...aaaaa...bruh, bruh... Fajn, da jim je uspelo. Smotrnost početja pa je drugotnega pomena. Marketing, that's it. Piss ljudje, piss. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 ..debata leze v daljne vode.. :BUA: ...... ....vsaka čast Humarju.......Stallone je verjetno že odkupu vse pravice za film :D ,če ga ne bo Đuro prehitel :OK: .....Maja bo pa itak glavna igralka :004 ........moje skromno mnenje.... jutr grem pa u hosto,ker bo luža in se bom zakopu z mojo zverino brez benzina in vode in hrane in GPS in bom čaku in čaku....jeseni me bo kak gobar našu pa bom faca,kako da sem zdržu....se ga vidmo septembra...aja.....rabim kakšno Majo :D ← A se ti lohk pridružim? :P Kšno Majo bova pa že najdla, če ne bova pa Roševo poklicala u Pakistan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocbaya63 Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 slika v tvojem profilu je ravno primerna za tale post - moje mnenje! ← Malo v SSKJ poglej pod cinizem, potem se malo načitaj in razglej, preveri dejstva o napovedi vremena, pa je naš "heroj" vseeno plazil tja gor in podobno in šele potem, ko boš imel vsaj občutek, da veš o čem govoriš, dajaj nesramne odgovore in neumne pripombe. :slap: No, mogoče pa zahtevam preveč in ti je to prevelik zalogaj. Mogoče bi pa bilo bolj primerno, da zamenjaš tale forum za kako preprosto slikanico ali pa basen. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Samo eno vprašanje znalcem: Ali na teh višinah brada počasi raste? Ali pa si alpinisti s seboj na te ekstremne podvige ko ni prostora za skoraj nič, jemljejo brivski aparat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 In kaj si hotla s tem men povedat....in drugim? Dej Pupa skulirej se, pa preber, kaj sem napisou....pa napiš reply, al pa bod že tih....Kdo je pisou o zidu, kdo je pisou, da bi prepovedou....dej še enkrat preber, kaj sem napisal, mislim, da sem bil poplnoma jasen...pa nehi že enkrat, jest s tem zaključuijem debato s tabo tuki in po PM ih.... Sej veš, kuko je Suzuki večkrat napisou.... ← Sem naredila reply na to, kar si napisal. Vse razumela in kaj zdej tebi ni jasno?? Neumno je tako razmišljat. Zakaj je potem prvi osvojil Triglav (ali katerokoli drugo goro), če jih zdej letno toliko in toliko dol spravijo. In kak wannabe plezalec? A se ti sploh zavedaš v kakem kondicijskem stanju, kako znanje in sposobnosti moraš imeti, da se to spraviš delat? In vsi, ki bi jim ta podvig prišel na misel so zelo usposobljeni alpinisti oz. plezalci. In tudi, kako srečo bo imel naslednji, da bo tudi lahko na eno gobo zlezel in tam čakal, da ga nekdo reši?? Tvoje pisanje je bilo nesmiselno in zato sem ti napisala odgovor. Vsem ostalim pa: vsi ti športniki so visoko kondicijsko pripravljeni. Pomeni, da je tudi njihov metabolizem, njihovo telo in vse navajeno na resnično ekstremne razmere. In ravno zato je uspel ostati živ. Poznate to, da date svoje telo na minimum? No, ljudje v takem stanju lahko preživijo zelo dolgo časa. Dejstvo je, da imajo tudi ljudje velike možnosti, da v mrzlem preživijo. Če se jim da telo na minimum, potem sicer spi in zgleda kot mrtev, ampak osnovne življenjske funkcije funkcionirajo. Se spomnete punčke v Kanadi (vsaj zdi se mi, da je bilo tam), ko je sredi noči v pižamci šla ven in so jo šele zjutraj našli pri ne vem koliko minusa zunaj živo? To je to......... In še tistemu, ki je rekel, da je premalo kosmat. Si pomislil, da ljudjem različno hitro rastejo kocine? Si pomislil, da če on sebe odklaplja na minimalno funkcijo, da mu tudi lasje počasneje rastejo, prav tako brada in nohti? Če tega ne poznaš ti predlagam, da si vzemi kako knjigo o tem in boš videl, kako dolgo se da preživeti in v kakih hudih pogojih, če se znaš odklopiti. To je avtogeni trening drugače....... Zakaj lahko en tak človek peče palačinke? Ker razen tega, da je lačen, prezebel in mogoče malo utrujen ni z njim nič narobe. Ker ni bil fizično aktiven, da bi bil lahko od česa zmatran. ker je takoj dobil injekcijo vitaminov in mineralov (s tem se jih veliko šopa), da mu telo čimprej abosorbira vse pokurjeno........ Preoblekel se je, noge ga bodo še nekaj časa bolele, a drugače mu je cool. pa kaj bi res moral zdej biti še 3. dni na nitki z življenjem in pol noge odrezat stran itd.... da bi "verjeli" da je preživel nekaj totalno izjemnega? Ravnokar sem se pogovarjala z nekom, ki že vrsto let pleza. Je iz Kamnika, tudi Humarja osebno pozna. In je tudi rekel ,da bi marsikateri plezalec zmrznil - a ne on... on je telesno tako pripravljen, kot nihče. Namenoma hodi naokoli v hude razmere, da se telo privaja na razmere, v katerih si v gorah......... Če sami več od šmarne gore niste bili, potem ne obsojajte drugih, ki so več sposobni tam, kjer bi vi umrli od groze v pol ure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Malo v SSKJ poglej pod cinizem, potem se malo načitaj in razglej, preveri dejstva o napovedi vremena, pa je naš "heroj" vseeno plazil tja gor in podobno in šele potem, ko boš imel vsaj občutek, da veš o čem govoriš, dajaj nesramne odgovore in neumne pripombe. :slap: No, mogoče pa zahtevam preveč in ti je to prevelik zalogaj. Mogoče bi pa bilo bolj primerno, da zamenjaš tale forum za kako preprosto slikanico ali pa basen. :lol1: ← če mogoče ni bilo opaziti iz imena...... sem punčka :blush: in tudi sicer ne vem, kaj ima tvoja opica opraviti s humarjem, če sem komentirala tvojo (meni osebno) bedasto pripombo?? ah ja....... že živeti je nekaterim hud problem :slap: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Pupa, teli tvoji življenski minimumi in Humarjevo javljanje o kidanju snega in miganju z udi nekako ne gre vkup. Se mi zdi. Kaj meniš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Pupa, teli tvoji življenski minimumi in Humarjevo javljanje o kidanju snega in miganju z udi nekako ne gre vkup. Se mi zdi. Kaj meniš? ← hmmm seveda da ne, če bi imel dan 5. ur... in če bi bil vseh pet ur na vezi........ .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Sem naredila reply na to, kar si napisal. Vse razumela in kaj zdej tebi ni jasno?? Neumno je tako razmišljat. Zakaj je potem prvi osvojil Triglav (ali katerokoli drugo goro), če jih zdej letno toliko in toliko dol spravijo. In kak wannabe plezalec? A se ti sploh zavedaš v kakem kondicijskem stanju, kako znanje in sposobnosti moraš imeti, da se to spraviš delat? In vsi, ki bi jim ta podvig prišel na misel so zelo usposobljeni alpinisti oz. plezalci. In tudi, kako srečo bo imel naslednji, da bo tudi lahko na eno gobo zlezel in tam čakal, da ga nekdo reši?? Tvoje pisanje je bilo nesmiselno in zato sem ti napisala odgovor. Vsem ostalim pa: Lej Pupa, napisal sem samo to, da se s tem reševanjem v odprti steni pojavljajo nove razsežnosti za take in drugačne avanturistične "plezalce". Tudi prej so bili alpinisti v narekovajih, o tem, da je Tomaž svetovna klasa mislim, da nihče ne dvomi, tokratno prepucavanje govori samo o smotrnosti tokratnega podviga, predvsem pa o skomercializiranosti celotne odprave kot take in medijski pokritosti, ki, popravici rečeno, včasih res komaj (za)drži vodo. Okoli tega se krešejo menja, mislim, da nihče o Tomaževih kvalitetah tule ne dvomi! Opomba1.... in, da se vrnem , očitno me res nisi razumela...ko bodo taki in drugačni avanturisti na osnovi tega dejanja doumeli, da tudi v stenah, ki so bile dosedaj rezervirane za odlične extrmne plezalce napačno planiranje, vreme in napake ne pomenijo zagortove smrtii, kar do tega trenutka so....jih bodo helikopterji lovili po hribih, tako kot naše "wanna be planince" po Triglavu, v opankih, supergah in brez majčk. Pač, zato, ker bo to moderno. Ravno tako, kot se dogaja recimo jadralcem, avanturistom. Tudi tam je postala moda objadrati svet....in v časih brez elektronskih pripomočkov (raznih UKV, CB in nevemkakšnih postaj, satelitov ipd) je podcenjevanje, amaterstvo ter podcenjevanje morja pomenilo zanesljivo smrt...danes ni več tako....vsi avanturisti vedo, da bodo mogli imeti precej smole, da jih nekdo na tej poti ne bo rešil, če se bo zalomilo. Torej, pisal sem o prihodnosti.....in nikomur ne bi, ne mislim, in predvsem ne morem omejevati ničesar....edino to je, da bodo avanturisti amaterji postali bolj pogumni...in lezli tja, kjer je bilo do zdaj rezervirano le asom...iz razloga, ki sem ga opisal na začetku! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 hmmm seveda da ne, če bi imel dan 5. ur... in če bi bil vseh pet ur na vezi........ .) ← "Da je skoraj zmrzni (noč je bila namrče jasna in mrzla), da ni spal niti za hip, se ogreval s kopanje snega, komaj zdržal do jutra in nato – zaspal" Tole je bilo več kot 5h ... In ostale dneve je bilo podobno. Tvoja teorija o "hibernaciji" se mi ne zdi verjetna. Sicer pa niti nima veze. Da ima jajca sem mu vedno priznal. Na kozlanje mi gre ves ta medijski cirkus okoli njega in jokcanje na gori, ko ne gre več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 OK...ne trdim, da je bila gor taka strašna drama...ne vem....Bi bilo pa sila bedasto, da bi rekli...mah ja, gor se mu je mal zataknil...verjetno ne bo mogu dol, prste ima vse, zebe ga ne,hrano...no bo pa kašnega gorskega svizca ujel...nikamor se nam ne mudi..no če glih sprašujete, bi bilo fajn kak helikopter poslat...tko ob priliki. Je pa sigurno, da bi se to kar so govorili kako kritično je, uresničilo v nekaj dneh če ne bi pomoč tako hitro stekla. Hvala bogu da je vse ok...da človek palačinke peče...da bi pa rad še malo tam ostal je pa meni nekak logično....nihče ne more za nikogar drugega kot samo zase trditi da mu je največja želja, vrniti se domov. Upam in želim mu da bi mu v prihodnosti uspelo preplezati to goro...po svoji prvenstveni smeri (ima jih že 70) pa tudi če se bo zaštrikal upam, da ga bojo spet rešili... Verjetno pa bi bili potešeni, da bi mu vsaj ena noga mankala, pa da bi jokal kako rad bi videl domačo hišo in da nikol več ne bo po gorah lezel...ja pa ja...ni po jus standardih narejen....in če obstajajo fakirji, ki si zavestno srčni utrip znižajo in upočasnijo življenske funkcije in preživijo v majhnem zaboju, zakopan pod zemljo, kjer bi vsak ,,normalen,, umru...pol res ne vem zakaj je tako težko razumeti in doumeti ali vsaj verjeti v MOČ PSIHE...pa čeprav je to marsikomu nedosegljivo....ni treba tega zaradi tega vsega zanikat. A se ne bi raj z zaroto WTC ukvarjal?-to je bolj tako splošno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 "Da je skoraj zmrzni (noč je bila namrče jasna in mrzla), da ni spal niti za hip, se ogreval s kopanje snega, komaj zdržal do jutra in nato – zaspal" Tole je bilo več kot 5h ... In ostale dneve je bilo podobno. Tvoja teorija o "hibernaciji" se mi ne zdi verjetna. Sicer pa niti nima veze. Da ima jajca sem mu vedno priznal. Na kozlanje mi gre ves ta medijski cirkus okoli njega in jokcanje na gori, ko ne gre več. ← Na kratko predstavljena poanta debate.....BRAVO :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Lej Pupa, napisal sem samo to, da se s tem reševanjem v odprti steni pojavljajo nove razsežnosti za take in drugačne avanturistične "plezalce". Tudi prej so bili alpinisti v narekovajih, o tem, da je Tomaž svetovna klasa mislim, da nihče ne dvomi, tokratno prepucavanje govori samo o smotrnosti tokratnega podviga, predvsem pa o skomercializiranosti celotne odprave kot take in medijski pokritosti, ki, popravici rečeno, včasih res komaj (za)drži vodo. Okoli tega se krešejo menja, mislim, da nihče o Tomaževih kvalitetah tule ne dvomi! Opomba1.... in, da se vrnem , očitno me res nisi razumela...ko bodo taki in drugačni avanturisti na osnovi tega dejanja doumeli, da tudi v stenah, ki so bile dosedaj rezervirane za odlične extrmne plezalce napačno planiranje, vreme in napake ne pomenijo zagortove smrtii, kar do tega trenutka so....jih bodo helikopterji lovili po hribih, tako kot naše "wanna be planince" po Triglavu, v opankih, supergah in brez majčk. Pač, zato, ker bo to moderno. Ravno tako, kot se dogaja recimo jadralcem, avanturistom. Tudi tam je postala moda objadrati svet....in v časih brez elektronskih pripomočkov (raznih UKV, CB in nevemkakšnih postaj, satelitov ipd) je podcenjevanje, amaterstvo ter podcenjevanje morja pomenilo zanesljivo smrt...danes ni več tako....vsi avanturisti vedo, da bodo mogli imeti precej smole, da jih nekdo na tej poti ne bo rešil, če se bo zalomilo. Torej, pisal sem o prihodnosti.....in nikomur ne bi, ne mislim, in predvsem ne morem omejevati ničesar....edino to je, da bodo avanturisti amaterji postali bolj pogumni...in lezli tja, kjer je bilo do zdaj rezervirano le asom...iz razloga, ki sem ga opisal na začetku! ← no, tokrat sem razumela in se strinjam s tabo :OK: . Čeprav mislim, da bomo še veliko dlje časa reševali nekoga z opankami na Triglavu, kot pa v tej steni na tej gori........ point pa imaš, v tem ne oporekam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Ali bodo g. Humarju izstavili račun za reševanje? Ali kdo naivno misli, da ga bo plačal? ← 1. sponzorji 2. ne(sponzorji) Sam pa fant sitl ala MacGayver se je na štriku v dolino prpelov :P ← se nebi zgodilo prvič... ah teoretiki zarot, kaj bi brez vas.....teorije so fajn...dokazov pa zmanjka.... jaz nekatere že poznam.... in ja..... me je tudi kar malo sram........ :doze: ← mene tudi :BUA: Humar :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 "Da je skoraj zmrzni (noč je bila namrče jasna in mrzla), da ni spal niti za hip, se ogreval s kopanje snega, komaj zdržal do jutra in nato – zaspal" Tole je bilo več kot 5h ... In ostale dneve je bilo podobno. Tvoja teorija o "hibernaciji" se mi ne zdi verjetna. Sicer pa niti nima veze. Da ima jajca sem mu vedno priznal. Na kozlanje mi gre ves ta medijski cirkus okoli njega in jokcanje na gori, ko ne gre več. ← koliko se je pa čez dan javljal? Ok.. da strnimo dogodke - ja, je brez veze.. ampak samo, da tisti, ki niso brali humarjeve strani ali odsekov, ki smo jih tu dajali, vedeli kako je bilo objavljeno, da je bilo: 1. čez dan se je javljal na vsake toliko časa. Kar parkrat jih je srkbelo, ker se ni javil. Navadno je takrat spal (beri, se je odklopil) ko je bil pokonci je tudi malo migal, kolikor je lahko in čez dan (ko je najbolj snežilo) odkopaval konstantno svojo luknjo, da ga ni čisto zamedlo. Ok... samo to ne dela konstantno. Ponoči razen zadnje noči je več ali manj spal - verjetno ne tako udobno, kot boš ti danes, ko se boš v lastno posteljo ulegel - ampak je spal. Zdej pa tako - iz ene moje prigode lahko smernice ven potegnem. Sva šla z bivšim iz Makarske nazaj in naju je nekje pri Plitvičkih jezerih (malo prej) ujel dež (bilo je vsega 10°C). Oba sva bila obuta v All starke in navadne hlače in samo jakno in čelado sva imela (pa rokavice). To zgodbo nekateri poznate....... midva sva prišla domov v LJ s totalno modrimi prsti na nogah. Sem pa prepričana, da bi bilo kritično, če se ne bi spomnila, da sva obula zadnji par suhih štumfov, dala vrečke na noge in čez par mokrih štumfov in all starke gor in če ne bi te vrečke zdržale do Čakovca (joj, jaz pa mesta..... mislim, da greš čez čakovc, ko greš mimo NM na HRvaško). in potem sva bila do ljubljane spet mokra v noge. Pa recimo, da je bilo to pol poti....... pa ni bilo......... pa če ne bi imela tistih vrečk na nogah, obstaja velika možnost, da bi bila danes brez prstov na nogah. Torej, če se je on samo 1/3 vsega časa, kar je bil gor odklopil, drugo tretino je bil na aspirinih in kremah...... je imel res malo možnosti, da bi mu prsti čisto zmrznili. Sicer pa, ti si se odločil, da je to zate samo medijski bum in da tudi vode ne zadrži. Verjetno te ne bo nihče prepričal in jaz te niti ne želim....... sem pa prepričana, da je rezultat, ki je nastal čisto možen in da ni nič kaj takega čudnega za vsem tem...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 še nekaj... da si bomo na jasnem... meni gre ta medijski pomp tudi na živce in mi je smešno, da so novico na 24ur prej objavili, kot na njegovi strani.... ampak jebatga.... keš še vedno vrti svet naprej in če ne bi bilo keša in pompa tut on ne bi imel omogočenega plezanja na tole steno. In on živi od vsega tega....... tega tudi ne smemo pozabiti. ČE je pa zdej zaradi tega za vas manj car, potem pa je pač temu tako...... meni ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 sem se že razpizdil v tej temi pa se bom zadnjič in res zadnjič in me boli kurac če se kdo počuti užaljenega, tisti ki se prepozna v teh vrsticah je pač njegov problem! VSI STE NAVADNI KMETI, KI NIMATE POJMA O ČEM GOVORITE IN SVOJE LASTNE FRUSTRACIJE OPRAVIČUJETE S TEM KOLIKO SPONZORSKEGA DENARJA JE ZBRAL (BAJE DA VEŠEGA - MY ASS KOT DA BI VAM GA KDO VRNIL!) IN ZAKAJ JE ŠEL V NEKAJ KAR IMA TAKO SLABO % MOŽNOSTI USPEHA. plezanje je ekstrem, ki večini vam ni doumljiv. če se bunite koliko je nevarnosti na cesti potem vam lahko rečem samo - PIČKE! še vedno je vaša možnost da pridete domov 99,99999999 % o razlogih zakaj nekdo dela kaj takega se vam itak ne sanja. če pa kdo hoče je vedno vabljen na zimsko turo, ki bo relativno varna ker prave varnosti ni nikoli, kjer bo kri špukal od napora, kjer ga bo zanohtalo in zazeblo v dele telesa za katere sploh ni vedel da lahko pomrznejo in ko bo mogoče po celem dnevu naporov dosegel željen cilj mu bo mogoče saj malo jasno zakaj bi lahko nekdo počel kaj takšnega in ko boste po celem dnevu straha kot ga še niste doživeli nekje sedeli in se počutili dobro in samoizpolnjeno vas bom spomnil da lahko humar ali kateri podoben alpinist to brez napora ali straha naredi v 3 urah. do tačas pa lepo oblikujte svoj kavč in modrujte in se pritožujte ker morate vsak dan na šiht za mizerno plačo. ko nekdo gre na Isle of Man vsi vzdihujete od občudovanja čeprav (z vsem spoštovanjem do ljudi ki to vozijo) ni to niti blizu naporom in nevarnostim v katerih so alpinisti v himalaji. bravo tomaž, vesel sem da se je izteklo tako - pri vseh gorah, ki skoraj dnevno jemljeo življenja je tudi uspešna vrnitev iz Nanga Parbat (The killer mountain) uspeh. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 aha pa še glede medijev - tomaž je edini alpinist v sloveniji ki je tudi na tem področju nekaj dosegel - prej so vsaki jebeni vaški ligi v fuzbalu dali več prostora. IN SLOVENSKI ALPINIZEM SE NI ZAČEL Z HUMARJEM, SLOVENSKI ALPINISTI SO CENJENI ŽE OD 70' LET DALJE ZARADI SVOJIH USPEHOV, AMPAK SEVEDA ITAK DA POZNATE SAMO ČESNA IN HUMARJA! ZAKAJ, A JE TAKO SLABO ČE MEDIJI SPREMLJAJO VRHUNSKE PODVIGE ALPINISTOV ČE NA POL STRANI BEREM KAKO NAŠI ATLETI IZPADAJO V ČETRTFINALU NEKEGA JEBENEGA TEKMOVANJA KI JE ITAK VSAKIH 14 DNI! :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 sem se že razpizdil v tej temi pa se bom zadnjič in res zadnjič in me boli kurac če se kdo počuti užaljenega, tisti ki se prepozna v teh vrsticah je pač njegov problem! VSI STE NAVADNI KMETI, KI NIMATE POJMA O ČEM GOVORITE IN SVOJE LASTNE FRUSTRACIJE OPRAVIČUJETE S TEM KOLIKO SPONZORSKEGA DENARJA JE ZBRAL (BAJE DA VEŠEGA - MY ASS KOT DA BI VAM GA KDO VRNIL!) IN ZAKAJ JE ŠEL V NEKAJ KAR IMA TAKO SLABO % MOŽNOSTI USPEHA. plezanje je ekstrem, ki večini vam ni doumljiv. če se bunite koliko je nevarnosti na cesti potem vam lahko rečem samo - PIČKE! še vedno je vaša možnost da pridete domov 99,99999999 % o razlogih zakaj nekdo dela kaj takega se vam itak ne sanja. če pa kdo hoče je vedno vabljen na zimsko turo, ki bo relativno varna ker prave varnosti ni nikoli, kjer bo kri špukal od napora, kjer ga bo zanohtalo in zazeblo v dele telesa za katere sploh ni vedel da lahko pomrznejo in ko bo mogoče po celem dnevu naporov dosegel željen cilj mu bo mogoče saj malo jasno zakaj bi lahko nekdo počel kaj takšnega in ko boste po celem dnevu straha kot ga še niste doživeli nekje sedeli in se počutili dobro in samoizpolnjeno vas bom spomnil da lahko humar ali kateri podoben alpinist to brez napora ali straha naredi v 3 urah. do tačas pa lepo oblikujte svoj kavč in modrujte in se pritožujte ker morate vsak dan na šiht za mizerno plačo. ko nekdo gre na Isle of Man vsi vzdihujete od občudovanja čeprav (z vsem spoštovanjem do ljudi ki to vozijo) ni to niti blizu naporom in nevarnostim v katerih so alpinisti v himalaji. bravo tomaž, vesel sem da se je izteklo tako - pri vseh gorah, ki skoraj dnevno jemljeo življenja je tudi uspešna vrnitev iz Nanga Parbat (The killer mountain) uspeh. :OK: ← In pol mamo drugi frustracije :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 evo pa so ga rešili klik ← discovery je "baje" tudi ze pristala. :topic: BTW glede UKW povezave (ali kaksne ze)......... pri temperaturah nizjih od 10°C se razne baterije in akumulatorji hitreje praznijo kot npr. pri 20-30°C. pri temperaturah pod 0°C se to se potencira. torej vprasanje glede tega je sledece: - ali je nosil baterije na telesu in jim tako ohranjal toploto in kapaciteto - ali je imel toliko baterij zraven (vseeno bi se hitreje izpraznile) - in ce da, zakaj ni imel vec hrane namesto baterij zraven. fajn da bo lahko napisal naslednjo knjigo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Zaradi tega, ker je sposoben brez hrane zdržati 10. dni brez baterij pa ne.... .) aja, pa še to... ker je hrana težja kot baterije........ sicer pa je imel če se ne motim 6. parov baterij. In ko so mu brali maile je uporabljal tiste, ki so bile toliko porabljene, da je slišal še, govort pa ni mogu........ :slap: ajaaaaaa... .to je vse zarota.... so tut na to mislili, zato so tudi tako pisali :slap: stupid me :D Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se