CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 sem zadovoljen, da je ziv in zdrav, samo ne zdaj zganjati revolucije samo zato, ker nekateri pac ne kupimo vse kar poptv prodaja. ← POP TV SUCKS!!!! :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Ja Pervy kok si pa ti pameten. Ti odstopim svoj nick. Z alpinizmom se lahko ukvarja malokdo, z atletiko skoraj vsak. Sor k me fotr ni pelu vsak dan plezat, sorz k je bilo tako financno stanje, da nism mogu se udejstvovat v tem precudovitem sportu. Sory k nimam jajc. Itak si najlepsi, najpametnejsi, probu si ze vse. Ne skrb sej ti ne bomo tega vzel. Brihta brihtna. Zakaj pa atletika ni zate. Zihr mas prevelka jajca pa so te ovirala pri teku. Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Ja Pervy kok si pa ti pameten. Ti odstopim svoj nick. Z alpinizmom se lahko ukvarja malokdo, z atletiko skoraj vsak. Sor k me fotr ni pelu vsak dan plezat, sorz k je bilo tako financno stanje, da nism mogu se udejstvovat v tem precudovitem sportu. Sory k nimam jajc. Itak si najlepsi, najpametnejsi, probu si ze vse. Ne skrb sej ti ne bomo tega vzel. Brihta brihtna. Zakaj pa atletika ni zate. Zihr mas prevelka jajca pa so te ovirala pri teku. ← :doze: ehm..... smiri živce :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Ja Pervy kok si pa ti pameten. Ti odstopim svoj nick. Z alpinizmom se lahko ukvarja malokdo, z atletiko skoraj vsak. Sor k me fotr ni pelu vsak dan plezat, sorz k je bilo tako financno stanje, da nism mogu se udejstvovat v tem precudovitem sportu. Sory k nimam jajc. Itak si najlepsi, najpametnejsi. Ne skrb sej ti ne bomo tega vzel. Brihta brihtna. ← Samo tolk prosim malo. Ne mi zdej kr vse alpiniste nekam povzdigvat. Sej maš seveda izjeme, ki so asi, ampak to imaš tudi v vseh drugih športnih panogah in kakšnih drugih dejavnostih. Tko, da ne mislt, da so zdej pa vsi, ki tiste dve steni zlezejo, zdej pa že kar nadljudje :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Meni je pa na um padlo - zakaj hudiča niso reševalne akcije naredili recimo ob tej uri, kot je sedaj ali malo prej, pa bi lahko s kamerami snemali in bi vsi prenehali delati za par minut, da bi videli ta zmagoslavni let iz gore (no ne dejansko, ker bi ga za vogalom privezali na špago (en je celo rekel, da se je špage držal cel čas :slap: ). Mater.... slaba izbira časa........ :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 stupid them, apparently. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Meni je pa na um padlo - zakaj hudiča niso reševalne akcije naredili recimo ob tej uri, kot je sedaj ali malo prej, pa bi lahko s kamerami snemali in bi vsi prenehali delati za par minut, da bi videli ta zmagoslavni let iz gore (no ne dejansko, ker bi ga za vogalom privezali na špago (en je celo rekel, da se je špage držal cel čas :slap: ). Mater.... slaba izbira časa........ :devil: ← Zato k bi že Švicarji pršli, pa bi lahko kej preveč povedali :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 :doze: ehm..... smiri živce :closedeyes: ← Obrambni mehanizem cloveka z majhnimi jajci. Tko k civava zmer popizdi. Sej ves. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Meni je pa na um padlo - zakaj hudiča niso reševalne akcije naredili recimo ob tej uri, kot je sedaj ali malo prej, pa bi lahko s kamerami snemali in bi vsi prenehali delati za par minut, da bi videli ta zmagoslavni let iz gore (no ne dejansko, ker bi ga za vogalom privezali na špago (en je celo rekel, da se je špage držal cel čas :slap: ). Mater.... slaba izbira časa........ :devil: ← Zemlja ima vec casovnih pasov Pupa, tam je zdaj noc. Upam da ves da je zemlja okrogla in da se vrti :hmm: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Zato k bi že Švicarji pršli, pa bi lahko kej preveč povedali :lol1: ← aja sej res... tut na to ste pomislili... ker švicarji so tak pošten narod, pa bi kar takoj povedali: " a veste.. a veste.. k smo prišli tja je Humar glih zadnji viski pil za pogum, ker so ga pol navezal pa mal okol peljal... sej a veste....a veste... on sploh ni bil gor...... una Anda ga je mal skluftala, da je bil mal rdeč (sam premal, k eni pravjo, da je čist premal), pa pol so ga navezal... pa pol spustil nazaj.... a veste, a veste... k smo vse vidl..... k vam povemo... res!!"..... :hmm: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Zemlja ima vec casovnih pasov Pupa, tam je zdaj noc. Upam da ves da je zemlja okrogla in da se vrti :hmm: ← Brihta povej, koliko smo narazen... jst ne vem........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Pupa, malce se pomiri. Pač imajo drugačno mnjenje kot ti. Prava reč. Saj ga nimajo samo v tej temi. Pa te zaradi tega verjetno ni nič manj in ne boš na dopustu nič manj uživala, a ne? Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 uff... upraba mojih smeškov je pomanjkljiva.... nič se ne razburjam... prav zabavam se zraven, ko berem te poste........ in ne skrbi, moj dopust se bo vsak čas (dan) začel....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 uff... upraba mojih smeškov je pomanjkljiva.... nič se ne razburjam... prav zabavam se zraven, ko berem te poste........ in ne skrbi, moj dopust se bo vsak čas (dan) začel....... ← A prevoz si našla :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) aja sej res... tut na to ste pomislili... ker švicarji so tak pošten narod, pa bi kar takoj povedali: " a veste.. a veste.. k smo prišli tja je Humar glih zadnji viski pil za pogum, ker so ga pol navezal pa mal okol peljal... sej a veste....a veste... on sploh ni bil gor...... una Anda ga je mal skluftala, da je bil mal rdeč (sam premal, k eni pravjo, da je čist premal), pa pol so ga navezal... pa pol spustil nazaj.... a veste, a veste... k smo vse vidl..... k vam povemo... res!!"..... :hmm: :doze: ← Kam pa pridemo brez domišljija :P Relax sweetheart :004 Drgač pa ja res bolj Švicarjem verjamem, ker Pakistancem da POP TV par dolarčkov, pa so zadovoljni pa lepo tiho :whistle: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 A prevoz si našla :hmm: ← da draga Vale... sem......... :OK: hvala za skrb :004 Kam pa pridemo brez domišljija :P Relax sweetheart :004 ← Don't U sweetheart me :angry2: ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) da draga Vale... sem......... :OK: hvala za skrb :004 Don't U sweetheart me :angry2: ;) :D ← Upam za dobro vseh nas, da je tvoj dopust res blizu :cry: :eek: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 že ko se pelješ s sedežnico na smučišču tistih 15min. je hudo. pa se lahko ogrevaš kolikor hočeš...... si ne predstavljam kaj pomeni ležat 6 dni v snegu in ledu, na neki polici pri -5*C, nekaj časa tudi brez hrane.... in ko pogledaš slke na 24ur.com... se Tomažek že veselo sprehaja po pakistanskem pašniku in peče palačinke...... :slap: ne vem no.... ponavadi se gre v bolnišnico na kakšne preglede po takem "trpljenju" in izčrpanosti.... ne pa na požrtijo s palačinkami!!!!!!!! :rolleyes: ← takole je .... spet moji "dobro povezani viri" - eden od teh mojih frendov je osebni prjatu od Tomaža Humarja ... ki mu je nekoč, ob priliki ... rekel "ej Tomo , meni že ne boš buč prodajal" ... pa je Tomaž demonstriral ... se je vlegel v sneg ... čez 20 minut os ga prišli "iskat" ... udi vsi podhlajeni, kot, da bi bil mrtev ... topla je bila edino glava, vrat in zgornji del trupa ... puls upočasnjen .... skratka... podobo meditativnih tehnikam ... upočasnitev telesnih funkcij, varčevanje energije ... itd ... mah, saj vam, bencin-adrnealin-džankijem je verjetno težko to razumet? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 spet ena Tistih Debat...k ne vodjo n'kamr...grem jst zdele na velk vrh mal pogledat,upam da me ne dobi dež. humarjecar.press,in to večji od :fredy: .) ← čez 6 dni pridemo pote s chopperjem ... pardon ... helikoptarjem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Ne vem sicer kako on razmišlja, ampak če bi bila jaz 6 dni v snegu.... bi komaj čakala, da pridem domov.... on pa se je odločil, da bo še malo v taboru.... ja ne vem no.... :wacko: ← in kaj bo doma ? tam lahk mal uživa še v gorah ... doma bo pa džumbus ... panika ... milijon očitkov iz vseh smeri ... naj bo kr tam ... mu predlagam, da se tja preseli, jst pa druh let k njemu na obisk poleti delat reportažo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Komentar Dava Karničarja: tule .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 pa no sej zdej so ga tol potegnl :P mal izcrpanga ampak je use ql :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Tole je bilo več kot 5h ... In ostale dneve je bilo podobno. Tvoja teorija o "hibernaciji" se mi ne zdi verjetna. Sicer pa niti nima veze. Da ima jajca sem mu vedno priznal. Na kozlanje mi gre ves ta medijski cirkus okoli njega in jokcanje na gori, ko ne gre več. ← Če lohk na normalnih pogojih hibernira, kaj vse hudga šele lohk preživi z normalno aktivnostjo? :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 mene tudi :BUA: Humar :worship: :yea1: ← a se ti pa Pupa poznata? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 in kaj bo doma ? tam lahk mal uživa še v gorah ... doma bo pa džumbus ... panika ... milijon očitkov iz vseh smeri ... naj bo kr tam ... mu predlagam, da se tja preseli, jst pa druh let k njemu na obisk poleti delat reportažo :D ← Zakaj očitki.... sej so vsi vedeli kam gre in kakše posledice so lahko.... sicer pa so po mojem doma že navajeni, da ima on takšno življenje, zato ne vidim razloga, zakaj bi mu kr naenkrat očitali oziroma mislim, da v tem primeru, bodo kvečjemu vsi veseli, da je sploh doma in bodo pozabili na očitke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se