rs125black Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 sam še to Off topic pol gremo lahko v drugo temo...tud 2t te ne povleče kot "ta velik" motor, te cukne ene 20%, 4t pa glih ene 10% sej to še ni glih taprav motor....je pa velik približek kaka rs al pa mito
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ja sam se 2t motorje ful ne splača met če jih voziš redno vsakdan Ontopic... Danes je bil eden tistih dni ko sem si mislil, faak kok hud motor je to!! xD
666 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ja sam se 2t motorje ful ne splača met če jih voziš redno vsakdan Ontopic... Danes je bil eden tistih dni ko sem si mislil, faak kok hud motor je to!! xD spet si kurve voziš na motori
impulz Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 spet si kurve voziš na motori samo do prve njive z kukuruc sanja svinja kukuruc a kukuruc nema haha spomni me da ti povem kaj sem prbil eni duhovnici (en dan po vlki noči) ko me je vprašala če jo peljem en krog z Husqvarno
rs125black Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Ja sam se 2t motorje ful ne splača met če jih voziš redno vsakdan Ontopic... Danes je bil eden tistih dni ko sem si mislil, faak kok hud motor je to!! xD poznam jih kar nekaj ki se vozijo redno vsak dan..samo če vprašaš mene pa res ne da bi se z 2t vsak dan ko nor vozil
impulz Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Pr husqvarni alpa prile maš rukzak in ko greš po pico pol zgleda kot vse Drugo samo pica ne... Z hyosungom Se lepo prpelaš Z STILOM (pazi) in lahko zavežeš na sovozbikov sedež 5 pic če treba. Isto za pijačo.. zdaj ko potujem Z hyosungom mam lahko dva rukzaka polna poraba je itak na nuli, vozne lastnosti in udobnost med vožnjo na vrhuncu... Ko bom tega prodajal bom rajši 2x premislil!!
Bremzer Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Pr husqvarni alpa prile maš rukzak in ko greš po pico pol zgleda kot vse Drugo samo pica ne... Z hyosungom Se lepo prpelaš Z STILOM (pazi) in lahko zavežeš na sovozbikov sedež 5 pic če treba. Isto za pijačo.. zdaj ko potujem Z hyosungom mam lahko dva rukzaka polna poraba je itak na nuli, vozne lastnosti in udobnost med vožnjo na vrhuncu... Ko bom tega prodajal bom rajši 2x premislil!! Če ga boš prodajal - menjam za ženski bicikl(Rogov) 15 prestav ! ! trebor, znj, Izprijenec in 3 others 6
impulz Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Pa ti si kralj univerzuma majketi ;D
rs125black Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Pr husqvarni alpa prile maš rukzak in ko greš po pico pol zgleda kot vse Drugo samo pica ne... Z hyosungom Se lepo prpelaš Z STILOM (pazi) in lahko zavežeš na sovozbikov sedež 5 pic če treba. Isto za pijačo.. zdaj ko potujem Z hyosungom mam lahko dva rukzaka polna poraba je itak na nuli, vozne lastnosti in udobnost med vožnjo na vrhuncu... Ko bom tega prodajal bom rajši 2x premislil!! od gdaj pa so sport motorji narejeni do prve picerije oz. gostilne? :grrr Gasperr 1
speedfighttuning Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Fantje mene pa zanima kolko km je življenjska doba tega motorja če kdo ve
rs125black Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Fantje mene pa zanima kolko km je življenjska doba tega motorja če kdo ve vse je odvisno kako ravnaš z njim..lahko gre 5000km lahko pa 20000km (seveda je nejbolje pri 15000km menat bat)
speedfighttuning Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 vse je odvisno kako ravnaš z njim..lahko gre 5000km lahko pa 20000km (seveda je nejbolje pri 15000km menat bat) Mislim da to kar si povedal drži za 2-taktne mašine, ta k je 4-T bi pomojem useeno mogla več zdržat...
motorist1 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 vse je odvisno kako ravnaš z njim..lahko gre 5000km lahko pa 20000km (seveda je nejbolje pri 15000km menat bat) Mislim da je on spraševal za GT-ja ki ni 2t, in bata se pri 4t nikakor ne menja na 15000km.
impulz Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Tudi odvisno od tega kako ravnaš z njim. V servisni piše za 2t menjava bata pri 5000km(blokirani). So pa tudi taki ki imajo po 40000km s prvim batom, brez zajebancije
speedfighttuning Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Tudi odvisno od tega kako ravnaš z njim. V servisni piše za 2t menjava bata pri 5000km(blokirani). So pa tudi taki ki imajo po 40000km s prvim batom, brez zajebancije Ma ti to govoriš zdej za 2 al 4-T ? Ker ta Hyosung ma dvovaljni 4-T motor...
impulz Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 o 2t sem govoril. o 4t pa ni treba zgublat besed glede tega, ker bo prej crknilo kaj druga kot pa mašina... če nisi totalen retard nebi smel meti skrbi glede vzdržljivosti mašine... 4t je večen sploh pa sta tu dva cilindra, torej dva bata. ko eden crkne še vedno drugi ostane da se prpelaš do doma če ni daleč
rs125black Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 se opravičujem ker sem mislil da je bil post v rs125 :surrender:
Bremzer Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 o 2t sem govoril. o 4t pa ni treba zgublat besed glede tega, ker bo prej crknilo kaj druga kot pa mašina... če nisi totalen retard nebi smel meti skrbi glede vzdržljivosti mašine... 4t je večen sploh pa sta tu dva cilindra, torej dva bata. ko eden crkne še vedno drugi ostane da se prpelaš do doma če ni daleč Če blajerca ven nepogleda ! ! Ps; moj bicikl na 15 prestav je pa kar VELIKO + sev dobil
impulz Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Sem ti dal prvega ja Ta motor je majka pa lahko govoris kaj hoces
Bremzer Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Sem ti dal prvega ja Ta motor je majka pa lahko govoris kaj hoces Če je tvoj majka, kaj je pol moj ate Onasis !
oslak Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 hei zanima me če gdo ve kako se prav po slovensko reče tem delom???? Pa še ali gdo v kje bi lahko to kupo sem že vseepovsot pogledu pa nikjer ne najdem?? SLIKA:
Robyy Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 če se ne motim misliš na tisto cev? zdej če glih ni neki posebna jo dobiš v vsaki trgovini Kaj to je šlo na tvojmu mopedu? ker ta na sliki je druge barve
Dejan99x Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 (popravljeno) Verjetno misli na sesalni koleni. Na vsako je nasajen fergazer, si to mislil? Dobiš pa pri saplex-u, imajo sigurno dobavljivo/na zalogi. Popravljeno Oktober 11, 2010. Popravil Dejan99x
oslak Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 ja ja to sem mislil hvala a pri saplex-u jim pošlem e-mail al jih pokličem pa uprašam če majo na zalogi ??? @robby ne ni šlo sam sta obe koleni že full dotrajani oz.razpokani pa motor zrak not vleče posledično pa pol tudi ne deluje kot je treba ;)sj vozim se pa vseeno lahko sam če ga pustiš v prostem teku ugaša pa vleče ne kot bi mogu lp
Priporočene objave