Tomyboy Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Ima mogoče kdo za prodat GT-ja 125/250 ? Išče se pa nekaj za male pare,lahko z zaribano mašino,skrivljenimi vilicami,poškodovanimi plastikami,tankom....
Whitee Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Naposled sem se le odločil za hyosunga, danes pa je tudi prišel domov. Občutki pozitivni, sploh zvok
znj Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Eh, zvok je prvo kar se naveličaš, ostalo pride s kilometri. Uživaj v vožnji.
Whitee Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Hvala Za zvok pa res, da se ga bom potem mogoče naveličal, ampak sedaj so proti raznim apriliam to nebesa.
Whitee Objavljeno Junij 30, 2012 Opozori Objavljeno Junij 30, 2012 Pri hyosungu se mi zdi, da motor ne vleče v nizkih obratih. Če dam gas, bo motor vlekel počasi do nekje 7500 obratov, potem pa ful pospeši. Ali je to sploh napaka ali je pač motor tako narejen?
tomos racer Objavljeno Julij 20, 2012 Opozori Objavljeno Julij 20, 2012 no mene pa zanima sedaj pravzaprav vse o hyosung gt125. sicer nisem bil najbolj navdušen nad temi motorji ampak me je whitegost pomiril/prepričal da gre za soliden motor. torej zanima me predvsem vzdržljivost in kvaliteta materialov in sestavnih delov, zaradi tega ker bom motor (v primeru da bi se odločil za nakup) uporabljal predvsem za daljše ture med vikendi, med tednom pa normalno vožnjo po mestu in okolici. potem me zanima tudi kako je s servisi v sloveniji in če se sploh splača kupit rabljen motor letnik cca. 2007-2009. zanima me še kako je s pospeški in končno hitrostjo. v glavnem če mislite da motor ni primeren zato da bi ga lahko cca. 4-5 let uporabljal vsak teden za eno daljšo turo, in pa med tednom za vožnjo po mestu (da ni dovolj vzdržljiv) kar direktno napišite. hvala za pomoč že v naprej
tomos racer Objavljeno Julij 20, 2012 Opozori Objavljeno Julij 20, 2012 pa še nekaj me zanima, ali se da za hyosung gt125 comet, dobiti tako masko pri sprednji luči kot jo ima motor na sliki na tem linku: http://motos.coches.net/nuevas/hyosung/gt/125_comet-2011-en-valencia-4009964.htm
budacki Objavljeno Julij 21, 2012 Opozori Objavljeno Julij 21, 2012 Iz zlobe, zaradi reposta, ti ne bom odgovoril.
Whitee Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Hej! Imam vprašanje v zvezi z sprednjo lučjo. Nekaj gledam po internetu in se mi zdi, da imajo nekateri letniki večjo luč, kot moj, ali se mi to samo dozdeva? Ali je že kdo montiral večjo luč, ker ta majhna zgleda nekam čudno na takem motorju. Lp.
GoUpC Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Hej! Imam vprašanje v zvezi z sprednjo lučjo. Nekaj gledam po internetu in se mi zdi, da imajo nekateri letniki večjo luč, kot moj, ali se mi to samo dozdeva? Ali je že kdo montiral večjo luč, ker ta majhna zgleda nekam čudno na takem motorju. Lp. Kasnejši letniki, mislm da od 2006 naprej so imel večjo luč.
Whitee Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Pa bi šlo to nekako na 2003 letnik? Zanima me predvsem, kako je z nosilcem in seveda z prostorom.
GoUpC Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Pa bi šlo to nekako na 2003 letnik? Zanima me predvsem, kako je z nosilcem in seveda z prostorom. Ma pomoje bi mogl it. Čene pa z raznimi distančniki probej zrihtat al pa 2x s kladvam udar po nosilcu, sej ni to zej neka space shuttle tehnologija Magar si potegni service manual od obeh modelov in primerjej, če se ne da iz slik vidt.
trojan69 Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Da se vse se da, mogoč potrebno mal predelat nosilce oz nove narest pa kak kabl mal drugač spelat ampak se da
Whitee Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 No sej to me je najbol zanimal. Bom vido, prvo bom itak poklico, če še ma sploh luč, pol se bom pa lepo gor zapelo, pa bom vido kak je z zadevo.
Whitee Objavljeno September 26, 2012 Opozori Objavljeno September 26, 2012 Pa sem se končno rešil te traktorske luči in kupil malo bolj motorju primerno Čist sm veseu
Whitee Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Nujno rabim akumolator za mojo žverco. Katerega predlagate? Naročil ga bom iz spleta, zato samo takšni linki, pa nej bo ready to use, da mi ne bo treba dolivati še kakšne kisline.
Bremzer Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Nujno rabim akumolator za mojo žverco. Katerega predlagate? Naročil ga bom iz spleta, zato samo takšni linki, pa nej bo ready to use, da mi ne bo treba dolivati še kakšne kisline. Kaj sploh sprašuješ sam najdi polnjenega z gelom,pa ti nebo treba nič dolivat bo pa dražji ca 30-50% Ajd na E-bay pa izbiraj še prej pa prepiši številko iz tvojega starega akumulatorja !
Whitee Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Ker res rabim nujno, sem na hitro vzel tegale: http://www.moto-akumulator.si/akumulator-ytx7a-bs/2 Če bo treba dolivat bo pač treba, nekega za 50 € pa ne mislim kupovat, ker tako ne vem, koliko časa bom še imel motor pri hiši.
Bremzer Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Ker res rabim nujno, sem na hitro vzel tegale: http://www.moto-akum...ator-ytx7a-bs/2 Če bo treba dolivat bo pač treba, nekega za 50 € pa ne mislim kupovat, ker tako ne vem, koliko časa bom še imel motor pri hiši. Kaj sploh sprašuješ,drugičm napiši kateri akumulator je najcenejši ne pa spraševati po najboljšemu kupiš pa najcenejši ! ! !
Whitee Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Pač se rabil odgovor na hitro, mogoče bi se pa našel kdo v tistem času.
Whitee Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Mogoče kdo ve, koliko olja gre v motor?
Priporočene objave