ixs Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 .......sam pazi da te pol v sredo ne bo bolel trebuh:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 .......sam pazi da te pol v sredo ne bo bolel trebuh:) ← Pridem tudi, če me bo bolel trebuh, OK? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Rekel je v sredo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Rekel je v sredo :P ← Kaj je pa v sredo???? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Kaj je pa v sredo???? :blink: ← Maček. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Maček. :grim ← Aja, matr sem blond!!!! :lol1: Ko pa tolk pijem kadar sem v clubhousu!!!! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 :slap: ← YEAH YEAh, I love you too!!!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 V torek ali sredo. Na kos kruha marmelado. Liter strešne kritine in whiskey. Na boleč trebuh v sredo. Hansaplast reši vse! A je zdej jasno Pimpi!? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 V torek ali sredo. Na kos kruha marmelado. Liter strešne kritine in whiskey. Na boleč trebuh v sredo. Hansaplast reši vse! A je zdej jasno Pimpi!? :D ← Jasno, jasno! No danes je pri meni bolj kurčevo oblačno :BUA: , čeprav je fajn da je petek! In ostali, kako ste kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Pimpi, odlicno! Dan se mi je zacel s tvojim telefonskim klicom. Yeah baby. Do that every day. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Pimpi, odlicno! Dan se mi je zacel s tvojim telefonskim klicom. Yeah baby. Do that every day. :P ← Ja lepo, da si fajn, pa da te je moj kliv razveselil! :blush: Danes je pa totalno zatišje tukej!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Zatisje pred neurjem :beer1: :beer2: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Zatisje pred neurjem :beer1: :beer2: :chase: ← Jutro! No pa je spet ponedeljek!!! :cry: Pa spet cel teden, da bo vikend!!! Aja da najavim! V torek me na žalost ne bo, ker imam popoldne pogreb :xx: ! Ne vem še kdaj! Mogoče če bom kolčkej hitro opravila, pa še kej pridem pogledat! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 Jest sem umrl....... ............ker sem se odojka nažrl...... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Jest sem umrl....... ............ker sem se odojka nažrl...... :D ← Ma ampak je bil pa odličen!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Ma ampak je bil pa odličen!!!! :OK: ← Kdo je bil odličen? Ixs :eek: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Kdo je bil odličen? Ixs :eek: :kva2: ← :eek: ??? NO, ... :blush: ! Ma kralj živali, ICY!!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 :eek: ??? NO, ... :blush: ! Ma kralj živali, ICY!!!! :slap: ← Pimpi a misliš tega : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Ma kralj živali, ICY!!!! :slap: ← Icy je kralj živali? :eek: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 Icy Odojek ni Pimpi Limpi ampak Ixs tudi ni kralj živali, temveč....čaki čaki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Icy Odojek ni Pimpi Limpi ampak Ixs tudi ni kralj živali, temveč....čaki čaki... ← Kaj naj čakam???? :huh: Ampak zakomplicirati pa znaš, veš!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Ajgor, tisti sobotni kralj zivali ni bil tako zivahen. Je blo pa dobro... prej, med in pol. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 tole je ze preveč zame.... :hmm: lep pozdrav v ta sončen dan... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 :hmm: Kje si pa ti vandrala? :hmm: Ce bi bila tam ti ne bi bilo nic prevec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se