Fire Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 :OK: Jutro! :OK: Operacija Kugla! Ups Casanova... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Priprava na kurjenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Kurjenje :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 DOBRO JUTRO kje pa ste vsi...nobenega ni.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 DOBRO JUTRO kje pa ste vsi...nobenega ni.... :( ← Ja zadnje čase so vsi bolj malo zgovorni! Čeprav jaz sem tudi danes čist brez besed!!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Brez strahu, opazujemo iz ozadja.... "keeping an eye on things" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ja zadnje čase so vsi bolj malo zgovorni! Čeprav jaz sem tudi danes čist brez besed!!!! :BUA: ← zakaj pa??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 zakaj pa??? :) ← SLUŽBA, SLUŽBA, SLUŽBA! Kot kaže bom mogoče tudi hmalu brezposelna!!!! Ga direktor preveč serje!!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 SLUŽBA, SLUŽBA, SLUŽBA! Kot kaže bom mogoče tudi hmalu brezposelna!!!! Ga direktor preveč serje!!!! :BUA: ← no no...ta je pa mal huda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 no no...ta je pa mal huda... ← Ja res je mal huda, sam če se ne bo nekaj hitro uredilo, bo šla firma res v k...c!!!! :BUA: Drgač sem pa fajn, pa že sreda je! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 :blink: jutr :doze: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Jutro!!!! .) Kako smo v tem deževnem četrtku???? :closedeyes: Men se še mal drema, drgač pa kr fajn, če ne štejem slabih stvari!!!! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Jutro!!!! .) Kako smo v tem deževnem četrtku???? :closedeyes: Men se še mal drema, drgač pa kr fajn, če ne štejem slabih stvari!!!! :unsure: ← Draga Pimpi f** f** Limpi... to ni cetrtek, to je mali petek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Draga Pimpi f** f** Limpi... to ni cetrtek, to je mali petek. ← Korrrrekt. :grim Pimpi ne seri ga, vsi dnevi v tednu so pojmovani relativno v odnosu do petka (ali v določenih primerih do sobote). :grim To bi že lahko vedela. :fredy: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) Draga Pimpi f** f** Limpi... to ni cetrtek, to je mali petek. ← Kaj a Ixs-a nadomeščaš z uporabo ljubkovalnega imena zame???? :slap: Ja res je mali petek, sam še bolj fajn pa bi bilo, da bi bil že kar veliki petek, pa da bi bili že jutri frej!!!! PIRRULZ vse pa tudi ne morem vedet!!!!! :grrr :blush: Popravljeno September 29, 2005. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2005 Pizda, šnicl mi je na tla padu, ko sem razjahaval motor, pica se mi je razlila.....a bi šel kdo v soboto v Gericke/Louis pa na Vršič nazajgrede, Bovec , Trenta, Pizdamaterina,....?!?!?Odhod izpred clubhousea Ljubljana cca. 10:00?!?!? Vreme bo - če ne bo dežja bomo pa še vidl!!:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Pizda, šnicl mi je na tla padu, ko sem razjahaval motor, pica se mi je razlila.....a bi šel kdo v soboto v Gericke/Louis pa na Vršič nazajgrede, Bovec , Trenta, Pizdamaterina,....?!?!?Odhod izpred clubhousea Ljubljana cca. 10:00?!?!? Vreme bo - če ne bo dežja bomo pa še vidl!!:) ← no no kaj pa tok preklinjaš :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 kje pa je Pizdamaterina??? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 kje pa je Pizdamaterina??? :hmm: :hmm: ← Ma ga sračkate!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 kje pa je Pizdamaterina??? :hmm: :hmm: ← pizda materina, draga katrca, je za vsakega drugje (razen če sta brata al pa sestri al pa brat pa sestra al pa "pol" pred vsem naštetim (v primeru, da je mama ista, ata pa ne)) :grim :krneki: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2005 kje pa je Pizdamaterina??? Na tretjem ovinku iz Vršiča proti Bovcu. Pa še s peskom posita je..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 evo mene ! bil v pizdimaterni! bilo je lepo, domov prinesel diarejo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2005 :D Boljš Diareja kot pa nič! Če bi bil brez Diareje bi ti blo pa dolgčas pa bi bil spet hudič!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 ampak da gres 8000 km dalec, da ti ni dolgcas ko prides nazaj ? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2005 Odvisno! Če bi nazaj prinesel triper ali kakšno drugo eksotično bolezen bi bilo verjetno še "bolj zanimivo"! Vsekakor WELCOME BACK!! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se