ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Bilo je super............kot vedno MDR- :004 Maxi- :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Hej!!!!! :D Morgen vsem. :D Mali petek :OK: Pravijo, da nam bodo verjetno bogovi padli na glavo :? Hvala množični druščini za včerajšnje popivanje :OK: Dogaja :alien1: Še mal pa vikeeeend :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Hej!!!!! :D Morgen vsem. :D Mali petek :OK: Pravijo, da nam bodo verjetno bogovi padli na glavo :? Hvala množični druščini za včerajšnje popivanje :OK: Dogaja :alien1: Še mal pa vikeeeend :yea2: ← Mnižični?? Jaz sem jih verjetno videl pol manj kot ti :) . Dogaya pa itaq :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Mnižični?? Jaz sem jih verjetno videl pol manj kot ti :) . Dogaya pa itaq :OK: ← Če bi imel odprto še drugo oko ... Icy :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Jutro vsem! Vidim, da se imaste super! No jaz pa lepo na bolniški, kiham, kašljam, smrkam, vse me boli tk da bovzetek vsega je :BUA: !¨ Jaa včeraj ste ga pa kr popival??? Pa sej je bila sreda???? :eek: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Če bi imel odprto še drugo oko ... Icy :OK: ← Ja to pride v navado, Če sem že gluh na eno uho .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 No ja, nismo bili skupaj, ampak jaz sem pa v Tivoliju popival na DREAM THEATER... (gledal petic in vsakic so mi boljsi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Jutro vsem! Vidim, da se imaste super! No jaz pa lepo na bolniški, kiham, kašljam, smrkam, vse me boli ... snip ... snip ... ← Pimpi, eno dobro injekcijo peniscilina pa bo vse OK :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Pimpi, eno dobro injekcijo peniscilina pa bo vse OK :closedeyes: ← Če verjameš! Sej mal boljš sem že, sam še zdaleč ne ok!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) ! No jaz pa lepo na bolniški, kiham, kašljam, smrkam, vse me boli tk da bovzetek vsega je ... ← :friend1: PL ne daj se...čajčka,limonca pa bo Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Če bi imel odprto še drugo oko ... Icy :OK: ← Ce bi Icy vceraj gledal, bi videl mnogo ljudi :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 .......če nas bi bilo več bi bilo že kičasto..... :D V Svetilniku je orto dobr kofe! Pa pivce je bilo tudi odlično! Mmmmmm :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Kostanj je bil svetski ! hvala pekaču/em (in roštilju) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ... (gledal petic in vsakic so mi boljsi) ← pa še res je... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ratbike Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Kostanj je bil svetski ! hvala pekaču/em (in roštilju) ! ← kostanj je biu u torek res super, še boljš toplota, ki nas je prvabla v strnjen krog, in so se rokice kar same stegovale proti žarečim jesenskim sadežem. bla prvič tam, še pridem (če me kdo povabi... .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 :OK: Konc sluzbe... V Svetilnik na pir :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Snip, snip, ... če me kdo povabi... .) ← Itaq, da te :) Pa še dežurni bom v torek :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ratbike Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 itaq da hvala, Icy, za povabilo :yes: . ker pol res moram prit, anede? še sploh, ker me naslednji dan čaka izpitna vožnja in bom rabla kak vnaprejšnji psihični suport, če mi slučajno ne rata. Rat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) itaq da hvala, Icy, za povabilo :yes: . ker pol res moram prit, anede? še sploh, ker me naslednji dan čaka izpitna vožnja in bom rabla kak vnaprejšnji psihični suport, če mi slučajno ne rata. Rat ← Psihični support? Ni problema :naughty: :whistle: . Raznim nasvetom pa se raje izogni ... razen od resnih instruktorjev kot je Bladzo ipd ... Icy :wub: Rats Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Icy :wub: Rats ← pa kr brez zadržkov.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ratbike Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Raznim nasvetom pa se raje izogni ... razen od resnih instruktorjev kot je Bladzo ipd ... pa sej lih to je problem, ker Bladzo JE moj inštruktor. a si predstavljaš blamažo, če stresem ob takem dobrem inštruktorju (ker to pomeni, da sem res tolk butasta, da mi niti najboljši coach ne pomaga). sorry, :topic: Icy :wub: Rats ← Rat :winkiss: Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 kostanj je biu u torek res super, še boljš toplota, ki nas je prvabla v strnjen krog, in so se rokice kar same stegovale proti žarečim jesenskim sadežem. bla prvič tam, še pridem (če me kdo povabi... .) ) ← Itaq povabljena! Za piko na I te pa še na Halloween party v Krško vabimo. :OK: Bo blazn fajn! :D Za znoret! :devil: Hej how, let's go..... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ratbike Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Itaq povabljena! Za piko na I te pa še na Halloween party v Krško vabimo. :OK: Bo blazn fajn! :D Za znoret! :devil: Hej how, let's go..... :beer2: ← hvala, hvala za povabilo. bom pa ta čas, ko ga boste vi veselo žingal, že na poti do Šri Lanke. se pa priporočam za kakšen prednovoletni žur. Rat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 pa kr brez zadržkov.... :OK: ← Itaq, a ti jih rabiš??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 pa sej lih to je problem, ker Bladzo JE moj inštruktor. a si predstavljaš blamažo, če stresem ob takem dobrem inštruktorju (ker to pomeni, da sem res tolk butasta, da mi niti najboljši coach ne pomaga). sorry, :topic: ← Ej to ni čist nič Off Topis!! Saj je ves smisel vsega skupaj tukaj da imamo (no ja) vsi motorje in da se o tem pogovarjamo! Torej ne :surrender: ampak hrabro na izpit, potem pa :drunk: :bounce: :drunk: :bounce: Pa še :004 za srečo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se