Ciko Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 zaj si dobo filing za speedway vozit a <_< :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 No si mel sreco da te ni vrglo po Titovi mene danes od SiMoN`-a bicikl ni ubogal :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 zaj si dobo filing za speedway vozit a <_< :( Verjetno bol za supermoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Ja fajn te je zmetalo :wacko: se dobro da si odnesel brez poskodb :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Pipi in Melhiad, mali in veliki pujs :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Hum.. Maš srečo, da nisi mel nič avtov za sabo... Ker če ne, bi fajn počlo, hja.. Ja samo kak si pa ga pol spravo dol s ceste pa do šole? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 ja sreco mas v obe2 primerih da se nisi razlamo pa da ti je tak mali ris naredlo pri meni ko je pikno so risi po celem cilindru :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Hum.. Maš srečo, da nisi mel nič avtov za sabo... Ker če ne, bi fajn počlo, hja.. Ja samo kak si pa ga pol spravo dol s ceste pa do šole? :D ← Ja kak :) Tišal sem ga čez celi most, ker so robniki previsoki :lol: Gor sem sedel pa se s drugo nogo robnika odrival in s tem početjem malo poškodoval turbino :) Domov pa kombi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 moje sozalje :cry: to res ni prijetno! zdej pa vidite cesa je mene strah! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 hehehe, pravi carji ste :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Ja kak :) Tišal sem ga čez celi most, ker so robniki previsoki :lol: Gor sem sedel pa se s drugo nogo robnika odrival in s tem početjem malo poškodoval turbino :) Domov pa kombi. ← Aja.. sej zadnja kola se je valda obračala :) Sem mel v glavi sliko, kak rineš skuter, na katerem se zadnja kola noče vrtet pa samo rajsa :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Aja.. sej zadnja kola se je valda obračala :) Sem mel v glavi sliko, kak rineš skuter, na katerem se zadnja kola noče vrtet pa samo rajsa :D :) ← Tako daleč še pa ni, da bi sklpka zaribala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 pa ti ko mas to turbino. sem mislo, da tebi skuter ne more ribnt :hmm: pol pa te turbine niso ne vem kak ucinkovite :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 amm, sej kolko se meni zdi ni zarad tega zaribal ampak ker je dobil premalo bencina :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 pa ti ko mas to turbino. sem mislo, da tebi skuter ne more ribnt :hmm: pol pa te turbine niso ne vem kak ucinkovite :hmm: ← Kaj pa ma zdaj turbina tukaj veze?Sej pa se ni pregrel :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Premalo materiala za mazanje, laufalo preveč na "suho" oz. premali fergazer glede na ostalo predelavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 pa ti ko mas to turbino. sem mislo, da tebi skuter ne more ribnt :hmm: pol pa te turbine niso ne vem kak ucinkovite :hmm: ← turbina samo za dovod zraka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 17,5 pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 17,5 pa bo :) ← Dihtunga, federca in pipica, pa že je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 no meni se je zadnic zgodilo nekaj podobnega kot _OKI_-u :) skor isto ampak ni ne wem kake sile,bo pa :) novi bat je ze narocen,upam da bo hitro :kva2: gremo gasssssaaaa :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 novi bat je ze narocen,upam da bo hitro :kva2: ← Nadmera al isto? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 isto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 kolko te pride :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 imam en problem na nrgju zmigavci gorijo zelo slabo na trenutke sploh ne akumulator je star 1. leto :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Mogoče je akumolator že bol bogi, ker jaz sem zaj po dveh letih novega kupil, onega starega pa sem 1x polnil, nekje pred enim letom :) Ali pa je kakšen kratki stik kje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se