dare Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 :love1: Dober prijatelj/ca te povabita na poročno slavje Super, žur bo :P :P :yea1: , obenem pa nastane problem. Kaj dati za poročno darilo, še posebej če veš, da raznoraznih darilnih bonov, šalčk, pralnih strojev in podobnega ne potrebujeta. Za take stvari so raznorazne tete, strici etc … Se pravi koliko in kaj dati v takem primeru. Ma kdo kako idejo ??
Insallah Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Bungee jump v tandemu. Ali pa padalo s 4 kilometrov, če sta bolj sproščene sorte.
Einherjar Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Tetrapak z litrom mleka, zavito v casopisni papir... Prva stvar, ki jo bosta zjutraj odprla (seveda ce pijeta kavo z mlekom)
D-D Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 jz se tud trenutno s tem ubadam, nagibam se pa k stenski uri narejeni po merah prav za to priložnost ali pa kaki sliki....
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 :love1: Dober prijatelj/ca te povabita na poročno slavje Super, žur bo :P :P :yea1: , obenem pa nastane problem. Kaj dati za poročno darilo, še posebej če veš, da raznoraznih darilnih bonov, šalčk, pralnih strojev in podobnega ne potrebujeta. Za take stvari so raznorazne tete, strici etc … Se pravi koliko in kaj dati v takem primeru. Ma kdo kako idejo ?? ← nekaj za na poročno potovanje :photo:
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Polet z balonom za dva. In v košari balona šampanjček in dva kozarca. Znajo zrihtat. :OK: (Preverjeno pred kratkim, čeprav ni bilo poročno darilo .) )
motobaby Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Moj nasvet je, da je najbolje, da vprašaš kaj si želita oziroma potrebuje - če sta brez idej jima pač podari nekaj cvenka (po zmožnostih seveda), ki ga bosta znala še najbolj porabit. Mogoče je malce brezosebno darilo (no, zame ne), vendar vsekakor najbolj uporabno. Govorim pa čisto iz lastnih izkušenj; npr. midva sva povedala svatom da nama bo najbolj prišel denar, ker pač kupujeva kuhinjo in da če bo vsak nekaj dal, kovanec na kovanec = nova kuhinja :D (ki jo bova btw naročila septembra) no, tko je blo pr ns .)
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 moje mnenje je, da je najboljša rešitev "knjiga želja"...v določeni trgovini mladoporočenca oz. bodoča mladoporočenca "odpreta" knjigo želja...tam je navedeno kaj vse potrebujeta in svatje in ostali lahko po tisti knjigi in svojih zmožnostih omenjeno kupijo.... :)
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 zdaj sta pa gnar za čike, droge in benzin zagonla :devil:
motobaby Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 zdaj sta pa gnar za čike, droge in benzin zagonla :devil: ← za benzin, gume, ketno in sprey :devil: :lol1:
GorazdH Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) jekleno čelado z glušniki zanj, valjarč za testo in megafon za njo. :afro1: Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil GorazdH
motobaby Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 moje mnenje je, da je najboljša rešitev "knjiga želja"...v določeni trgovini mladoporočenca oz. bodoča mladoporočenca "odpreta" knjigo želja...tam je navedeno kaj vse potrebujeta in svatje in ostali lahko po tisti knjigi in svojih zmožnostih omenjeno kupijo.... :) ← Meni se pa to ne zdi preveč ql, ker se kot mladoporočenec ponavadi nimaš časa s tem ukvarjat, pa še preveč je zadeva omejena, ker bi bilo preveč zamudno imet knjige odprte v 10-ih trgovinah, da bi bila izbira zares dobra :closedeyes:
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) IMHO najbolj mi gre na kurac poročnodarilno trgovanje na porokah. včasih dobim občutek, da se ljudje ženijo, da dobijo. sicer pa.. spucaš milijon za poroko in milijon dobiš z darili. vse kar si s poroko dodatnega naredil, je ščipanje po licih s strani starejših, a nikoli prej videnih sorodnic. prisrčno Vaš Špilferderber, neporočen Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil Špilferderber
nts Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Moji sestri in njenemu možu so njuni prijatelji podarili bon iz turistične agencije. Gresta pač kamor hočeta in kadar hočeta...... naša dva bosta ta bon izkoristila letos - gresta skupaj z otrokom na morje! Njima je bilo to darilo všeč......
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 IMHO . včasih dobim občutek, da se ljudje ženijo, da dobijo. ← :yes: skoraj res.... Meni se pa to ne zdi preveč ql, ker se kot mladoporočenec ponavadi nimaš časa s tem ukvarjat ja no...ti verjetno več veš kot jaz saj si dala to skozi...vendar kljub temu smatram da je to pametna oblika pridobivanje daril katere potrebuješ....
motobaby Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 IMHO najbolj mi gre na kurac poročnodarilno trgovanje na porokah. včasih dobim občutek, da se ljudje ženijo, da dobijo. ← v bistvu je to dokaj "stupido" mišljenje: kdo se bo pa šel ženit zaradi mikrovalovke, City Park bonov in peglezna , halooo :eek: Očutek te vara .)
dare Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Moj nasvet je, da je najbolje, da vprašaš kaj si želita oziroma potrebuje - če sta brez idej jima pač podari nekaj cvenka .. ← to temo smo povabljeni že obdelali in je res da bi keš pršu najbolj prav, samo kuverta dnarja že pride za prav, mora pa bit še nekej zravn zdaj sta pa gnar za čike, droge in benzin zagonla :devil: ← tud zadnja motorska guma je v igri :P sem pa mal brskov in sem najdu eno fajn trgovino, ka prodajajo afriško robo, mal neobičajno, sam ideje so dobre pa še v Rogaško bom verjetno šel mal pogledat
dare Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Polet z balonom za dva. In v košari balona šampanjček in dva kozarca. Znajo zrihtat. :OK: ← :004 imaš slučajn telefon al pa kak drug način, de jih mal povprašam
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 :004 imaš slučajn telefon ← Imam. :naughty:
primozh Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 IMHO najbolj mi gre na kurac poročnodarilno trgovanje na porokah. včasih dobim občutek, da se ljudje ženijo, da dobijo. sicer pa.. spucaš milijon za poroko in milijon dobiš z darili. vse kar si s poroko dodatnega naredil, je ščipanje po licih s strani starejših, a nikoli prej videnih sorodnic. prisrčno Vaš Špilferderber, neporočen ← edn naj naj komentarjev ever glede poroke :grim primozh, neporočen
eMBe Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 edn naj naj komentarjev ever glede poroke :grim primozh, neporočen ← tud jaz se podpišem pod Špilov post :OK: sicer pa bi jaz častil mladoporočenca v kafiču na Kamenjaku :lol1: :lol1: :lol1:
eMBe Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) iščete zanimivo darilo za prijatelja ali dobrega znanca? Kupite mu darilni bon za strastno noč pri prodajalki ljubezni. :OK: :OK: :OK: Je prostituka primerno darilo? :eek: :eek: :eek: Tega so se sedaj domislile ameriške prostitutke in posel jim menda vedno bolj cveti, piše Weekly World News. Kot pravi Dick Schmauser, ki se že več let ukvarja s proučevanjem prostitucije, so ti boni idealno darilo za vsakega moškega. Poleg tega se hitro in skoraj povsod dobijo. »Za darilni bon lahko zapravite različne vsote denarja. Nekateri tako imenovani certifikati se dobijo že za 20 dolarjev. Toliko boste na primer odšteli za polurni seks. Če ste bolj darežljive narave, pa lahko prijatelju kupite luksuzno prostitutko, ki na noč stane dobrih tisoč dolarjev,« razlaga Schmauser. Na bonih je zapisana telefonska številka, na katero klient pokliče in se dogovori za termin. Takšno darilo pa s seboj ne prinese vedno užitkov. Kot pravi Schmauser, so nekega slavljenca, ki je v javno hišo prišel po svoje darilo, aretirali vir:24ur.com Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil advokat
dare Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Imam. :naughty: ← :friend1: pa bi za posredovanje kontakta moral kaj obljubit, al bi bil en HVALA dovolj ? :worship:
Tepko Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Če še nimata mladoporečnca otroka jima kupiš: opremo za dojenčka - bosta vsaj postala pridna in začela kaj delati na tem. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se