dare Objavljeno September 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2005 Če še nimata mladoporečnca otroka jima kupiš: opremo za dojenčka - bosta vsaj postala pridna in začela kaj delati na tem. :P al se pa na deklišno povabim, pa bi mogoče bli vsi trije zadovoljni, :devil: :devil:no ja bodoči ženin marebiti mal manj :oops:
king Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ..jaz pa mislim da je darilni bon najprimernejši :OK: ... če mladoporočenca opremljata stanovanje, v trgovini z omenjeno robo,...če pričakujeta otroka pa kak bon za Bebi Cener, itd.:grrr ..... nima smisla nosit neke multipraktike pa mikrovalovne in ostalo sranje, k se tko večkrat podvaja..... naj si kupta kar jima je všeč, "ne pa vsiljevat rdeč hladilnik v zeleno kukno" :angry2:
pirrulz Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ..jaz pa mislim da je darilni bon najprimernejši :OK: ... ← Jep. Za odvetnika čez cca. leto dni. :devil: :grim
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Jep. Za odvetnika čez cca. leto dni. :devil: :grim ← Kako "kruto" in resnično :hmm: :hmm: :hmm:
Kruse Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Kaj dati za poročno darilo, še posebej če veš, da raznoraznih darilnih bonov, šalčk, pralnih strojev in podobnega ne potrebujeta. Novi Magnum .500 ? Ali pa kaj takega? Special Purpose Shotgun Models Proven performance and peace of mind #50359 HS410 .410 bore HOME SECURITY Pump Action, 6-shot capacity, blued finish, synthetic stock, 18 1/2" bead barrel w/ special ‘spreader choke’. ...MSRP $360
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Novi Magnum .500 a ti se misliš z medvedom poročit?
pirrulz Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Novi Magnum ← Huda zadeva. To bi pa jaz tudi mel. Za nepridiprave. (Zdaj mam doma v te namene samo dve granitni kocki :) )
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Huda zadeva. To bi pa jaz tudi mel. Za nepridiprave. (Zdaj mam doma v te namene samo dve granitni kocki :) ) ← malo smo prešvoh za takšno darilo. iz anacondine cevi sem enkrat spustil samo en .44 Magnum, pa me je cel dan roka bolela... :wacko:
Thundercat Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 špil...vabljen na preizkus streljanja s .454 casull kalibrom.....ta šele rukne :naughty:
Avatar Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 malo smo prešvoh za takšno darilo. iz anacondine cevi sem enkrat spustil samo en .44 Magnum, pa me je cel dan roka bolela... :wacko: ← Puščavski orel, to šele zabobni. Čeprav niti slednji - ki je močnejši od magnuma 44 - ne rukne tako, da bi bolela tačka cel dan. Tako da eni spet pretiravate.
lasagna Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Puščavski orel, to šele zabobni. Čeprav niti slednji - ki je močnejši od magnuma 44 - ne rukne tako, da bi bolela tačka cel dan. Tako da eni spet pretiravate. ← Pa ja manj rukne, če mora še zaklep nazaj potiskat. Revolverji imajo hardtail.
HHV Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Pa ja manj rukne, če mora še zaklep nazaj potiskat. Revolverji imajo hardtail. ← Vsaka ljubica rukne. Če je kej vredna. Zato pa jo je treba znat prow prjet! :OK:
kekec III Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Pernata domača žival, nesposobna optičnih zaznav in nesposobna samotransferja po okoliškem plinu, je postala posestnica nedoločljivega semena... Tudi slepa kura zrno najde...
lasagna Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Aja, meni je priča na davni ohceti podarila knjigo "Ali poznate strupene rastline" (NO SHT). Z leti je postala koristna (še zmeri lahko tle težim).
kekec III Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Aja, meni je priča na davni ohceti podarila knjigo "Ali poznate strupene rastline" (NO SHT). Z leti je postala koristna (še zmeri lahko tle težim). ← Ja,se spominjam.... .)
Pravokotar Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Viš, knjiga! :slap: Gut ajdia! B)
umetnica51 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Novi Magnum .500 ? Ali pa kaj takega? ja kaj takega pa še ne...... uboge žene.....
Zivnorc Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 ...jest tega ne štekam... a to je poročno darilo od moža za ženo...to se prav, da ma anakondo žena. pa se ti zarad tega pol treseš.... ...sicer pa glede na to, da se je 2005 to dogajalo, pa nobenega posta več... je zgleda anakondo tudi uporabila... hahahahah umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 ah zivnorc ti nimaš pojma...če u zvezi ni mal kriminala in ognja......ni zanimivo... ženske vse preživimo sam da je.......pestro in malo noro.... (ups temu se reče ta prav fuk hobi )
moto rider Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 A poročno darilo?? Deset kvadratnih škatel, ena v drugi... V tamali pa ponucan kondom s pripisom: "Good Luck in your fucking life!" To je bilo posrečeno darilo prijatelju od enega najbogatejših prebivalcev Sacramenta v Kaliforniji. Hecno ne :hmm: umetnica51 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se