maus Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 (popravljeno) A je še kdo slišu da spomlad pride nova FZ1 al mi človk naklada, men se zdi da je še mal prehmal....al kva? če pride, ga kupm Olje, filtri,svečke. Ko menjaš svečke, moraš odpustiti kiler, da prideš zraven. Veselo šraufanje. PieS.: Bagio,Vuk...danes pričnem z packarijo velik dela in velik šraufanja... to se meni ne bi dalo :unsure: @Frips... pacek p.s. ... danes al jutri .. peljem mojo rdečo kapico na servis 61000 km. Popravljeno Junij 23, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Olje, filtri,svečke. Ko menjaš svečke, moraš odpustiti kiler, da prideš zraven. Veselo šraufanje. PieS.: Bagio,Vuk...danes pričnem z packarijo Še sreča,da je tako vreme,drugače bi tak lahko čakala najmanj do zime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Hvala,hvala... ja ka te sprasujes..... pusti kak je, pa je. al´ pa zlate, nek se vidi razkos. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Če ma pa tako zajebano farbo, da se ne da nič pametnega kombinirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Mene tudi mikajo tele trakci, le da se ne morem odlocit glede barve...torej kaj dati na srebrne feltne? daj črne, z belim ali pa rdečim napisom DUCATI. Boš vido, kak bo pol letelo! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 me zanima če gdo prodaja vizir za na masko . (lepo ohranjen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Evo Bagio...samo zate....deviško bela V ponedeljek pa dalje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) Evo Bagio...samo zate....deviško bela V ponedeljek pa dalje... Ne pozabit se mojga slikat @bagio - barvat lahko dava kar skupaj Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Ne pozabit se mojga slikat @bagio - barvat lahko dava kar skupaj Ne bom...predvidoma bo nekje do naslednjega četrtka. Potem pa še nosilci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rogisisi Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 mene pa zanima, v kakšne gume so obute vaše lubice. sem pred menjavo,pa bi rad malo primerjal. L.P. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 mene pa zanima, v kakšne gume so obute vaše lubice. sem pred menjavo,pa bi rad malo primerjal. L.P. Trenutno Michelin Pilot Power...pred tem pa Metzeler M3. Isti odgovor bos dobil tudo od bagio-ta in Frips-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 (popravljeno) Trenutno Dunlop qualifier II, pred tem Dunlop D221. Za moj stil vožnje oboje več kot dovolj.... Popravljeno Junij 30, 2009. Popravil slakutar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Prej metzeler M3, zdej pa roadsmart...spredaj še vedno M3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) mene pa zanima, v kakšne gume so obute vaše lubice. sem pred menjavo,pa bi rad malo primerjal. L.P. že 4 X zapored Conti SportAttact Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Mogoče kdo ve da se prodaja kašna FZ1S l.2006-2007 seveda preverjena? Na avtonetu so vse bolj tako-tako lahko na pm lp brabos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Mogoče kdo ve da se prodaja kašna FZ1S l.2006-2007 seveda preverjena? Na avtonetu so vse bolj tako-tako lahko na pm lp brabos Sicer je 08, je pa lepa: http://www.tc-motoshop.si/si/yamaha-fz1s-slo-i4218.shtml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Sicer je 08, je pa lepa: http://www.tc-motoshop.si/si/yamaha-fz1s-slo-i4218.shtml Ja in kaj si s tem naredu??? Model 2007 kupljen 2008, če pa novga vzameš, model 2008 pa daš 9100€, s tem da imaš nove gume, pa tudi nekaj km-jev že ima rabljen in nič dodatne opreme, torej ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Ja in kaj si s tem naredu??? Model 2007 kupljen 2008, če pa novga vzameš, model 2008 pa daš 9100€, s tem da imaš nove gume, pa tudi nekaj km-jev že ima rabljen in nič dodatne opreme, torej ... Kva se pa ti razburjaš, vsak dela kar mu paše, jest sem dal samo link... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Kva se pa ti razburjaš, vsak dela kar mu paše, jest sem dal samo link... Peace brother, nč se ne razburjam, daleč od tega, sam ne splača se tvoj predlog ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 hvala obema ... u redu že u redu sam sem mal "prekratek" lp brabos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 hvala obema ... u redu že u redu sam sem mal "prekratek" lp brabos a ti je previsok sedež ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Če bo tako vreme še naprej, bom jes svojga prodau, al pa zamenjau za vodni skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 @Maus: je ščitnik auspuha preživel pot do LJ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 @Maus: je ščitnik auspuha preživel pot do LJ? mal je spet porajsan... mal od asfalta... mal pa od škornjev ... krc... preveč polagam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Za Fazerko rabim novo magnetno tank torbo. Kakšno priporočilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se