Natty Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 35 minutami, nazo13 pravi: Na pa sem zopet navsezgodaj poslinjen. Me boš na to tako navadila, da bom prav nesrečen, če boš nehala. daneb 1
Bmflar Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 Kar se sadja tiče, imam pa že raje Evino češpljo kot pa Adamovo jabolko … ( by Alter ) nazo13, DAMI34, Ninč. in 3 others 6
Natty Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 12 urami, nazo13 pravi: Na pa sem zopet navsezgodaj poslinjen. Me boš na to tako navadila, da bom prav nesrečen, če boš nehala. Sej nam nehala daneb 1
daneb Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 "Sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da slast je v tem, da grem!" (Janez Menart) Ninč., Bmflar, Natty in 1 other 4
Bmflar Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Natty, UnionJack, builder in 1 other 4
maus Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Komi čakam, da bodo poleti v Planici daneb in builder 2
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 11 urami, Natty pravi: Sej nam nehala Selim se v temo Kaj me je danes spravilo v jok. Bmflar in daneb 2
Bmflar Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred eno uro, maus pravi: Komi čakam, da bodo poleti v Planici mah, kaj bojo delal poleti v Planici - pozimi je mnogo lepše daneb in builder 2
maus Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 (popravljeno) pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: mah, kaj bojo delal poleti v Planici - pozimi je mnogo lepše sj ni zarad skokov, ampak je konc marca ker je bila to globoka misel sm mislu, da boš globje premišlevau Popravljeno December 16, 2015. Popravil maus Bmflar, builder in daneb 3
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Nesreči se ne skriješ, v zapečku te najde, ali sreča -sreča te ne bo iskala sama. Ti jo moraš iskati! Amerikanec - Lojz Ančki daneb, builder, Ninč. in 1 other 4
Bmflar Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 5 minutami, maus pravi: sj ni zarad skokov, ampak je konc marca ker je bila to globoka misel sm mislu, da boš globje premišlevau Kokr dnarja - tolk razmišljanja ... Ali kokr pravjo Ameri : Don't worry about your job. You are not paid enough to worry ! maus, builder, Natty in 1 other 4
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 19 minutami, nazo13 pravi: Selim se v temo Kaj me je danes spravilo v jok. In kaj te je spravilo v jok? Pa sej ti nam težila, nič jokat več Bmflar in daneb 2
maus Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 (popravljeno) ne štekam, ampak zihr more bit dobr in globoko ampak... južna braća odgovarja: kaka plata, takva vrata (TAS) prevod: malo dnarja malo muzike (Tovarna avtomobilov Sarajevo) :pljuc: Popravljeno December 16, 2015. Popravil maus Bmflar in daneb 2
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 4 minutami, Natty pravi: In kaj te je spravilo v jok? Pa sej ti nam težila, nič jokat več pred 3 minutami, maus pravi: ne štekam, ampak zihr more bit dobr in globoko ampak... južna braća odgovarja: kaka plata, takva vrata (TAS) Baje se to enemu zgodilo na stojadinu. Ročka za odpiranje šipe na vratih se je vrtela v prazno in ga je odpeljal na servis. Tam so ugotovili, da je bila šipa podložena z desko, da ni padla dol, mehanizma za dvig in spust šipe ni bilo, bil je pa listek na katerem je bilo napisano tole besedilo. Verjetno pa imajo v vsaki vasi lokalni starčki svojo verzijo na to temo. daneb 1
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Pravkar, nazo13 pravi: Baje se to enemu zgodilo na stojadinu. Ročka za odpiranje šipe na vratih se je vrtela v prazno in ga je odpeljal na servis. Tam so ugotovili, da je bila šipa podložena z desko, da ni padla dol, mehanizma za dvig in spust šipe ni bilo, bil je pa listek na katerem je bilo napisano tole besedilo. Verjetno pa imajo v vsaki vasi lokalni starčki svojo verzijo na to temo. aaaa...mi je dal Naaaa.... Ja, ampak še zdej ne vem, zakaj bi ti joku? daneb 1
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 7 minutami, Natty pravi: aaaa...mi je dal Naaaa.... Ja, ampak še zdej ne vem, zakaj bi ti joku? Da me potem lahko tolažiš in lupčke talaš. Vsaj tako me je mamica naučila. daneb in Natty 2
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 2 minutami, nazo13 pravi: Da me potem lahko tolažiš in lupčke talaš. Vsaj tako me je mamica naučila. Sem vedla, da je to to ja ...naaa še enga , zdej pa upam, da si potolažen daneb 1
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 1 minuto, Natty pravi: Sem vedla, da je to to ja ...naaa še enga , zdej pa upam, da si potolažen Ma že gre precej na bolje. Samo se mi zdi, da je levo lice še zelo hudo žalostno in objokano. daneb 1
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 4 minutami, nazo13 pravi: Ma že gre precej na bolje. Samo se mi zdi, da je levo lice še zelo hudo žalostno in objokano. a zdej bo? nazo13 in daneb 2
maus Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 (popravljeno) pred 41 minutami, nazo13 pravi: Baje se to enemu zgodilo na stojadinu. Ročka za odpiranje šipe na vratih se je vrtela v prazno in ga je odpeljal na servis. Tam so ugotovili, da je bila šipa podložena z desko, da ni padla dol, mehanizma za dvig in spust šipe ni bilo, bil je pa listek na katerem je bilo napisano tole besedilo. Verjetno pa imajo v vsaki vasi lokalni starčki svojo verzijo na to temo. sj vem, ampak se na splošno uporablja .. kokr me plačaš, tok ti bom delal pred 16 minutami, Natty pravi: a zdej bo? ne slin me baba ufff ... globoka je Popravljeno December 16, 2015. Popravil maus Bmflar, daneb in Natty 3
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 13 minutami, maus pravi: sj vem, ampak se na splošno uporablja .. kokr me plačaš, tok ti bom delal ne slin me baba ufff ... globoka je Ma če tud ni tok globoka, sam, da je iz srca daneb, Ninč. in maus 3
maus Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Pravkar, Natty pravi: Ma če tud ni tok globoka, sam, da je iz srca to pa ja srce mam globoko ... nekje daneb, Bmflar in Natty 3
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 (popravljeno) pred 16 minutami, maus pravi: to pa ja srce mam globoko ... nekje Ja maš ga...to je to Popravljeno December 16, 2015. Popravil Natty daneb 1
nazo13 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 2 urami, Natty pravi: a zdej bo? Bo, za kakšnih pet minut. Natty in daneb 2
Natty Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 53 minutami, nazo13 pravi: Bo, za kakšnih pet minut. Hehe...evo, pet minut je mimo A zdej pa že kavo dobim? daneb, Bmflar in nazo13 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se