Einherjar Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 In biker! Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
hotschko Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: Oh, dober potem, da me nisi poznal ko sem imela še rdece lase. Pa seveda imam zelene oci. Pupa Mislim, da je imel Einherjer v mislih naravne rdecelaske, pa gladka mal mastna koža, pa pegice, pa rdeca frizura med stegni pa .... mljask. Einherjer - se kaj sline cedijo ? hotschko
pupa Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: pupa.v originalu je bog seveda moski. best Ice a res. Ja tega pa res nisem vedela. So fucking what? Pupa
Brrrm Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: So fucking what? Pupa To: da v sistemu napake ni! Brrrm
pupa Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 A ti ta trenutek misliš z glavco. Kako lahko sploh pomisliš, da v sistemu ni napake? Napaka je že tuki, da nažalost veckrat mislite z glavco, kot pa z glavo. Pupa
hotschko Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: A ti ta trenutek misliš z glavco. Kako lahko sploh pomisliš, da v sistemu ni napake? Napaka je že tuki, da nažalost veckrat mislite z glavco, kot pa z glavo. Pupa Kdo pa je reku, da je to napaka ? hotschko
pupa Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 JAZ!!!!!! Ker vas to poneumlja!!! Pupa
Brrrm Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Tako je hotschko, napake ni tu, ampak bi bila ce bi bil bog teta. Sem pac moral razložiti Pupi, ki ima samo eno glavo za mislit, pa ima še za to premalo substance. Brrrm
Ice Objavljeno Junij 15, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: ki ima samo eno glavo za mislit, pa ima še za to premalo substance. Brrrm ajejjajaj-aj au.brrrm sozalje ze vnaprej tvoji familiji. best Ice
Brrrm Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 S substanco sem mislil na kri, kakopak Brrrm Edited by - Brrrm on 15/06/2001 10:08:00
Ice Objavljeno Junij 15, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: S substanco sem mislil na kri, kakopak Brrrm majajasnosevedatakointakokajpadrugegaocitnoaha best Ice
hotschko Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: No o vsem tem sem govorila!!! Pupa A trikrat ? hotschko
pupa Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 jaz nisem kriva za tole triktratno ponavljanje!! Jebiga, to ti je tehnologija. Pupa
Ice Objavljeno Junij 15, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 zenske in tehnologija IIIIIIIIIINNNCOMMMIIIIIIIIIIIIIING! best Ice
Gregs Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Jaz vam povem, da je bog sigurno zenska, ker ce bi bil moski, potem bi nam dal pamet, da zenske razumemo. Ker pa jih niti pod razno ne, potem je to delo zenske boga, ker nas s tem tako muci. Zihr je tko...
pupa Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Jaz pa mislim, ne samo da je bog pregnal Adama in Evo iz raja, ampak je tudi poskrbel, da se nikoli ne bosta razumela. Zato se še zdaj ženske in moški ne razumemo najbolje med sabo. Je pa res, da sem jaz veliko raje v moški družbi in se tudi bolje razumem z moškimi, kot pa z ženskami. So prevec hinavske ponavadi. Pupa
Gregs Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Jaz sem pa raje v zenski druzbi. A ni to cudno, a?! Ceprav vidim, da si zadnje case mozgane spocijem bolj v moski druzbi. Vsaj isto mislimo, pa tudi kaksen nasvet pade iz istih problemov...
dr.looney Objavljeno Junij 16, 2001 Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 quote: Je pa res, da sem jaz veliko raje v moški družbi in se tudi bolje razumem z moškimi, kot pa z ženskami. So prevec hinavske ponavadi. Pupa no pupa sva že dve
Ice Objavljeno Junij 16, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 quote: quote: Je pa res, da sem jaz veliko raje v moški družbi in se tudi bolje razumem z moškimi, kot pa z ženskami. So prevec hinavske ponavadi. Pupa no pupa sva že dve hinavske? ....................... best Ice
dr.looney Objavljeno Junij 16, 2001 Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 pri moških se da takoj predvidevati približno kaj bodo storili v doloceni situaciji pri ženskah pa nikoli ne veš katero taktiko bo uporabila in mimogrede dobiš nož v hrbet kajti moški vcasih rinete z glavo skozi zid ženske pa smo mal bol zvite a se ti ne zdi jaz že vem
Ice Objavljeno Junij 16, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 quote: pri moških se da takoj predvidevati približno kaj bodo storili v doloceni situaciji pri ženskah pa nikoli ne veš katero taktiko bo uporabila in mimogrede dobiš nož v hrbet kajti moški vcasih rinete z glavo skozi zid ženske pa smo mal bol zvite a se ti ne zdi jaz že vem ce bi se uporabljala stavcna locila bi se celo dalo se tekoce brati tvoje poste tako pa ne vem kje je kaj in berem berem berem pa se enkrat berem da dojamem pomen posta hvala bogu da se pri moskem da predvidevati reakcijo na nekatere dogodke zal tega pri zenskah meni se nikdar ni ratalo ugotoviti in takoje kar v redu bi bilo zovljenje veliko bolj dolgocasno ce bi se zenske razumel za vse ostale: sorry,samo tak post brez stavcnih locil mi gre na jetra. best Ice
Gregs Objavljeno Junij 16, 2001 Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 Mimogrede: a smo dr. looney dobili TRETJO zensko clanico foruma? Lepo , lepo.... Dr. pozdravljena!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se