thumper Objavljeno Marec 1, 2021 Opozori Objavljeno Marec 1, 2021 (popravljeno) pred 23 urami, Alla pravi: Od zdaj naprej....ko nekomu hočeš rečt "nea bodi taki kreten", se reče: "nea bodi pahor" Najlažje.. dej povej še eno za jj-ja pa naj bo taka da se ne bo žalilo kretenov Popravljeno Marec 1, 2021. Popravil thumper
Ninč. Objavljeno Marec 2, 2021 Opozori Objavljeno Marec 2, 2021 DAMI34, RobiRoberto, ligenjček in 1 other 3 1
Ninč. Objavljeno Marec 3, 2021 Opozori Objavljeno Marec 3, 2021 ligenjček, RobiRoberto in Endlich 2 1
thumper Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 2 urami, Ninč. pravi: a dej tamala tole je pa že preveč osladno.. Ninč., Spasku, MARE 65 in 1 other 4
Ninč. Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 32 minutami, thumper pravi: a dej tamala tole je pa že preveč osladno.. Samozavest serijsko, jebiga thumper 1
thumper Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 43 minutami, Ninč. pravi: Samozavest serijsko, jebiga samonezavest ... Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Se je v parih dneh pokazal kako in kaj... Sicer pa kaj sm sploh pričakovala... Sama sm si kriva
thumper Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 40 minutami, Ninč. pravi: Se je v parih dneh pokazal kako in kaj... Sicer pa kaj sm sploh pričakovala... Sama sm si kriva kdo bi vedel.. si ga skušala posilit ? e če nisi si si pa res sama kriva .. aja bi moral napisat "sise" ..
Buschi Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 Kdor išče, ta najde...tudi tapravo lubezen... Ninč. in RobiRoberto 1 1
GeeSXer Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 že, že, samo ženska mora biti paranormalna. Da je puna para i bar malo normalna. Spasku, DAMI34, thumper in 3 others 6
Ninč. Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Ko nas Bog pošlje na težko pot, nas tudi dobro obuje... Endlich 1
Buschi Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 Včeraj pučem fiata, napokana zadnja luč, žena prizna, da je butnala v drevo. Izjavim nekaj v smislu babe pa avti. Danes rikvercam škodo, pufff u kandelaber: zadnja luč v prafaktorjih. Misel bi bila: kar žanješ, to seješ! Jebote.... thumper, Mavti in MARE 65 3
Ninč. Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 pred 7 minutami, Buschi pravi: Včeraj pučem fiata, napokana zadnja luč, žena prizna, da je butnala v drevo. Izjavim nekaj v smislu babe pa avti. Danes rikvercam škodo, pufff u kandelaber: zadnja luč v prafaktorjih. Misel bi bila: kar žanješ, to seješ! Jebote.... Karma... Mavti 1
Ninč. Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 thumper, GoBobi, Mavti in 2 others 1 4
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 9, 2021 Opozori Objavljeno Marec 9, 2021 Ninč., MARE 65, thumper in 2 others 4 1
Buschi Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Ninč, odlično si to opisala moje trenutno službeno stanje. Ninč. in RobiRoberto 1 1
Darko3g Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Nekaj misli za boljši jutri: https://med.over.net/clanek/jutranje-misli/ Zlasti tale mi je blizu: “Hasidski učitelj je umiral in njegovi učenci so mu rekli: “Zdaj pa nam razkrij skrivnost. Že skoraj petdeset let te gledamo, pa nisi bil niti enkrat žalosten, niti za trenutek. Naši očetje in dedje so nam rekli, da si bil v mladosti zelo žalosten in resnoben. Kaj se je zgodilo? Kako si postal tako vesel?” Odvrnil je: “Imajo prav: do tridesetega leta sem bil zelo žalosten in resnoben. Potem sem nekega jutra pomisli: “Kaj počnem? Zakaj sem tako žalosten in resnoben? Zakaj tratim moži? Za spremembo bom samo danes skušal biti vesel.” Poskusil sem in delovalo je! Od takrat se vsako jutro, ko vstanem, vprašam: “Zusja,” – tako mu je bilo ime – “kaj želiš danes? Bi bil rad žalosten in resnoben ali srečen?” In vedno sem se odločil za srečo. Od takrat sem srečen.” DAMI34, Ninč., RobiRoberto in 4 others 5 2
Ninč. Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 pred 2 urami, Buschi pravi: Ninč, odlično si to opisala moje trenutno službeno stanje. No, pri meni je trenutno bolj kompleksno stanje. Ampak ti povem, da sem se iz vsakega rokenrola sama zlizala, se bom pa še iz tega... RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 (popravljeno) Ninč, če rabiš objemček od 140 kilskega medota povej...se pripeljem tut u Kurino Glavo ! Popravljeno Marec 10, 2021. Popravil Buschi DAMI34, VS800, thumper in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 pred 1 uro, Buschi pravi: Ninč, če rabiš objemček od 140 kilskega medota povej...se pripeljem tut u Kurino Glavo ! no, to se mi dopade, skupinska terapija. vsi: boga, boga Ninč.. Pošluš ti tamala: v tebi je mnogo več kot sama verjameš...evo, isto kot "group hug" thumper in Ninč. 1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Buschi, thumper, RobiRoberto in 1 other 1 3
Buschi Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 (popravljeno) Na modelarskem forumu poteka živčna razprava, kdo je kriv, da po novem letalski modelarji rabimo izpit, da lahko letimo z modelčki. In sem našel zanimivo misel: Vse gre v smer vedno bolj reguliranega življenja, vedno več bo zapovedi, prepovedi, so videli že kar en cajt, da raja požre vse kar nam servirajo (glavo dol, pa tih bod), žal, smo zmer bolj kot ovce, ki jih vzgajajo za v klavnico... V starem Rimu so imeli sužnje. V fevdalizmu kmete. V kapitalizmu delavce. V demokraciji ovce . Popravljeno Marec 11, 2021. Popravil Buschi thumper, Alla, RobiRoberto in 3 others 5 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se