buellina Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 tisti, ki je oziroma, ki kaj trenira...tisti itak ve, kaj mu najbolj paše...a ne? :winkiss: mene pa zamina, če ma kdo med vami izkušnje s klubom borilnih veščin makoto iz ljubljane..?????
ALJAZZ Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 hari mata hari je strog do konca :unsure:
Port Folio Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 hari mata hari je strog do konca :unsure: Koliko let ga poznaš, da vidim kaj tebi pomeni strogo? :rolleyes: Stari Hari je imel malo različna obdobja :winkiss: .
ALJAZZ Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 ga ne poznam,ne treniram tam se pa govori,da je tak
DAN Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami???
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami??? povprečno 3-9 mesecev ;) ali pa 2 leti ... s presledki po pol leta ;) dukemb 1
buellina Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 sicer sem za harija že slišala, da je strog...ampak ok...se bom vsaj discipline naučila :lol1: na čem pa je povdarek? bolj na tehniki, kondiciji...? mene po relativno dolgem premoru oboje malo zajebava... :doze:
Port Folio Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 na čem pa je povdarek? bolj na tehniki, kondiciji...? Kaj misliš na čem je večji poudarek? :rolleyes: Če te zajebava disciplina te je ne bo nihče naučil, pa kamor koli boš že šla migat :nono: . Sama pri sebi to razčisti. Nasvet: zbudi se vsako jutro ob 6 uri zjutraj in odmarširaj tek dolžine kuperja, če ti je premalo, potem dodaj še enega zraven :naughty: .
buellina Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 uu!! ti zloba od vraga :evilgrin: ti boš meni o disciplini?? :winkiss: amm...ka je že to? :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 AAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAAaaaaaaaaaa glih s prvega treninga... matr je pasal :grim
Kruse Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Najprej komentar na tale ryukyu kempo: tipično čefursko pretepanje nedolžnih ljudi. Zbiješ človeka na tla in ga potem fajn obrcaš. Koliko ves o Ryu kyu kempu?
buellina Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 trenirat bom pa šla to, kar sem že, vendar sem zadevo zanemarila :headbang: in mi feeejst manjka...kibk box :wub: grem v ponedeljek v makota pogledat, v sredo pa zares
ton Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 (popravljeno) ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami??? 6 let jiu-jitsu, 4 leta judo (Jože Škraba), dobrih šest let karate. Popravljeno Oktober 3, 2008. Popravil ton
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami??? 6 let jiu-jitsu, 4 leta judo (Jože Škraba), dobrih šest let karate. Le glej, da jih ne boš razbil ko kante..... :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Le glej, da jih ne boš razbil ko kante..... :naughty: Saj ne bi bilo prvič :whistle:
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 (popravljeno) Saj ne bi bilo prvič :whistle: Toti ton pa res....in s težkim srcem priznam, da imaš tokrat popolnoma prav..... :worship: Vapotek fajter? Da nem pokno od smeha.... :D :lol: Popravljeno Oktober 3, 2008. Popravil xr800
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 s težkim srcem priznam, da imaš tokrat popolnoma prav..... :worship: 764:0 za mene!!! :D Vapotek fajter? Ni nobene potrebe po tem stari. Moja moč prepričevanja je tolikša, da se nasprotnik sam pod avtobus fukne. In to s ponosom in nasmehom na obrazu. :D
xr800 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Staaaari, kake pa ti dans mažeš.... :lol1: :yea2:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 764:0 za mene!!! :D Ni nobene potrebe po tem stari. Moja moč prepričevanja je tolikša, da se nasprotnik sam pod avtobus fukne. In to s ponosom in nasmehom na obrazu. :D Kaj si jedel danes? :eek: :lol1: :worship:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Kaj si jedel danes? :eek: :lol1: :worship: Japko, ampak malo gnilo, pa mi zgleda vre not... :blush:
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Japko, ampak malo gnilo, pa mi zgleda vre not... :blush: :slap: Ja, ja, vre ti not, ja, pa še res je ... :lol1: !
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 obvladam karate, da prefukam Čaka... bom pa poskusil z boksom... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se