NejcZ Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami??? 6 let jiu-jitsu, 4 leta judo (Jože Škraba), dobrih šest let karate. Na ju jitsu bi moral ostat.. :)
ALJAZZ Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 karate ni borilna veščina :lol1: :lol1:
brembo Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 karate ni borilna veščina :lol1: :lol1: http://karateklubzmaj.si/videogalerija1.htm mislm da je dost zgovorn posnetek :D...poglej še kakšno evropsko prvenstvo pa svetovno pa boš spremeniu mnenje :D
ALJAZZ Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 sej sm treniral to 7 let,pa ni to to:) edina verzija karateja ki je dobr je kjokušinkaj(nevem kak se prou napise), ostalo je pa bol tko,na dotik :winkiss:
Port Folio Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 edina verzija karateja ki je dobr je kjokušinkaj(nevem kak se prou napise) To ti pa morm dati za prou: KYOKUSHIN KARATE rakate za borce :evilgrin:
brembo Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) sej sm treniral to 7 let,pa ni to to:) edina verzija karateja ki je dobr je kjokušinkaj(nevem kak se prou napise), ostalo je pa bol tko,na dotik :winkiss: že samo če ti znaš kontrolirat udarec do dotika pa d tu seveda nardiš ekspresnu hitru je velik bol težje kot ga zalept okul glave s polnim šusom...a miš da ga ta fantina nebi mogu zaklučt do konca? kaj pa obratno? če si kej tekmoval veš da je lahko karate še kej več kot sam dotik. sicer pa vsak po svoje :D port folio-zanimivi posnetki :evilgrin: Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil brembo
ALJAZZ Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 že samo če ti znaš kontrolirat udarec do dotika pa d tu seveda nardiš ekspresnu hitru je velik bol težje kot ga zalept okul glave s polnim šusom...a miš da ga ta fantina nebi mogu zaklučt do konca? kaj pa obratno? če si kej tekmoval veš da je lahko karate še kej več kot sam dotik. sicer pa vsak po svoje :D port folio-zanimivi posnetki :evilgrin: maš prav,sam mene osebno ni karate navdušil.mogoče zarad tega ker ko si dobil točko sta sla borca vsak na svoje mesto,in ni bilo moznega finiša :naughty:
Andrejaa Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 že samo če ti znaš kontrolirat udarec do dotika pa d tu seveda nardiš ekspresnu hitru je velik bol težje kot ga zalept okul glave s polnim šusom...a miš da ga ta fantina nebi mogu zaklučt do konca? kaj pa obratno? če si kej tekmoval veš da je lahko karate še kej več kot sam dotik. sicer pa vsak po svoje :D Ufff hvalaaa!! :worship: to si res fajn povedal, ker drgač bi se že jest umešala v debato z zelo zafilozofiranimi dokazi ZA karate. :grim Ne, pač sej kokr komu paše, ampak da karate ni borilna veščina se pa ne da rečt :nono: 10 let ga treniram in še zmerej so stvari ki mi delajo težave v borbi...mislim, da morš bit kr stručko da enmu v pol minute zalimaš par takih da dobiš 8 pik prednosti in zmagaš (brez da bi tvoj nasportnik čist plav in krvav šel iz borbe) Men je vsekakor borilna veščina, ki mi jo sicer še nkol ni blo treba in real life uporabit, ampak če bi jo..nasprotnik vsekakor nebi šel čist cel domov :blush: (sicer tud jst najbrž ne.. :lol: ampak OK :P ) Tud jst bi svoj cahn pustla :grim
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Kaj si jedel danes? :eek: :lol1: :worship: včeraj je bil na najmočnejših možnih pomirjevali ;) dukemb 1
TinaRR Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Ufff hvalaaa!! :worship: to si res fajn povedal, ker drgač bi se že jest umešala v debato z zelo zafilozofiranimi dokazi ZA karate. :grim Ne, pač sej kokr komu paše, ampak da karate ni borilna veščina se pa ne da rečt :nono: 10 let ga treniram in še zmerej so stvari ki mi delajo težave v borbi...mislim, da morš bit kr stručko da enmu v pol minute zalimaš par takih da dobiš 8 pik prednosti in zmagaš (brez da bi tvoj nasportnik čist plav in krvav šel iz borbe) Men je vsekakor borilna veščina, ki mi jo sicer še nkol ni blo treba in real life uporabit, ampak če bi jo..nasprotnik vsekakor nebi šel čist cel domov :blush: (sicer tud jst najbrž ne.. :lol: ampak OK :P ) Tud jst bi svoj cahn pustla :grim No tudi jaz sem ga trenirala polnih 12 let in imam 2. DAN. Meni je karate lep šport. Sem pa 1x čist zgubila živce, ker so bili sodniki zelo pristranski in sodili v njen prid. Končalo se je tako, da je ona odšla domov z zlomljenim nosom :whistle: jaz pa z diskvalifikacijo :krneki: - to je bilo ene 8 let nazaj. Žal ga ne treniram več, ker sem se preselila v drug kraj. Je en klub v mojo bližini vendar dajejo povdarek bolj na kate jaz pa sem celo življenje trenirala borbe, borbe, borbe.
Port Folio Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Kdor koli je karkoli treniral bo vedel, da se pravi treningi začnejo, ko imaš v glavi podzavestno filozofijo borbe/kate-pomse/tehnike in ko ne rabiš več, svojega "senseja" oz. "mojstra- trenerja", da bi te naprej učil, vendar sam izpopolnjuješ, svoj način borbe kot ga znaš. Sam sebe goniš naprej v obzorje svojih zmožnosti. Ni razloga za kaj bi nekdo, kar iz lepa nehal migat (selitev :rolleyes: ???). Če imate vsaj eno desetletje izkušenj z dolčenim "martial artom", boste dobro vedeli, da je to šele začetek. Kako se kdo bori ali kako se odvijajo borbe na tekmovanjih ni kriterij kakovost veščine. lp PF
brembo Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Kdor koli je karkoli treniral bo vedel, da se pravi treningi začnejo, ko imašv glavi podzavestno filozofijo borbe/kate-pomse/tehnike in ko ne rabiš več, svojega "senseja" oz. "mojstra- trenerja", da bi te naprej učil, vendar sam izpopolnjuješ, svoj način borbe kot ga znaš. Sam sebe goniš naprej v obzorje svojih zmožnosti. Ni razloga za kaj bi nekdo, kar iz lepa nehal migat (selitev :rolleyes: ???). Če imate vsaj eno desetletje izkušenj z dolčenim "martial artom", boste dobro vedeli, da je to šele začetek. Kako se kdo bori ali kako se odvijajo borbe na tekmovanjih ni kriterij kakovost veščine. lp PF lepo povedano,samo včasih zna bit problem prostor,sparing partner motivacija pa še kej bi se našlo..drgač pa navijam za naše karateiste kjerkol se že borijo :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 lepo povedano,samo včasih zna bit problem prostor,sparing partner motivacija pa še kej bi se našlo..drgač pa navijam za naše karateiste kjerkol se že borijo :worship: Jaz tut navijam za naše ,razn, če se s kakim znajdem nasproti v stranski ulici - takrat pa navijam za sebe :D dukemb 1
brembo Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jaz tut navijam za naše ,razn, če se s kakim znajdem nasproti v stranski ulici - takrat pa navijam za sebe :D ni še nič kritičnega :P
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 ..in kolko časa se mojstri ukvarjate z dotičnimi veščinami??? Jz sm se šele na stara leta vrgla v karate :rolleyes: (zdle bo dve leti minilo šele), ampak to z vsemi štirimi, tko d kr hitr lezem po barvah gor :yes: . Men so kate zakon :OK: , če delaš kt se zagre se glih tko namatraš kt pr borbi, sm d nis plav pa krvav na konc hehe (čeprov mi je ratal tud samo sebe ornk butnt že :slap: , ne rabm nasprotnika spljoh), borbe so pa nekak ratale nujno zlo, k ga je treba prežvečit, d se tud nožna tehnika pa hitrost pili, sm tekmovalno pa ne bo ratal, mi niti ni, d bi me kaka 20, 30 kil težja butala :grrr .
brembo Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jz sm se šele na stara leta vrgla v karate :rolleyes: (zdle bo dve leti minilo šele), ampak to z vsemi štirimi, tko d kr hitr lezem po barvah gor :yes: . Men so kate zakon :OK: , če delaš kt se zagre se glih tko namatraš kt pr borbi, sm d nis plav pa krvav na konc hehe (čeprov mi je ratal tud samo sebe ornk butnt že :slap: , ne rabm nasprotnika spljoh), borbe so pa nekak ratale nujno zlo, k ga je treba prežvečit, d se tud nožna tehnika pa hitrost pili, sm tekmovalno pa ne bo ratal, mi niti ni, d bi me kaka 20, 30 kil težja butala :grrr . borbe nujno zlo..bi se kr strinjau...za višje pasove morš pri polaganju(usaj pri nas je blo) met tut borbo..iz plavega za rjavega...pa iz rjavega na črnega...te kot pa jih ti omenjaš 20-30kil težje takih jst nism opazil na tekmovanjih :unsure: tku da kr pogumno tut v ringu :D..pa pazi se prestopov :P
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 borbe nujno zlo..bi se kr strinjau...za višje pasove morš pri polaganju(usaj pri nas je blo) met tut borbo..iz plavega za rjavega...pa iz rjavega na črnega...te kot pa jih ti omenjaš 20-30kil težje takih jst nism opazil na tekmovanjih :unsure: tku da kr pogumno tut v ringu :D ..pa pazi se prestopov :P Jp, vem d je pogoj za rjav pas rezultat v borbah, do letos je bil pr nas to pogoj tud za zelen pa plav pas, sm so k sreči un "in" (se pravi rezultat v katah in v borbah) spremenil v "ali", tko d za neki časa sm še dobra predn prlezem do rjave al pa črne hehe :rolleyes: . Sj delam borbe, sm je hudič it na tekmovanje, k za tisto švoh kilo,dve, padem glih v absolutno kategorijo....mislm majo tud predpotopne težnoste kategorije, k k maš enkrat bliz metr 80 itak, d nimaš tok mal kil :slap: . Lani sm pa opazla ene dve ornk :unsure: v svoji kategoriji, me enkrat užge ne ustanem več spljoh :grrr .
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Pizda, iščem svoj plavi pas ... Kimono vem, da sm stran fuknu, k se je ful skrču :D dukemb 1
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Pizda, iščem svoj plavi pas ... Kimono vem, da sm stran fuknu, k se je ful skrču :D kaj pa nisi pral pri tridestih :lol:
Port Folio Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 borbe so pa nekak ratale nujno zlo, k ga je treba prežvečit, d se tud nožna tehnika pa hitrost pili, sm tekmovalno pa ne bo ratal, mi niti ni, d bi me kaka 20, 30 kil težja butala :grrr . Kaj jamraš :whistle: , ni bolšega, če si v max kategoriji najlažji :naughty: , imaš malo težjo box vrečo k se komaj obrača proti tvoji hitrosti. Nehi mešat zrak, pa pejt mal lekcije spuščat :evilgrin: . JOKE: vsakemu svoje, kate-tehnika je tud zakon (borec mora vse obvladat). Praktično se uporablja samo ena metoda :krneki: .
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Ja karate pa je res tako brutalen šport, da je logično, da te je strah, je prav nevarno it v borbe haha :lol1: :lol1: :lol1:
brembo Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Pizda, iščem svoj plavi pas ... Kimono vem, da sm stran fuknu, k se je ful skrču :D giga šport :P
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 sm je hudič it na tekmovanje, k za tisto švoh kilo,dve, padem glih v absolutno kategorijo....mislm majo tud predpotopne težnoste kategorije, k k maš enkrat bliz metr 80 itak, d nimaš tok mal kil :slap: . Lani sm pa opazla ene dve ornk :unsure: v svoji kategoriji, me enkrat užge ne ustanem več spljoh :grrr . Ej jst sm mela isti blem :headbang: Lih tok da sm bla u absolutni. In sm enkrat dobila eno od..ma ej..Hulk bi se lohk skril pred njo :glare: In je mela že tiste roke tok ogromne da ji tud prbližn nism mogla do face in pleksusa :headbang: Neki sm se matrala pol me je pa ona enkrat užgala je šla tista njena roka prek vseh mojih gardov in blokov direkt mene na gobček :wacko: Mah no koment res. Drgač pa pr nas za polaganje vseh pasov z izjemo črnga ne rabš met rezultatov s tekmovanj iz borb... zanimivo :hmm:
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Pizda, iščem svoj plavi pas ... Kimono vem, da sm stran fuknu, k se je ful skrču :D V New Yorkerju ga dobiš....z bleščicami :lol1:
ton Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Na ju jitsu bi moral ostat.. :) Tudi sam bi rajši treniral jiu-jitsu, vendar jiu-jitsu kluba v našem kraju ni. Tako sem se pač odločil za karate. Za premigat "stare kosti" je več kot dovolj. Je pa res, da jiu-jitsu, pri katerem se uporablja ogromno prvin juda sčasoma pusti posledice na zdravju (kolena, kolena..., ogromno padcev z višine na blazine...).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se