Stric Burek Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 No, poglejte tanovo revolucionarno R6, samo na koncu se ji moč poviša za 3KM, Suzuki ma pa čez celo območje vrtljajev večjo moč in večji navor :OK: GO SUZUKI! :yea1:
jose Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 v novi številki Motorevije je test nove suzike 600 sicer gre bolj za telegrafski opis :doze: ampak prvi vtisi so ok :)
rebel Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 kakšne so zdaj cene za 600 in 750 ...?????????? panigaz nima več cenika na internetu, odar pa ima baje dražje....
kover Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Sorodnik iz Štajerske ga je pred dnevi dobil 750 iz uvoza za 2.4 miljona. Črne barve res huda stvarca :naughty: Srečko
RSV Mille Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Sorodnik iz Štajerske ga je pred dnevi dobil 750 iz uvoza za 2.4 miljona. Odlična cena za odličen motor... :OK: Kot sm že zgoraj omenil, se zdj najbolj splača kupovat nove motorje iz uvoza-veliko ceneje kot pr pooblaščenih trgovcih...
Foggy Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 In zraven imaš odlično servisno in garancijsko podporo.
rebel Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 In zraven imaš odlično servisno in garancijsko podporo. hja.. če ga kupiš pri nas pa imaš zastonj servise in rez. dele :glare: kaj je sedaj s temi cenami??? so nižje ali ne??? sem slišal da bomo dobili še enega uvoznika ...motor jet iz maribora... B)
Red Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Cena uradnega prodajalca je 2.19 in 2.425 milijona (za slednjega 239 tisočakov rednega popusta po ceniku).... O dobavi 750-ke pa podobno kot predlani.....babilonci :devil:
SiR Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 meni je všeč originalna rešitev izpuha
ZOX Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 No tale je bil pa na Grobniku. Smo ga lahko gledal v akciji :) Se opravičujem za slabo fotko......ampak bolj zanimivo je bilo dogajanje na stezi :)
RSV Mille Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Moto IGL prodaja nove 750-ke 2006 za 2,3 mio!! :naughty:
Red Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 RSV Mille, metle bojo vzletele nadte...zdaj zdaj... :P
footprint Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 In zraven imaš odlično servisno in garancijsko podporo. Glede garancije in servisov sem se tudi sam precej zanimal in prišel do sklepa, da povsod plačaš na koncu pa itak servisiraš pri tistmu ki mu zaupaš. :devil: Odar pravi, da ima s svojo mrežo edini v SLO tovarniško garancijo za Suzuki. Motorja ne smeš dati popravljati drugam. Če se ti motor pokvari v tujini moraš motor popraviti pri pooblaščenem suzuki servisu on pa ti povrnejo strošek če ugotovijo da je okvara predmet garancije. <_< Panigaz tudi pravi da je pooblaščeni (malo se tepe odarjevo izjavo - očitno se res neki ne marajo :? ). Mogoče je samo pooblaščen serviser a je tudi pooblaščeni prodajalec novih motorjev in opreme? To pa ne vem. Enako okoli garancije servisiraš lahko samo pri njemu za tujino pa ista zgodba. Pri nepooblaščenem uvozniku, ki je tudi serviser drugih japonskih motokoles. Očitno nižja cena od obeh. Servis in garancijo za motor nudi sam serviser (ni tovarniška) motor pa lahko pelješ tudi na nekaj drugih servisov. Tujina, povrne stroške servisa. Moj zaključek: Za bistveno nižjo ceno sem se odločil tvegati garancijo. Prav dostikrat se pa spet ne zgodijo kake velike serijske okvare :hmm: Servis mi je zagotovljen in je najbljižji v moji soseščini, z njim pa sem zaenkrat zadovoljen. Tudi redni servisi niso poceni :angry: , saj v prvih dveh letih narediš kar 4 servise in če to obračunaš s suzuki original Odar cenami, potem :xx: $$$. Če se ti zgodi kaj v tujin pa bolje da imaš kritje na kreditni kartici, da boš ali popravil ali poklical prijatla in kombi :wacko: pa upaj da takrat nisi prav daleč od doma (kakšna portugalska).
jax Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 GSXR 750 - Nekaj besed po uvodnih kmjih testa :)
Guleb Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Odar pravi, da ima s svojo mrežo edini v SLO tovarniško garancijo za Suzuki. SUZUKI HUNGARY kot uradni prodajalec za Slo trg (pa tudi ostale ex-Yu trge) je od 1.1.2006 pooblastil 3 prodajalce/dilerje. Odarja zaradi tradicije ter še dva nova, Panigaz in Motor Jet. Pa mogoče še koga v prihodnosti ;-) Vsi trije imajo pa po njihovih zagotovilih enak status; beri: "tovarniško" garancijo.
footprint Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 SUZUKI HUNGARY kot uradni prodajalec za Slo trg (pa tudi ostale ex-Yu trge) je od 1.1.2006 pooblastil 3 prodajalce/dilerje. Odarja zaradi tradicije ter še dva nova, Panigaz in Motor Jet. Pa mogoče še koga v prihodnosti ;-) Vsi trije imajo pa po njihovih zagotovilih enak status; beri: "tovarniško" garancijo. Pa mogoče potem veš zakaj je Panigaz umaknil objavljeni cenik ??? Meni je čudno, da je cenik bil vsega skupaj par dni objavljen. Cene so bile všečne :hmm: No če je res sem samo vesel, ker konkurenca je zdrava in še posebej dobra za kupce :OK: PS Hvala za info.
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Pa mogoče potem veš zakaj je Panigaz umaknil objavljeni cenik ??? Meni je čudno, da je cenik bil vsega skupaj par dni objavljen. Cene so bile všečne :hmm: No če je res sem samo vesel, ker konkurenca je zdrava in še posebej dobra za kupce :OK: PS Hvala za info. ker se verjetno sedaj vsi panično dogovarjajo z hungarji, ki bodo verjetno na konc rekl, da morjo vsi met enake cene, da si ne bi eden drugi srali po zelniku. Kar je logiš. In takrat bodo izjave o "konkurenca je zdrava" šle v maloro. Vsaka firma stremi k doseganju zaslužka.
RSV Mille Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ker se verjetno sedaj vsi panično dogovarjajo z hungarji, ki bodo verjetno na konc rekl, da morjo vsi met enake cene, da si ne bi eden drugi srali po zelniku. Kar je logiš. In takrat bodo izjave o "konkurenca je zdrava" šle v maloro. Vsaka firma stremi k doseganju zaslužka. ...in zato ne bo noben več kupoval motorjev pr pooblaščenih trgovcih, ker bodo cene previsoke...in takrat bo še bolj zacvetel uvoz novih motorjev...in bojo tudi pooblaščeni trgovci pr nas morali spuščat cene, če bojo hoteli kaj prodat...
jax Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 GSXR 750 - Nekaj besed po uvodnih kmjih testa :) GSXR 750 K6 - Motorcycledaily.com Poročilo 1 mesečne uporabe na cestah... :OK:
jupiter Objavljeno November 19, 2006 Opozori Objavljeno November 19, 2006 Evo konkurence 750-ki. Kawa Zx-8R. :topic: Kaj pa če je vse res... :P :OK: [attachmentid=86493]
danijel530 Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Pozdravljeni Jaz sem naročil novega SUZUKI GSXR 750, popolnoma črnega in ga moram čakati, tri do štiri tedne Tedni so minevali zelo počasi, vendar so, in tako je prišel čas (v torek-sredo), ko bom ga lahko prevzel. Kar se tiče cene je bila 9978EURO (slabih2.400.000 SIT), kar se mi vidi dokaj normalna, če gledamo da je Yamaha R6m in Honda cbr600RR ista cena, pa vendar dobiš več navora in konjev. Ko ga bom dobu, ga boste lahko videli na netu. Kar se pa same oblike tiče, je tko, všeč mi je maska, ker ima eno luč, za smernike se bo pa pač treba privaditi. Ima 150konjev, kar je za mene vrh glave. No še nekaj, do te sezone sem imel Yamaho fazer600 in mi bo kr velik preskok. KOMAČ ČAKAM NA PRVE KILOMETRE
Dark Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 (popravljeno) Ali ima morda kdo izkušnje s Suzukijem GSXR 600 & 750, ki ima namesto serijskega - višje krmilo? Pozdravljeni Jaz sem naročil novega SUZUKI GSXR 750, popolnoma črnega in ga moram čakati, tri do štiri tedne Želim ti čim krajše čakanje in srečno vožnjo. Kje si naročil motor? Popravljeno Marec 17, 2007. Popravil Dark
stjepan Objavljeno September 8, 2014 Opozori Objavljeno September 8, 2014 Mogoče ve kdo ka bi lahko bil vzrok za povečano porabo bencina? še ne dolgo nazaj z polnim tankom 240-260km zdaj pa recimo 150km...enaka vožnja..to se je začelo dogajati po rahlem padcu :jezen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se