maher Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Vabimo vas na prvi miting skuter kluba F.B (furiousboys) , ki bo 24.09.05. __KDAJ, KJE , OB KOLKIH še sporočimo ________ več informacij na furious.boys@email.si
blindek Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 od kod pa je ta vaš klub? oz od kod ste :)
maher Objavljeno September 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2005 mi smo iz Miklavža pri Ormožu še začetniki ____saj smo bili pri vas na skuter vikendu v ljutomerju______
blindek Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 no pol pa tak vredu potem pa povejte kje bo in čas pa priletimo :)
maher Objavljeno September 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2005 verjetno se bomo dobili v ormožu potem pa se peljali v naše kraje kjer bomo malo zažgali kako gumo :OK: :OK: potem pa bomo meli panoramsko vožnjo............ na koncu pa drag race če nam bo uspelo poiskati cesto in zbrati denar za zapiranje ceste
blindek Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 potem pa le :) tam kje se bi zbrali, vam predlagam da izberete tako lokacijo kjer nebodo hiše okoli in da lastnika vprašate za dovoljenje, ker potem nebo problemov ko bomo tam brneli
maher Objavljeno September 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2005 saj mislimo vprašat ker brez dovoljenja tak ali tak nebi nič organizirali
PoŽiG Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 če misliš cesto zapirat, te bo ta meeting kdaj.... januarja? :D
blindek Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 za zapiranje ceste moreš najpozneje 1mesec prej prijavit, tak da raje neko mesto najdi kjer lahko folk leče pa bo
}}Blade{{ Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 (popravljeno) Pozdrav ! Prvo kot prvo me veseli da je spet en nov klub. zanima me ce ste registrirani ali ne ? kar se tiče zapiranje cest ...Vam svetujem da se v nekaj takega ne spuščajte saj nimate takega finančnega zalogaja ....rabite okoli 300-500k in pa seveda drzavno dovoljenje za cesto ....to pa mate malo šans...verjemte mi...sem poskusil .... faj da boste organizirali srečanje upam da vam bo slo vse po načrtu ... če rabite help ...kličite me !!! LP! Predsednik SK-Nitro - Ljutomer }}Karli{{ Popravljeno September 11, 2005. Popravil }}Blade{{
maher Objavljeno September 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2005 ja drag mislimo organizirat na neki stranski cesti kje ni prometa, pa saj ni za drag % tak da še nevemo........... ja hvala za pomoč predsedniku ljutomerskega kluba lahko daš tel. pa te pokličem................ če si ti organiziral skuter vikend v ljutomerju si ga organiziral več kot odlično tak da bi tvoja pomoč prišla zelo prav :worship: :worship: kaj pa na ptuj ta vikend misli kdo it ker bi lahko šli skup pa se malo pomenili o teh stvareh
TiCkO Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 upam da vas bo na ptuju čimveč!
}}Blade{{ Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ja drag mislimo organizirat na neki stranski cesti kje ni prometa, pa saj ni za drag % tak da še nevemo........... ja hvala za pomoč predsedniku ljutomerskega kluba lahko daš tel. pa te pokličem................ če si ti organiziral skuter vikend v ljutomerju si ga organiziral več kot odlično tak da bi tvoja pomoč prišla zelo prav :worship: :worship: kaj pa na ptuj ta vikend misli kdo it ker bi lahko šli skup pa se malo pomenili o teh stvareh ← meine nummer : 041-383-207 :naughty: na ptuj gremo mi z našim klubom ja tak da se v petek slišimo po telefonu pa se dogovorimo kje se dobimo pa se nam pridruzite in se zapeljemo skupaj do ptuja... :OK:
blindek Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 to to!!! :) jaz morem gumo dobiti ta teden pa smo na konju :P wish me luck ;) drugače pa se tak vidimo...jaz grem z biciklom če treba, samo da bom tam :) kje pa bi se lahko dobili z vami? lp Blindek
maher Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 mi lahko pridemo v ljutomer če je za vas ok ..............
blindek Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 neven...kje vam je najbliže? če mate ormož najbliže se lahko tam dobimo, ker mi te verjetno gremo tam skoz.
ShowDown Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ptuj meeting? Policaji bodo spet nadure delali. :P
maher Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 nadure.......... finta .............. :D :D ja ok ljutomerčani se slišimo v petek vas pokličem in se dobimo v ormožu........ peljali se boste počasi ali ful gas???? lp _maher_
PoŽiG Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 eh daj no sek da nebomo ki nad ormož šli, nad videm je bliže .)
blindek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 meni je čist useeno :D glavno da mi gremo pa se bomo fajn meli ;)
maher Objavljeno September 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2005 ja......... se vidimo jutri na ptuju če bo lepo vreme upajmo da bo :? :? :OK: :OK: naslednji viken pa k nam :OK: :OK: :OK: lp. _maher_
maher Objavljeno September 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2005 kaj mi lahko kdo odgovori na vparašanje: zakaj je potrebno prijaviti panoramsko vožnjo na upravni enoti ?? :BUA: :BUA: in kako ste drugi organizirali panoramsko vožnjo ?? lp _maher_
maher Objavljeno September 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2005 ZARADI NESOGLASIJ IN SKUPNIH MNENJ BO NAŠ MITING, KI SMO GA NAČRTOVALI "ODPAL" :blush: :blush: TOREJ NAŠEGA MITINGA NE BO IN ZA VAS ŠE EN VIKEND PROST HVALA ZA POZORNOST VSEM KI STE POGLEDALI NAŠE VABILO TER ODPISALI LP. :cry: :cry: _MAHER_ :cry: :cry: ........ se opravičujemo ...............
blindek Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 zakaj nebo mitinga? pol pa bi se lahko tak malo dobili in se skupaj pelali malo okrog
micho Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 jah če nebo vašega metinga pa bo Ptujski meting. naj pridejo policaji jih mi čakamo, pa naj laj delajo nad ure jim privoščim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se