straza Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 motor je isti sam dizajn je mau drgacn auspuh je pa tut isti :) sam lonc nakonc ni
_ales_ Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 WWWAAAAAUUUUUUUUU kera huda prda :worship:
straza Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 WWWAAAAAUUUUUUUUU kera huda prda :worship: bols k twoja ze :P :devil:
_ales_ Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 WWWAAAAAUUUUUUUUU kera huda prda :worship: bols k twoja ze :P :devil: ← mislm d mas prov :D
Enzo Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 motor je isti sam dizajn je mau drgacn auspuh je pa tut isti :) sam lonc nakonc ni ← pomoje je tud lonc isti...sam da je čez posebej pršraufan tisti kos, k mal bol poudari auspuh
straza Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 pomoje je tud lonc isti...sam da je čez posebej pršraufan tisti kos, k mal bol poudari auspuh ← ja sej krvne pa to so use iste sam lonc nakonc je debelejs :D
straza Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 (popravljeno) sej mam se en made in doma auspuh narjen tak k ga ma raptorca ga je un sam naredu :kva2: :D Popravljeno Oktober 22, 2005. Popravil straza
_aless_ Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Enzo:Mislim da nimaš prav.Mislim da je cel lonec drugačen ne samo kos preko njega! .) p.s.ma gdo mogoče podatek v km/kw za raptor/planet :?
RSmaniac Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Odprt tok kokr mito sam da ne gre tok krajši prenosi naked bike .)
pr3wc Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 LP zanima me po čem se ta motor loči med letnikom 03 ter 06. :alien1: + kakšne izkušnje imate s CAGIVO? LP P :kva2:
Frodo Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Mislm, da smo o tem motorju že govorl... Če ne drugač, uporab ISKALNIK. .)
reesko Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 LP zanima me po čem se ta motor loči med letnikom 03 ter 06. :alien1: + kakšne izkušnje imate s CAGIVO? LP P :kva2: cagiva je najbl kul .) Mislm, da smo o tem motorju že govorl... Če ne drugač, uporab ISKALNIK. .) to je tud res
GrCaR Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 poglej v temo od CAGIVA PLANET... je čist isti motor, sam so ga preimonoval iz planet => raptor .)
xakrapovic Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 odpiram novo temo ker nisem zasledil nobene teme o cagivi raptor. zanima me če jo kdo ima in da malo pove kako je zadovoljen itd...
znj Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Fantje res, da je poteklo že veliko časa in vem, da večina vas sploh ni več na forumu ampak sedaj se bom potrudil in obudil to temo. Torej zanima me, kako narediti tole: http://www.youtube.com/watch?v=cQJ-K5Vsm3g Že vnaprej hvala za odgovore bawbaw in Jernej125ccm 1 1
_Fingi_ Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 (popravljeno) Huh, mislim da tole sam delat, je kr težka. Največji problem vidim pri temu,kako pretvoriti signal o obratih, če se prav spominjam, je obratomer analogn, no vsaj na tastarih, 7speed mašinah je šla zajla z mašine vn na obratomer. P.S: Zvok je pa s temu originalnmu auspuham obupn Popravljeno Februar 20, 2010. Popravil _Fingi_
znj Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Huh, mislim da tole sam delat, je kr težka. Največji problem vidim pri temu,kako pretvoriti signal o obratih, če se prav spominjam, je obratomer analogn, no vsaj na tastarih, 7speed mašinah je šla zajla z mašine vn na obratomer. P.S: Zvok je pa s temu originalnmu auspuham obupn A ni zvok enako oz. identičen mitoti? Sam ne opazim razlike med mitotom ter raptorko Sicer pa bom prašal možakrja na youtube kako je on porihtal saj sem tam prvič videl ta obratomer bawbaw in Jernej125ccm 1 1
_Fingi_ Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 A ni zvok enako oz. identičen mitoti? Sam ne opazim razlike med mitotom ter raptorko Sicer pa bom prašal možakrja na youtube kako je on porihtal saj sem tam prvič videl ta obratomer Ja, skoraj enak. Sej je tud pr mitotu obup. No, ubistvu 2t na splošno originaln je bl tko... odprt pa :devil:
znj Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Ja, skoraj enak. Sej je tud pr mitotu obup. No, ubistvu 2t na splošno originaln je bl tko... odprt pa :devil: Potem pa hvalakurcu, da imam odprto ) Mja tudi 4taktni 125 nimajo nevem kaj Dobro no SM(še posebej Tomos z Akrapovičem) in enduro jim prav paše ampak poglej npr. Yamaha R125 Jernej125ccm, ubij, zziga in 2 others 2 3
Prevtzer Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Potem pa hvalakurcu, da imam odprto ) Mja tudi 4taktni 125 nimajo nevem kaj Dobro no SM(še posebej Tomos z Akrapovičem) in enduro jim prav paše ampak poglej npr. Yamaha R125 Hehe... točn tko, poglej- ker slišou jo boš bol težko ubij, Ervin93, Jernej125ccm in 1 other 2 2
znj Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 A sem samo jaz na forumu s tem motorjem? Hehe kako zabavno Imeti celo temo samo zase Jernej125ccm in bawbaw 1 1
_Fingi_ Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Potem pa hvalakurcu, da imam odprto ) Mja tudi 4taktni 125 nimajo nevem kaj Dobro no SM(še posebej Tomos z Akrapovičem) in enduro jim prav paše ampak poglej npr. Yamaha R125 Oh, jest bi si eno 125ko naštimov samo zarad tega zvoka k ga tko pogrešam ...
znj Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Je a? Jaz sem se prav zaljubil bawbaw in Jernej125ccm 1 1
znj Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Torej prva manjša težavica Torej motor imam doma v garaži, kamor sem ga pred pari dnevi pripeljal iz Krškega, kjer sem ga kupil. In sedaj me zanima zakaj mi motor vsake toliko nekaj zaškripa. Tak dokaj dolg cvileč zvok da od sebe. Aja motor je ugasnjen. Sumim, da se je kaj zadnje vzmetenje zjebalo ko smo motor peljali na prikolici saj je bil kar precej stisnjen na prikolico ( ker če ne bi padel dol ) Sicer me ne moti preveč, ampak me vseeno zanima Jernej125ccm in bawbaw 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se