SiR Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 No, to bo še zanimiva statistika... Lahko pa napišete še, kaj se je zgodilo ... o tem, kaj je bilo krivo oz. kdo, pa v ločeni anketi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 (popravljeno) Ne vem,če se to šteje ampak.....samo 1x (moram potrkat) pa še to,ko sem zavijal na dvorišče,mi je crknu motor in sem se prevrnil na bok....Jbga neroda, kaj morem :lol1: Popravljeno September 21, 2005. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Z motorjem 2 krat, od tega lani za 4 mesece bolniške :angry2: Včasih z avtomatikom in 4ko pa skoraj ni minil teden, da ni bilo vmes padca :doze: , sicer bolj za praske, odrgnine & buške :ninja: Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 PS: "padci" v garaži/na bok zaradi prekratkih nog ali pijanosti pa res ne štejejo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 hvala Sym :worship: po tej dodatni razlagi sem še vajenec ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Užgal 4x: 2x cesta, 2x pista. Krivda: 3x moja, 1x tehnična napaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 hvala Sym :worship: po tej dodatni razlagi sem še vajenec ! :P ← Saj drugače bi bli mnogi Evel Knieveli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Hotschko. B) Yst sam samcat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 1x cesta.....moja krivda....motor redno stolkel, meni na srečo nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 (popravljeno) enkrat. :doze: krivca sonce v ksiht in poljčanar. :fredy: ampak ne na tem motorju. ta motor je še devičniški in upam, da tako tudi ostane (vsaj dokler ga ne bom prodal :P ) Popravljeno September 21, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 (vsaj dokler ga ne bom prodal :P ) Ok. En nasvet: ne ga meni posodit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Ok. En nasvet: ne ga meni posodit ;) ← eh šit pa sem te glih mislil prosit, če ga lahko čez vikend malo na rajžo pelješ. :D no pa nič :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 (popravljeno) 1x ful sesula in bila leto in pol na zdravljenju :), kljub čeladi imela 2 operaciji na lasišču :( med drugim seveda. Popravljeno September 21, 2005. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 2x v moji premierni sezoni. In to v istem dnevu. Prvič sem se sredi zapirajočega ovinka prestrašil le-tega in začel zavirati. Hitrost sem zmanjšal dovlj, da je rezultat bil le rahel udarec v cesto ograjo z bokom mopeda (in mojo nožico vmes). Razen modric preživel brez poškodb, moped pa je dobil 'gubo' v tank... Drugič čez kakšno uro v neki vasi na Krasu - ker sem se izgubil, sem taval po tej vasi in v ovinku, ki sem ga že enkrat prevozil v nasprotno smer, mi je moped naenkrat odneslo izpod riti. Sploh ne vem kaj je bilo in zakaj, le cesta je bila sumljivo spolzka (razen na skrajnem nasprotnem robu, po katerem sem se očitno peljal tja grede). Tudi tokrat sem jo odnesel brez poškodb, moped pa je dobil 'gubo' v tank še na drugi strani. :whistle: Od takrat dalje pa se moji mopedi kotajo samo, ko jih drugi vozijo. Ali pa, ko stojijo v garaži in se jih sploh nihče ne dotika. :devil: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Totalka z RS250... ma celo svojo temo, tko da ne bom vsega se enkrat pisal :whistle: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=10761&st=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 2x, nikoli se s tem motorjem (tok tok) Obakrat jst kriv, enkrat prehito v ovinek in sm se ustrasu, na koncu bi ga pa lahko speljal komot, jebat ga, zacetniske napake. Enkrat sem pa februarja prevec na sus stisni prednjo bremzo in sm elegantno drsel po mrzlem cestiscu.. kljucnica dozivela zlomcic. :) to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 po cesti z motorjem nikoli.tok tok tok :) me je enkrat en izsilu z avto in sm bočno prletu vanga,ampak padu pa nism :grrr pista in teren je pa druga zgodba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 moja prva sezona in tudi prvi padec na mariji reki v ovinku pri spomeniku odneslo zadnje kolo rezultat padec motor poškodovan 150 tisoč škode meni nič sem pa padel še ene 100 x z krosom in pa z 50 cm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 stisnil 2-5, potem pa zacel racunati. 8x :slap: se razprostiral po raznih podlagah, od tega samo prvic kriv sam. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 če odštejem teren z enduro samo 1x na cesti kontrolirano ker je blo boljše kot v avto ali drevo. nobenih posledic za motoror ali mene. na pisti pa tehnični feler in izlet v šoder v zagrebškem, prevrgel se ko je motor že stal. torej mi gre kar OK :OK: tok tok :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 4xpadec. Enkrat malo huje, nabasu na avto, poletu čez le-tega. U bistvu jih mam 5, sam ne vem, če se ta smatra za padec-v rondoju sem šel naravnost :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist1987 Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Nikoli ker sem (še) vajenec. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Kar nekajkrat, vedno kriv sam (pretiravanje), predvsem so se padci zgodili na terenu (pesku,....). Letos padel na promocijski dirki s tomosom in si zlomil nogo. Nisem predvideval, da ti lahko kdo pride nasproti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Padel sem 2 krat... :cry: Prvič je na vhodu v ovinek nasproti pripeljal nek avto. Da se je situacija končala tako kot se je sem bil sam ker sem vozil prehitro da bi speljal ovinek. Da sem se izognil avtu sem zavil desno in s tem zapeljal globoko v (levi) ovinek. Motor sem še nagnil a se zaradi neizkušenosti nagiba ustrašil in je kar nekako zmankalo ceste... :blush: Drugič je bilo pa v BTCju, na rondoju pri Hali A, če pelješ proti Emporiumu. Čeprav sem pripeljal počasi in previdno, je bilo vseeno prehitro in nezadosti previdno... Nisem se niti zavedal da lahko guma ob tako majhnih hitrostih in nagibih zdrsne :wacko: V prvi nesreči sem še malo zjebal že od prej načeto koleno. Pri drugi pa samo par bolečih predelov. Škoda na motorju v obeh padcih skupaj za par deset tisoč sit... Je pa res da sta bili obe situaciji zelo dobra šola za naprej... Sedaj vedno preverim asfalt, če pa nisem siguren pa vozim tako da sem (siguren) :) Prva me je pa pač naučila, da na cesti nisi sam... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Kriza, ste pa carji. Če odštejem mopede, potem bo :hmm: bližje 10 kot 5 :blush: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se