Skoči na vsebino

Koliko padcev/trkov/nesreč doslej?


SiR

Priporočene objave

lani za zaključek sezone.tema mogoče mal neprilagojena hitrost,prehitu avto z kratko lučjo dal dolgo, presenetu me je ovinek,ustrašu,zavru,mal moker asfalt....bum :cry: v zid :cry: mel po moje ogromno sreče.odnesel z praskami in farderbanim palcem.sicer cesta ki jo odlično poznam.....očitno ne :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 leto pozneje...

Vidim da tale tema že en čas miruje, pa da jo mal obudim:

1. Z BT jem mi je avto presekov pot jes pa u kratk hlacah ene 15m po asvaltu posledica:14 dni mazanja kože z pasto proti gnojenju

2. S 125 ko se peljeva s kolegm (vsak s svojo) v blagi levi ovinek nakar bušk on pred mano potleh, jes se režim pa se nism utegnu dokonca ker sm bil ceš sekundo glihtko v ležečem položaju. Še dons navem zakva???? mastna cesta?

3. z XTjko se prpeljem pred bufet v tem pa en z avto rikverc z parkplaca pa bum.....

V zadnjih dveh primerih brez poškodb in naj tako tudi ostane...

Srečno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. skuter, poskus driftanja :headbang:

2. skuter, vožnja po zadnjem (motor bum v zid, meni nič) :headbang:

3. skuter, vožnja decmbra ponoči domov, padu na blagem klancu dol, po pregledu ceste ugotovil da je po celem bregu led :slap:

4. 125-ka, spet poskus slajdanja :lol1: :slap:

Nikjer nič poškodb, razen dvakrat čisto rahlo odrgnjeno koleno, pa kake hlače, jakna strgana. Upam da sm zakluču s tem :hmm: Ker vedno ko sm do zdej padu je blo al zajebavanje, al neko brezvezno poskušanje stuntanja (razen tistega na ledu no). Odkar tega ne izvajam več tolko, brez padcev :grim :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. jah t prvič sm padu k me je frend n moji šterki pelu k sva kao zalagala n vem sred uvinka mi reče eii jst n morm (lol) sam potleh sam praske druzga nč

2. S šterko se zajebavam po zadni brez prask jst in motor !!!

3. neki se zajebavam s skolpo k je bil blat kok kao spotkopava fukna sam na bok!!

Drgač č bi se pa normalno pelu pa ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. en rahlo vinjen možakar za svojega abrahama.. me spregleda na prednostni in trči v moj bok takrat še atx-a

2. malce zalutal, se obračal naokrog da bi ugotovil ali moram na križišču levo ali naravnost..

ko pogledam naravnost avto stoji par m pred mano.. neizkušenost, tisočinke.. zabremzam na polno, me vrže čez belanco.

jaz v bistvu nepoškodovan, motor rahlo ranjen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V petih letih s skuterjem kr nekaj...vsi k sreči brez posledic na meni, nekaj praskic na skuteru. Na cesti do zdaj samo 2, ostalo po travnikih, potkah itd. pač ob bedarijah ko smo noreli s temi jajci :). Pač pubeci na vasi. Na motorju še nobenga, že trkam.

Evo najbol ekstremna 2:

-Vozim ponoči, z delno delujočo lučjo na skuteru(vsake tolko crknla), plus dež in rosenje vizirja domov, zmanjka luči, pristanem v jarku brez praske na skuteru.

-nekje z 45km/h po travniku , zgledalo kot da je vse ravno, pa je bla luknja, trava pa ravno pokošena. Mene skupaj s skuterom vrže v zrak ter na bok. Na skuteru malo matiran lak, meni nič razen praske na dlani.

Popravljeno . Popravil R1FREAK
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prvič ruknu s frendovim frčkom. Bla je mal mastna cesta jest se lepo pelu po svoji strani ceste k na enkrat vidm eno starejšo osebo v avtu ki mi sred ovinka priplje po moji strani. In zletel sm v živo mejo ker sm se ognil nesreči.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najhujše z apn6 v avto,moped fasal zadnje amortizerje, avto levo stran blatnik, luč, branik, jaz pa skakal 1 mesec zaradi gležnja. moja krivda in neizkušenost voznice avtomobila, drugače je ta moped še ene parkart ležal vendar ni omembe vredno, ponavadi sam kriv

2x s 125, enkrat je bil pesek v ovinku pa sem zapeljal v jarek (dobile prednje vilice in praske, jaz nič) drugič v mestu v križišču se preveč nagnil in naenkrat zmanjkalo sedeža pod ritj (žmigavci, meni nič)

1x s 600,ko sem ga imel 2. dan pri speljevanju šel čez mokro travo in preveč dodal gas, motorju nič, meni nič

upam da več ne bo :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

-to sploh ni nič takega

Ampak vozim samo cross-a,4-cikl in motorne sani.Kjer so paci dokaj pogosti. :whistle: :rolleyes: :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

s skuterjem nikoli, za xt-jko sma se pa lani 2x bol grdo gledala

1. 100m pred šolo, 90 stopinj ovinek, mokra cesta, cross gume in preveč gasa v prenizki prestavi iz ovinka, tako da me je zadnji konec prehitel

rezultat: olupljeno koleno, strgana jakna, na motorju samo odlomljen žmigavc, seveda pa zelo načet ponos, ker sem pogrnil pred sošolko v avtošoli :glare:

2. oster ovinek, ista napaka kljub dobrim cestnim gumam (preveč gasa v prenizki prestavi iz ovinka), spet strgal jakno in spet odlomil isti žmigavc. no imam vsaj olajševalne okoliščine, po podrobnem pregledu ceste se je pokazalo daje asfalt tam gladek kot šipa :)

upam da je to to, da sem se naučil kaj iz tega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čudno da nisi že prej opazo da je gladek :rolleyes: :whistle:

jebiga, bolj sem se osredotoču na pesek na koncu ovinka :glare: do katerga konec koncev sploh nisem prišel :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no jst pa sem 2x vživljenju se prevrnil na bok...

1. ko smo se še s tomosi fjakali po vasi sem neko nedeljo poleti še malo pijan od sobote prevažal po vasi in na nevem zakaj se tistikart zapeljal malo bolj desno kot ponavadi v ovinek in tam je blo malo peska in niti nevem zakaj sem večinoma bremzal s prednjo in ne tudi zadnjo in prepozno popustil bremze in rezultat je bil, da mi je spodrsnilo prednje kolo in sem padel. rezultat je bil, da sem si malo olupil gleženj, koleno in ramo. materialno pa sem uničil 3 mesce star mobilnik!

2. 4 dni potem, ko sem pripeljal moj motor (sedanji) iz trgovine sem šel s frendom peljat do Portoroža na pijačo...sredi obračanja v Portorožu iz enega voznega pasu na drugi pas okoli tistih otočkov se mi je nek obesek (punca mi ga je kupila za srečo) zataknil v balanci in rezultat tega je bil, da mi je zablokiralo balance in nisem mogel zaviti na levo in me je pri 10 km/h prevrnilo. Posledice so bile malček raztrgan kombinezon in rokavica, zvita balanca in ročka od prednje bremze, malo podrsan rob maske in zlomljen crashpad (hvalabogu, da jih imam, ker če ne bi bil spisek daljši) in seveda sekiranje zaradi dogodka in dodatnik brezveznih stroškov!!

Iz teh dveh pripetljajev sem se naučil, da nikoli ne smem vozit motor dan po zelo pijani noči, ker sem lahko še vedno v megli in nevem točno kaj delam in da ne smem imeti bilo kakšnih obeskov, ki so trdne narave in mi lahko predstavljajo nevarnost za blokiranje balance!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.Tomos 15 SLC

2.MZ 150

3.MZ 250 TS

4.Yawa 350

5.MZ 250 ETZ

6.BMW R 45

7.BMW K 100 RS

8.BMW r 1100 GS

Da ne bo kdo mislil,da kar ležim na cesti,to je zgodovina padcev od leta 1979.Imel sem še več motorjev,ti pa so bili krivi za padce,ali pa cesta.Jaz sigurno ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.dež

2.mrzlo pa sol

3.olje

:headbang:

Pozabil si napisat NEPRILAGOJENA hitrost,kar je edini in glavni razlog padcev,vsaj zgodaj spomladi. :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozabil si napisat NEPRILAGOJENA hitrost,kar je edini in glavni razlog padcev,vsaj zgodaj spomladi. :headbang: :headbang:

saj nobenga ne krivim da sm padu...tut po džju je bla neprilagojena hitrost preveč na prvo pa je šlo po svoje...za sol zgodaj spomladi sm pa pretiravau u prvi pri speljevanju s črpalke :whistle: pač usaka šola neki stane...moja je bla poceni...lahko bi bla pa zastojn :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skor mi bo že prstov na roki zmankal :slap: ....dobr d jih mam še na nogah :whistle: . Od krivde sem pa že čist ukrivljena....It was me :krneki: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...

Z APN leta 95 vozil po prednostni cesti, z leve pripelje starejša gospa, ki ni opazila STOP znaka, ker je gledala kako nekaj gradijo. Zaletela sma se brez bremzanja. APN totalka, jaz zlomljeno nogo, pretres možganov (če ne bi imel čelade bi bil mrtev).

En mesec sem bil v bolnici, 4 mesece na berglah.

To je bilo tudi edino kar sem imel karambolov / padcev z dvokolesniki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...

Letos že dvakrat na tleh...

Na srečo sem imel vedno srečo v nesreči (ni bilo nobenega nikjer in vedno je bil motor še v voznem stanju) - sem pa mal vraževeren in mislim da v tretje ne bom imel take sreče, zato sem se odločil da se znebim tega kupa železja ki ga imam doma :)

Vsem vam pa želim veliko varnih KM-jev , predvsem po omejitavh.

LP Rok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

2x. vsakič jaz kriva pa ne morem se odločit ker padec je bil bolj nepotrebno butast.

1. medvoški rondo. Nikjer žive duše. Super, gremo probat če gre tačka potleh, k nimam drsnikon na kolenu. Na drugi strani rondoja so pa očitno zalival neke rožice in posledično mokra cesta. Pa sem potegnla ne sam s tačko, ampak tud s kolenom, pa z žmigovcem pa z blokom. :slap: Je bil kar hud šok, ampak razen strganih hlač sem bla ok.

2. vožnja v koloni pri 30km/h. Prva v koloni 3 motoristov, hiter pogled v ogledalo če so še zamano, avto pred mano pa bremzo do daske. Seveda sem cviknla in (pretirano) stisnila bremzo. Prva je blokirala, vzelo mi je balanco in motor se je spet prebrusil blok :headbang: . Jaz sem še pravočasno skočila dol z motorja. Za povrh vsega se je pa še na prikolci naslonil na eno stran, ker je popustila gurtna- vsaj neki nisem bla jest kriva :whistle: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2x zdrs prednjega kolesa, na srečo brez posledic in materialne škode, enkrat pa prometna nezgoda v centru pri 40 na uro, ko mi je avto izsilil prednost. Na motorju prednji konec zanič, meni pa na srečo nič zaradi majhne hitrosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!